**Buburuze de 2009 in actiune (23)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ai PM cu informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

La Multi ani tuturor copiilor,sa fie sanatosi si fericiti!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Annkkaa, declar ziua de 29 mai ziua papiotelor. Si Karina, si Miruna, si Cezara au ales papiota cu ata sambata.
Am vazut ca esti in butoi, iesi de acolo ca nu-i de stat. Si eu am stat pe acolo ceva vreme, acum noroc ca nu mai am timp nici sa gandesc ca tot acolo as fi. Pupici!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata si poziciletoate...

incapand de aici si incepand si de aici

mada pentru constipatie eu ii dau la sectorici para si morcov crudspor la tinut cura in continuare]
anna pai vroiam sa le pun pe toate si abea apoi sa fac anuntul
annkkaa pai si eu cum sa interpretez..gospodina desavarsita???dar ce tinuta super a avut
ema nu vezi ca-mi iau scatoalce d ela cuscra ca m-am asociat cu voi????
anna multam
alic e superba naty si pozica in care are ocherarii e dementiala
andreea scuzati,papiota a fost pe la sfarsitnoi ne-am aruncat hotarate spre cheile de la masina,margele si seringa

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Serialbastre....mi-s dusa rau de tot..imi tb un tir sa ma traga din butoi.. ..o fi semn ca imbatranesc... Cat despre papiote.... mai stii ce firma de imbracaminte si-or deschide peste ani

Cris..saru mana... eu am vrut sa o imbrac cu ceva special...si mama mea i-a dat la facut la tara o camasa national.. e imitatia in miniatura a unei camasi taranesti de la noi din zona... iar fustita era de catifea si avea si ea o floricica cu margele..deh.. mama nebuna.. dar eu am in casa un loc de asta traditional si am sa pun si costumasul ei... sa-l pastram ca amintire.. Imbracata asa si-a intampinat musafirii cu paine si sare .. i-am blocat au fost tare incantati...

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://family.webshots.com/album/577712802VXbdvv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

La multi ani buburuzele si buburuzoi pentru primul(la unii al doilea,la unii -sa invechit deja obiceiul) 1 iunie din viata voastra,sa cresteti mari,frumosi,destepti si sa ne bucurati sufletele si viata

alic pupam bucuta intepata de pui mic si pitic sa treaca.m-ai intrebat dincolo cum l-am invatat pe fimiu sa bea din cana cu pai...simplu...i-am dat canuta in mana si s-a jucat cu ea pana cand a tras o data din greseala si a aflat cum sta treaba dupa care i-am schimbat tricoul si i-am dat canuta din nou
Doamneeee cuscra termina-te cu scenariile astea horror...cum sa o triseze Denisel pe Mirunel?Se poate asa ceva?Daca stia sa citeasca cred ca ne batea pe amandoua
mada poti sa-i dai niste para sau niste suc de morcov sau niste cereale cu prune sau niste iaurtel si trebuie sa eviti branza de vaci,banana,morcovii fierti pitica
annkka eu zic ca fita o sa fie o designerita cocheta si familistaSa-i pap eu rochita ei si bentita ei de fata frumoasa
ema eu cred ca v-ati vorbit cu fimiu si l-ati mituit cu ceva ca azi s-a kkt de 9 ori asa ca inca 3 zile ca asta si s-au dus dracu economiile noastre
serialbastre nasol ca sunteti din acelasi oras tu si Anca...o sa fie mare concurenta la designeri
cuscra trebuie sa-ti mai zic de nora'mea?Oricum am vazut pozele de ieri si am cea mai frumoasa nora din cate s-au intalnit pana acum
annkka foarte tare idee a avut mama ta
alic sa-i mananc eu ochelarii ei de soare si cheliuta ei de fataAuziiiii cico ASTA e de slabit?Si vezi ca nu ai completat graficul fetei la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

LA MUULTI ANI!SANATOSI SI FRUMOSI DRAGII NOSTRII COPILASI
anna -multumesc muult pt reteta,o sa incerc sa o fac,sa vad ce mi-o iesi,ca nu prea le am cu facutul ruladelor
daniella -pei daca nu gasim euroiii,ii facem,adika... vindem una bucata auto si mai gasim noi ceva de valoare sa ne scoatem,asa se intampla cu chiulangioaicele,ai noroc cu cuscra-ta ca ei ii revin cei mai muulti, ca altfel puneam sechestru pe tot
alic -a ta doarme mai bn dimineata dar a mea nu prea se omoara dupa somn nici atunci,rar sa se trez pe la 9 10,am vazut poze cu scufita rosie ca tare dulce mai e
ankkaa -ce printesa frumoasa am vazut
cris -frumoasa semnatura,am vazut una bucata terorista transformata in printesa,tare mumoasa a fost si unde pui ca a avut si rochie de zi si rochie de seara multumesc muult pt PM,a naibii parola mai e,cu aia nu mai intra nici interpolul

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce faceti gagici???

annkkaa ia sa stai departe de butoi ca altfel vin cu ordin judecatoresc si nu o sa mai ai voie sa te apropii de el nici la 100 mnu stiu cum a reusit mama ta sa ii faca costumatia,sdar pe mine m-a dat pe spate
cuscra ok,ok dar tine pozele alea cu alte fetite la blat ca daca vede sectoricioasa o ia razna si imi pune mie dinamita sub curvaleuuuuuuuuuuu da ce a patit azi de a fost asa cacacios????e ok???..pai sa stii ca se intretine sa arate super numai pentru denisel
iry eu zic ca e mult pana incepi sa faci ruladele ca pe urma o sa-ti iasa superhihihihi...picky a gasit-o

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara fetelor si La multi ani micilor nostri copilasi de ziua copilului!!!!!!!!!!

Multumim mult de aprecieri la pozici si de grija care ne-o purtati si v-ati gandit la noi cand am fost bolnavioare si de urarile de 9 luni pentru Maria pentru care dam un tort bun de casa si beuturica! Picky, Cris, Anna_mama, Daniella

Anna_mama, am vazut noile pozici cu Vladut si stateam si ma gandeam ca deja e baiat mare. Ce tare se schimba in doar cateva luni!!!!! E tare dulce fotbalistul lui mama

Eumada felicitari pentru kg in minus. Si eu am ajuns la 65 in conditiile in care aveam 64 inainte asa ca nu mai bag cure drastice ci incerc sa mai scad asa mai usurel si ma gandesc si la niste masaj anticelulitic.

Serialbastre, mie nu-mi merge linkul cu pozele

Nicuratze, am vazut pozici super cu scumpetea ta de fetita. Si ce ochi are

Daniella, Andrei este tot mai dulce si deja un adevarat barbatel frumos!

Annkka, ce scumpa e printesuca ta

Alic, pupam scumpetea mica!

Cris, superba Miruna! Ca doar a fost ziua ei. O adevarat domnisoara cocheta!

Fetelor, vreau si eu va rog parola de la mail!!!!!!!! Please!!!!

Ne auzim pe maine. Noapte buna!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput