**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 10
dani3lla spune:
Buna ziua gagici...intru repede ca am ramas restanta cu o urare...
La multi anisori fericiti Cezara si Bryanna,sa fiti iubite,sanatoase si destepte!!!
reby asa sa faci dar sa-mi lasi si mie macar cativa euroi sa-mi platesc intretinerea
arturicii ce-ai zis bre de e reclama?
cuscra alaltaieri(nu stiu daca am scris bine)a fost cacacios pt ca ieri i-a iesit dintisorul cu numarul 4Nu stiu de ce dar se comporta fix altfel la fiecare dintisor...la primul a urlat inainte vreo ora jumate,la al doilea nu am simtit nimic,la al treilea nu a vrut sa manance decat tzitzi toata ziua iar la al patrulea am consumat 10 pampersi
carinablanca
alic hai ca daca e doar atat te iert dar sa stii ca eu cat am tinut regimul ala nu am calcat stramb decat sambata si duminica in rest....MAXIMA STRICTETE
lavinia ce ati facut la dr?Sper ca nu e nimic gravSi hai lasa-l incolo de butoi si iesi la suprafata ca trebuie sa fii tare ca doar are mama campion...scapa el si de astea
ema pai daca reby vrea sa-mi vand masina sa-i dau ei euroii cu ce crezi ca te mai duc pe tine in croaziera?Poate cu mocanita....Auzi eu cred ca tu vrei sa mi-o furi pe noramea si daia bagi atatea fitile la cuscra....treaba ta dar Denis cred ca e in drum spre Iasi si nu te vad bineNu esti normala fatoooooo....cred ca o sa ti-o furi rau si de la fitu cand o creste
La multi ani Madaaaaaa sa fii sanatoasa si iubita si tot ce-ti doresti...ieri nu am fost pe faza dar azi imi bag picioarele in ea de dieta si ma spurc si eu cu cateva frimituri de bunatati de la tine ca sunt convinsa ca nu a mai ramas nimic
simina sarumana de intrebare,e bine Denisuca,nu mi-am facut probleme ca stiam ca e de la dinti.Faza e ca a facut putin si des dar in consistenta normala asa ca nimic ingrijorator
anna Denis face pe zi ce trece mai multe prostii decat permite legea...am vazut la unele fete ca bebeii lor sunt pasionati de scoaterea rufelor din sifonier...al meu face ordine doar la ...farfurii.Ii mai place si la aragaz dar nu la usa de la cuptor ci la ....butoane,ale dracu cabluri nu stau bine in priza asa ca are el grija,cheile de la casa le cautam prin pantofi daca avem nevoie de ele,in sufragerie avem un mic depozit de PET-uri....dar JUCARIILE SUNT LA LOCUL LOR...macar atat
cuscra noi facem vaccinul luni,rapelul de la 4 luni si abia peste o luna facem scarba aia de RORAsa fato zi-i si tu ca astia doi se iubesc prea mult asa ca nu mai incape nimeni intre ei...au si acelasi program de trezit dimineata asa ca...si cum pana mea sa doarma tero mai mult de 6:30 daca Denis se trezeste la 6 si face cafeaua?Tu ai putea sa mai dormi in aroma aia?
ema asa am zis eu?!?!?...eu zic sa va luati niste conserve de pate la voi si niste paine feliata ca in baza mea....veniti acasa radiografii imbracate
elena 3 gineri?!?!? stati bine fato...cum faceti alegerea finala?In functie de ce?
cuscra hai fato de ce ai certat-o pe Miru a a vrut si ea macar o zi sa se trezeasca inaintea lui Denis sa-l astepte cu cafeluta....
Simina1980 spune:
Aha,vad ca ati scris ceva ca dimineata era pustiu pe-aici.
Ema-felicitari ptr masuratori!Stati f bine!
Reby-de unde zici ca inveti sa faci blaturi ai ajuns sa faci tort?Rebekuta ce face?e cumintica de poti sa bucataresti?
Anna-ce faceti?
