**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 8
Simina1980 spune:
Neata!
Lavi-multa sanatate la Raresut iar tu capul sus si nu te lasa doborata de probleme ca Raresuc are nevoie de mami puternica si fericita!
Ema-da ce mai patimesti si tu noaptea cu Dariusica!!!!!!! si multa rabdare!
Annka- si tinem pumnii sa primesti raspunsul asteptat!
Adinuta-las' ca trece si vremea asta naspa si iese iar soarele sa puteti sta afara!Pana atunci poate ajuta sa-l lasi pe Razvanel macar la geam!
Cris-am vazut pozele-o frumoasa Mirunica!Mi-a placut tare mult rochita si tie iti sta tare bine blonda!si ce semeni cu sora ta...
Daniela-nu mai chiuli ca vezi ce-ti pregatesc fetele si nu glumesc.Cum mai e Denis-a mai facut asa des caca?Sper ca e bine.
Carina-nu ne mai zici nimic de Mariuta?
Reby-
Hai ca mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
La multi ani, Bryanna si Cezara! Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte de o viata minunata! multi pupici printeselor
La multi ani, Mada! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de implinirea tuturor viselor!
e simplu, doar sa vrei!
Simina1980 spune:
Anna-ai repetat analizele?Sper sa iasa bine! lui Vladut!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Simina, azi l-am trimis pe sot cu proba la laborator, deci cam intr-o saptamana sunt gata rezultatele. Sa stii ca te penalize, prea rar ne spui despre Razvanel si nici poze nu ne pui....
Cuscra, tin pumnii sa vina azi vestea pe care o astepti!
Adina, si al meu face la fel daca nu-l scot din casa, tocmai de aceea il scot indiferent de vreme. Si azi am fost, ca la ora 8.00 el mi-a adus pantofii sa-l incalt si-mi zice "pa" si facea cu mana! Afara ploua, ca si la noi e tare urat, dar i-am dat pelerina de ploaie, m-am echipat si eu la fel, si gata, am iesit la "apa", cum zice fi-miu Ieri am iesit cu caruciorul, i-am pus husa de ploaie si la plimbare cu noi...
Ema, am eu baiat mare, dar cu somnul e la fel ca Darius
cred ca o iau pe campii Sigur e de la dintii plasul asta, intr-o saptamana trece, rezista!!!!!!!!!!!
Lavi, te inteleg, cand sunt probleme de sanatate ale cuiva drag nu-ti mai vine chef de nimic. Ii trimit multi pupici lui Rares si tie o imbratisare calda!
Echipamentul l-a luat sotul meu din barcelona de la stadionul echipei, unde l-a si personalizat. Dar si in Romania se pot cumpara de la orice magazin al cluburilor de fotbal mai mari.
Carina, am reusit sa vad pozele cu Maria, tare dulce ai e o cu drag
Alice, am vazut-o pe Nati , ce mare a crescut si tare scumpa! si e mortala cu ochelarii de soare
Iry, e f usor de facut reteta, tin pumnii sa iasa
Cris, multumim de cafea, tu pe faza ca intotdeauna
Dana, ce mai face Denis, ce nazdravanii?
e simplu, doar sa vrei!
reby-iry spune:
La multi ani si numai bine sarbatoritilor de azi!eu sunt prin zona,va citesc dar stau sa ma framant ce meniu sa fac de ziua maimuticei mele si ea tiiipa de ma omoara si nu reusesc sa fac mai nikfetele
reby,printesa lui mami
cris_82 spune:
sectoricul face nani asa ca sunt o fericita nu stiu ce puii mei are,dar de la un timp la 6:30 e fresh..oricum ma mulumesc ca doarme toata noaptea
eu inca nu i-am facut piticei vaccinul de 1 anisor...parca am o retinere
trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa sun la cabinet sa vedem daca au vaccinul ca sa nu fac aiurea un drum pana in oras
ema chitroasooooooooo si ma lasi numai pe mine in fiecare dimineta ca sa fac gaura in buget????pai cum pana mea vrei sa mai vin in croazira cu voi daca ma cheliti de bani cu trabuce si vougue???sunt doar amice de joaca..stie saracul ce-l asteapta daca o insealaiar cuscra baga mana in foc ca denisel o iubeste numai pe terofataaaaaaaaaa ce program sexos aveti noaptea
mada 33 de ani???multi inainte si sa fi fericita alaturi de familie si iubita de toata lumeamultam de tratatie..e sampanie cu gust de piersica,nu??
adina si la noi e foarte urat afaradar o duc la geam si il deschid in batanta si ii arat pasariel,copacii..un pupic la oracaici
annkkaa fataaaa lasa ulcerul pentru altii ca se trateaza greu si mai trebuie sa ti si regin pe urmaparca ti-am zis si sa lasi butoiul ala
simina mulatm fain
anna tinem pumnii sa iasa ok analizeleoff si voi tot cu program sexos ati ramas noapteasper sa se regleze in curand cu somnicul vladut
iry calm,calm..eu m-am apucat de bucatarit cu o zi inainte si a iesit ok..acum depinde si cati invitati or sa fie...ca idee la mine au prins tare bine tepusele alea cu de toate infipte in ananas..aici se vede un ananas pe masa http://picasaweb.google.ro/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5477776361944370146
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
eumada spune:
Dau si crema de zahar ars.......si cam atat....da Cris sampanie cu gust de piersica......si ce a mai place voua.......sa stii ca nu arat de 33 desi gandesc ca la 35daca am slabit incep sa arat cam de 28-29....na ca ma laud io desi ...tre` sa-I LAS pe altii...oricum imi sunteti tare dragi...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
emanouela spune:
cris tu nu intelegi ca nu-ti trebe bani pt croaziera???? plateste cuscrata, asa a zis. avem un programmmmmmmmmmmmm de mama mama, vampir e plodu asta, nu doarme noaptea si vrea sa bantuie dar poate trece....SPERRRRRRR
mada daca nu te lauzi tu nu or sa te laude nici altii asa ca ....bine faci.
emanouela spune:
simina...chiar ii ziceam mamei...era culmea sa fiu chiar asa de norocoasa....sarcina usoara, nastere usoara, recuperate ultra usoara si copil cuminte....