**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 5
anna-mama spune:
Cris, pui poze si nu zici nimic
Acum ma uit numai sa ma lase stapanul
e simplu, doar sa vrei!
annkkaa spune:
La multi ani puiuti scumpi! sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie fericita!
Multumim de urarile de ziua Karinei!
A fost foarte frumos la petrecerea fetei, a fost cuminte,iar vremea a fost frumoasa.Din tava a ales : papiota,rujul si inelul...nu stiu cum sa le traduc... Au mai fost vreo 3 fetite, cea mai mare de 2 ani...trupa de gagici nu gluma..si tare ne-am amuzata pe seama lor erau care mai de care mai scumpe.
Poze nu am decat cateva facute pe aparatul meu inainte de a veni musafirii.. cand le primesc pe celelate va mai arat.decomdata atat(se deruleaza din partea de jos a paginii)..
http://karina-bogdanescu.pluto.ro/1_an.html
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://family.webshots.com/album/577712802VXbdvv
annkkaa spune:
na ca am expediat fara sa termin
Am vazut poze asa frumoase, doamne ce puiuti scumpi aveti!
Cuscara,multumim de flori..si multi pupici!
pupam pe toata lumea! o zi frumoasa!
(eu sunt tare moale si sictirita azi....am cazut in fundul butoiului...)
Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://family.webshots.com/album/577712802VXbdvv
emanouela spune:
sa ne traiasca plozii si poloadele, sa ne bucure si sa ne umple sufletul de tot ce e frumos.... La multi ani! dragii nostri copilasi
dano ti-ai cautat-o , ai gasit-o......nu eu promiteam acu ceva vreme ca nu mai trag chiulul....asa caaaaaaaaaaaaaa...
cris bora bora...mergem si acolo....la urmatorul chiul al cuscratii
mada ceai de musetel, suc de portocala si cat mai putina alimentatie uscata si o rezolvi...eventual si vreo cateva cirese
elena_adina spune:
LA MULTI ANI,tuturor copiilor si adultilor cu suflet de copil
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
eumada spune:
La multi ani buburuze dulci.....sa fiti fericite buburuzelor si fericiti buburuzoilor... va iubesc pe toti..sunteti falcosi si dulci......
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
anna-mama spune:
Cris, am vazut pozele, super Miru , a avut o super rochita, cea cu gri mi-a placut la nebunie. Vad ca ati avut vreme buna si oamenii d-au distrat si au papat bunatatile pregatite. Iar cu tine nu mai vorbesc ca arati prea bine, unde o fi stat Miru in burtica nu stiu...
Cuscra, mi-am vazut nora in poze, sunt tare mandra de ea, o printesa A ales papiota ca sa aiba cu ce sa-l tina legat pe Vladut langa ea, fata desteapta Astept si restul de pozici
Nicuratze, ma bucur ca te-ai conformat si ne-ai povestit de voi si ne-ai pus si pozici Vai ce zi ati avut, cred ca ai avut la nervi, sper sa nu mai aveti parte... uituca sunt si eu desi am numai unul pe cap Ce comoara dulce vad eu aici si ce frumos face nani , ai niste copilasi minunati
Ely, ce scumpic e Razvanel, dar tot nu te iert de tot ca nu ai poze si cu tine sarbatorita
Dana, l-am admirat pe Denis, bautorul de bere Ce frumusel e!
S-a trezit gaza mea, revin mai tarziu ....
e simplu, doar sa vrei!
alic spune:
fetelor, avem poze noi
apropo de asta...am de stocat de la 7 luni incoace o gramada de filme si poze
Cris, rusinica ca tii pozele alea faine numai pt tine ...da noi, hoate de fel, le-am descoperit, na
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
alic spune:
Ema, te rog vino si la mine cu niste info despre scoala de soferi...cum, cat costa, ce se face mai intai, de unde iau chestionare...please, ma ajuti?
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro