**Buburuze de 2009 in actiune (23)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Iry, uite aici draga mea, reteta

Muschiulet umplut la cuptor

Avem nevoie de un muschiulet pe care il despicam cu grija.
Il saram ,punem piper si il batem putin cu ciocanul.

Pentru umplutura
am calit o ceapa ,putin ardei si am pus ciuperci, putina vegeta,piper si patrunjel.

Compozitia o distribuim peste carnea batuta eu am pus si bucatele de cascaval.

Rulam carnea si o prindem din loc in loc cu scobitori.

O punem in tava punem putin ulei si la cuptor cu ea acoperita cu folie pentru inceput.

Dupa aprox 45 min luam folia putem sa adaugam ceva lelume pe linga si o mai lasam la cuptor pina se rumeneste.
La sfirsit se poate adauga si vin .

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna gagici,cum a a fost azi??ca eu treaba si drumuri cat cuprinde

anna cu siguranta o sa fie incantat de masinutaacum vreau sa descarc toate pozicile si apoi dau startul la vizionat
adina nasol cu noaptea nedormitasi lasa ca sigur nu vrei barca..ca puii mei??tu sti ce impozit trebuie sa platesti la plutitoarea aia..e tare multttttttttt;si da-o in pana mea de soacrela,ce-ti spusei eu tie sa-i iei bilet de constanta ca am de lucru in gradina si nu are cine??si pentru ca ne-ai incantat cu razvanel care e un dulce te iertam ca nu ai facut poze
ema de ce vrei sa ma duci unde-mi ingheata si maduva in oase??mai bine zi si tu de-o bora-bora cu gagii muschiulosicum as dispara??ia lasa ca dau o fuga si vad ce puii mei faceasa e bine??
mada felicitari pai mai ai putin si or sa-ti vina bine..si vezi de-un filmulet cu eva,daca tot ai zis
iry uauuuuuuuu ce ora sexy de culcare avetinu stiu ce ar putea sa fiesper ca sa revina la sentimentele de dinainte sisa faca nani la ore mai decente
anna ma omori cu reteta ta

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara,

ADINA,am admirat si eu pe Razvan.

EUMADA,la mai multe kilograme jos.

ANNA,,pai sa ma apuc sa zic:
azi a trezit-o telefonul lui sotu pe fimea si m-am luptat de 3 ori sa o adorm,la 9,la 11 si la 13..a adormit pe la 14..intre timp fimiu ma ruga sa iesim afara (pe buna dreptate);s-a sculat mandra,si pana sa mancam,sa ne imbracam..a inceput ploaia..am plecat pe ploaie ca aveam de mers la o farmacie la mama naibii si la o mamica sa-i duc ceva...ajungem la farmacie,nu aveam banii la mine,ca uitasem rucsacul acasa..vreau sa sun la tipa sa-i spun ca vin,nu aveam telefonul,m-am dus direct la ea acasa (normal ca am uitat rucsacul,ca am avut grija sa-i umflu vesta pentru inot lui fimiu,ca ma toca sa iasa cu ea afara).
Noroc ca am sfarsit frumos ziua,ca ne-am oprit in parc dupa ce a trecut ploaia,si am mai gasit si 2 lei in buzunarul de la blugi sa ne luam gogosi

CRIS,vezi sunt aici cu refreshul,astept pozele,si mai ales filmuletele

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Uitasem,ca sunt cu musca pe caciula,poze noi (adica vechi) de aici:

http://family.webshots.com/photo/2452631800104632977CsCWqI

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

...ma mai primiti?