Cris-si al meu pui s-a trezit devreme adik la 5 dar l0am luat la noi in pat si s-a trezit apoi la 7.eu plec la munk la 8 in fiecare dimineata si in fiecare dimineata la ora asta puiul meu e treaz,nu cumva sa plec fara sa ma vada.o sa fie bine cand va merge la gradinita daca isi va pastra programul totusi.Da faza dura e ca si in week-end cand as vrea si eu sa dorm mai mult la fel se trezeste.
Carina-deja merge singurica?Al meu pui merge f f bine de-a busile si prefera asta decat sa mearga in picioruse.Sta cateva secunde singurel dar apoi cade-noroc cu pampersul ca mai amortizeaza.
Dani-felicitari ptr nr 4!
Si al meu e innebunit dupa cabluri.Are un cablu al lui si merge de-a busilea prin casa cu cablul in mana ba s-a dus chiar sa-l bage in priza .Cu cheile se duce la usa sa descuie spera el ca sa pleca pa-pa.
Hai ca mai intru mai tarziu!
Lavi-nu mai zici nimic?Ce face campionul mic si scump?
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
in sfarsit doarme kinderul
cuscra manca-i-as eu lui dintisorul care e facut gaura in buget de 10 pampersi/zistai linistita cuscra ca fi-mea e indragostita rau de tot de fi-tustiam noi ce stiam inca dinainte sa se nasca colectorii astia mici de peturifetelor,sa stiti ca in curand se lasa cu nuntamai cuscra,eu am inteles ca e rost de cafea,dar totusi..da-o in pana mea de treaba,sa se apuce de cafea cand or incepe si ei "lucrul" la gradi,nu de pe acuma
simina si uite asa isi baga kinderii nostrii picioarele in el de weekend si ne dau trezirea mai ceva ca-n armatastai relax ca va venii si la voi timpul sa mergeti in picioruse si atunci sa te ti bine controlici prin toata casa
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
eumada spune:
Teroriciul falcos bun de papa buuuuuuuuuuunnnnnnnnn..sa-i mananc falcutele...da` tu care esti cris ca nu ma prind.....cea cu copilul in brate?Sorry da` neuronu` e decedat...la datorie....ca azi m-am chinuit toata ziua sa pricep ce are fii-mea de nu vrea nani..m-a facut de comanda...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
mada asta-i familionul meu http://picasaweb.google.ro/cris8209/1Anisor#5477350413642906674..
cris_82 spune:
trezireaaaaaaaaaaaaaaa...
e gata de mult,perfuzoaicele sunt si ele..2 la numar,trabuce hawaiene de data asta si vougue
dani3lla spune:
Tarziu tarziu cuscra.....fimiu e treaz de la 6.....nu ai simtit aroma de cafea cand te-ai trezit?
emanouela spune:
neata
asa....si daca fiitu s-a trezit la 6 tu ce nu dai cafea dano??? iti mai speli din pacate.....zgarcioabo
mada....cea mai slaba e cris....ca sa intelegi de ce e nesuferita si enervanta....da noi o iubim asa cum e
sarumana Simina si cris....el sta ft bine, eu mai putin
am un pitic mucossssss......nu stiu cum am ajuns la aceasta performanta
Simina1980 spune:
Neata!
Cris-multam de cafea!
Si al meu s-a trezit azi la 6,ce-or fi avand frate,s-au vorbit?o veselie pe capul lui de dimineata,era fresh nici nu ziceai ca abia s-a trezit!
Am pus niste poze mai noi http://picasaweb.google.ro/simina.cretu/9Luni?feat=directlink
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata,
Vladut mi-a facut febra azi-noapte, acum sunt in asteptare sa vad daca mai face. Clar ca e bolnavior ca-l vad dupa ce stare are si ca nu mai papa....offfffff
Am vazut ca a pus Simina poze, abia astept sa le vad, sper sa reusesc mai tarziu.
Va pup pe toate si scuze ca nu va raspund dar am citit pe diagonala....
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!