La multe lunite fericite inainte Maria buburuzel de carinablanca

anaela sa treaca maseluta si de 1000 de ori micutului campion care sigur era pe locul 1 la concurs ....stiu eu ca ala de pe locul 1 avea pileVazui poze sa-i mananc dintucii lui de verisor gentelman ce e
picky pusesi poze noi cu pletosica si nu le-am vazut eu?Rusine sa-mi fie...acum intru
reby tu esti mai rau ca Basescu...ala barem taxeaza in lei...tu vrei euroi....vino fato la mine acasa si cauta-i poate tu ii gasesti
eumada mica mergareata in 4 labute...stai sa vezi cand o incepe in picioare ce-ti doresti sa mai mearga in 4 labute
cuscra eu am vazut-o pe Miru si a fost tare sexicioasa cu rochitele ei si ,dupa cum a ales de pe tava cred ca o sa fie o doctorita sexicioasa care se deplaseaza cu lamborghini lu fimiueteeeee ce facusi cuscra te aliasi cu inamicul?Pai daca ma taxeaza Iry de unde crezi ca mai are fimiu bani sa-i ia lamborghini lu noruta?aaaaaaaa?
anaela baga niste poze cu noile achizitii baga si niste scoruri...Puteam sa jur ca aia mica e Andrutza ...dupa ochii aia frumosi
ema taxa nu?Ai vazut ce idee le dadusi maimuticilor astora?V-ati pus pe mine nu?E lasa ca saptamana asta ploua si am eu grija sa va servesc cu niste carnatoi daia de o sa dati banii pe care ii luati de la mine pe ....COLEBIL
mada la multi ani fericiti impreuna va doresc la toti 3si la noi a plouat astazi de ne-a rupt
anna vazut poze cu micutul fotbalist...ce mare s-a facut...ete si tu acum vrei si iarba verde si curatenie in casa...mai pune-ti pofta in cui fato
nicuratze daca te prind ca ii tai pletoasele alea carliontate fetitei cu ochi frumosi cred ca bataia ta nu o ia nici magarul in pantaPutin putin de la varfuri...atat ai voieNu dispar dar vroiam sa le vad pe teroristele astea care sunt in stare sa-mi ia si pielea de pe mine
serialbastre am vazut printesa mica ce rochita de regina a avut ea si ce mandra eraVreau si eu la iarba verdeSpor la invatat
simina eu i-am luat lui fimiu o pereche de bascheti de ziua copilului si ,daca e cuminte, poate mai vad eu ceva maine
itaaaaaa cuscrelaaaa innebunisi de tot fato bag eu de seama...tu chiar vrei sa-i chelesi contu lu gineritu...treaba ta eu zic sa le calmezi pe fete ca altfel ai scandal cu materialista de noramea
adinoooo pai cred ca fitu se pregateste de scoala fato ca acolo se termina fiecare ora la si 50 si pana la fix e pauza asa ca iesea si baiatul in pauzaMancai-as eu bandana aia rosie de bretonat ce e
ema sant petersburg?!?!?!...cat mai visezi fato?Da-te mai la perete sa nu cazi din patPai nici daca strang toate indemnizatiile pe 2 ani nu pot sa te rezolv
eumada mai baga fato o pizza sa nu mai intre pantalonii pe tine ca sunt invidioasaHai ca glumesc...felicitari pentru performanta
adina da da stiu eu ca are cuscra de plantat niste castraveti asa ca trimite-ti soacra cu primul porumbel mesager la constanta ca sa vezi ce linistita vine inapoi
cuscra bora-bora ?....tu nu te da mai la perete tu muta-te direct in patutul lui Miru ca de acolo sigur nu poti sa cazi cand te visezi pe val in bora bora
nicuratze naspa incidentele de astazi da tu razi ca maine sigur e mai rauAm vazut-o pe tzitzirica....si lu fimiu ii place ceapa verde...cine e fato pustiulica ala imbracat de la D&G ?...ce smecherit e....ti-a cerut-o pe fita?,iar Raducu la gradi...e un mare dansator...fetele alea mai greseau ritmul......tantanissssss si Raducu are gagica

Avem si noi pozici noi daca va intereseaza...CHIAR AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

bonsoir!

Eumada, felicitari pt dat jos ..care-i secretul? azi m-am cantarit si eu si am scapat de 3 kile mai avem..mai avem...multa munca de dus, vb poetului...

Anna, vazut frumusete de Vladut

Reby, exact asa doarme Naty, uneori adoarme la 22.20-22.30....si n-am ce sa-i fac; e drpt ca mai devreme de 9.30-10 nu se trezeste; si are un singur somn pe zi de 2-3 ore ....

Nicuratze, tare dulcica "albastrica" ta, ca de obicei...si ce diversificare am vazut

Dani, era si cazul sa mai dai pe-aici, nu crezi? vazui smecheras care deja serveste din sticla si Naty pofteste la chestii dintr-astea

azi am bagat infanrixul..s-a lasat cu plans , dar a trecut repede si-acu fata e bine
o sa venim cat de curand cu setul de poze noi...

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

La multi anisori dragi buburuzici!
sa aveti o copilarie frumoasa, plina de dragoste si veselie!

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti fuguta la o ,avem si 2 perfuzonessuri pentru doritoare,trabuce cubaneze si binenteles ca si vougue

La Multe Lunite inainte

Filip buburuza de Noce sa cresti mare si voinic

elena ce de peripetii,dar e bine ca totul a fost ok pana la urmaazi cred ca termin de descarcat totul si le pun
elena nu tunde pletoselul,plslas-o macar pana in iarna cu plete ca e tare frumoasa asasi cine e noua gagica a lui raducu??
cuscra noi te asteptam ca pe painea caldalasa ca lamborghiniul le dam cadou de nunta pana atuncea se plimba cu skodita lu' mami...chitroasoooooooo ce te face sa crezi ca ma primeste fi-mea la ea in patut???vezi ca nu ai zis daca ai intentii serioase cu fi-mea..sper ca denisel nu si-a facut vreo gagica si tero e pe locul 2
alic felicitari pentru kg scapate un pupic pentru naty sa nu mai doara vaccinul

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neatza........Eva e constipata.....de ieri.....
a plans ca avea crampe...a facut niste bile tari......ce sa-i dau?eu nu am avut probleme cu ea.......si acum o doare funduletul....
Alic secretul e ca fac foameaaaaaaaaaaaaaa........mananc disociat....dimi un ochi cu salata.....pufuleti ziua si seara gratar cu salata sau salata,salata salata......rar un colt de paine......si un mar.....rar tare de tot..si fara paine fructe si dulciuri...doar putina glucoza o data pe saptamana....visez pizze si torturi.....offfffffffffffffff..greu.."e grele" dom`le...e "grele"

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA MULTI ANI, BUBURUZELE NOASTRE DRAGI! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!

Mergi la inceput