**Buburuze de 2009 in actiune (23)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

La Multi ani Denisache sa cresti mare si frumos si la punga gros!Sa ai parte numai de sanatate,noroc si bucurii!
La multi ani Rebekuta!Sa fii frumoasa si sanatoasa,fericita si implinita!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

salut fetele

eu de luni stau numai in parc.Imi iau o prietena sau doua si plecam cu plozii cu carutzu` cu toate alea...pentru juma de zi...sa vezi cand opresti masina si incepem..sa coboram...doua trei mamici...doi trei plozi...de la 1 an jumate la 4 luni..adica 1 an juma,9 luni juma si 3 luni juma.....apoi doua trei carutzuri...doua trei genti...si iote-asa ne revarsam....io sunt soferu restu` se aliniazape bancheta din spate,cea mai mica in scaun restu` in brate la mamici..bine ca am masina maaaaaaaareeeeee.si iote asa stam zi lumina in parcu` mare..de...e mai racoare si bine.de aia nu intru io....LA MULTI ANI DENIS SI REBEKASCUZE DA` SUNT PE FUGA....Eva a adormit in masina in bratele prietenei mele ,in timp ce fiica-sa hlizea...acu` doarme in patutz rupta.Io va pup si astept fetele la vorba..

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

LA MULTI ANI DENIS SI REBEKUTA sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, sa va dea DD numai bucurii si impluniri si parinti sanatosi sa se poata bucura de voi! Va iubim mult!
Noi suntem bine, am trecut cu bine peste raceala, n-am mai intrat din lipsa de timp si oboseala, dar va citim neincetat si dorim multa sanatate bb-eilor bolnaviori, sa va faceti repede bine.Noi vineri mergem la Timisoara la festivitatea de incheiere a ultimului an de faculta la sora mea si abia asteptam sa iesim din orasul asta plictisitor.
Va pupam dulce si va iubim pe toate si pe toti!

V-am lasat niste pozici cu noua freza

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

doarme sectorista ..bai frate,azi nu mi-a dormit decat 40 min si ale in 2 reprize si inca mai avea energie la baie,dar s-a suparat ca a vrut sa se scoale in picioare si sa vada ce face sora-mea pe hol si a cazut cu bucile in grebla de plastic pe care a bagat-o si pe aia la baitamuci avem in continuare..tot asa colorati si in cantitati industrialedar speram sa scapam curand de ei ca sa-i faca dr. vaccinul

mada e bine ca ai si alte mamici cu copii si sa mergeti impreuna la plimbare,eu sunt cam singura pe aicea sa zicem asa..politicile lor nu coincid cu ale mele si una doua trebuie sa-mi descant copilul sau sa-l duc la biserica de ce???nici eu nu stiu..asa ca am renuntat si prefer sa-mi plimb fata singura
lavi ba bucur sa citesc ca ati scapat de racealavazut si pozici cu raresul tunsulici si capitan de vaporce mare s-a facutdistractie placuta la timisoara si cand ai timp te mai asteptam sa ne spui ce faceti

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara fetelor,

Am intrat si eu sa urez LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!! Rebeka SI Denis!!!!!!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi.

Nu am am reusit sa scriu de luni din cauza de oboseala si lipsa de timp. De 2 nopti Maria mai mult e treaza si urla daca nu e in brate. Asa ca Adina cred ca nu esti singura. Si nici la noi nu se vad dintii. Nu stiu de la ce sa fie. Acum doame de la 10 dar va zic maine ce noapte ne pregateste.

Anna_mama si noua din pacate ne-au aparut bubite noi. Cred ca e de la caldura. Va cu drag.

si sanatate multa bebeilor bolnaviori!

Noapte buna

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

LA MULT ANI REBEKA ALESSIA !!!!! SI TUTUROR BUBURUZELOR PE CARE LE-AM RATAT

hello dragi mamici , imi pare tare rau ca nu pot intra mai des dar tot fara calculator sunt si mai profit de al sotului cand ajunge acasa mai devreme sau pleaca mai tarziu la servici.

eu nu reusesc sa intru pe mailul comun
, imi spune ca parola sau utilizatorul sunt incorecte.

CRIS, AM POZE CU GINERICUL TAU

http://picasaweb.google.ro/Dana.Maria.Mihalache/BiancaMaria1218Luni?feat=directlink

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

neata mamici cu pici,
noi am dormit pana la 9 asa ca sper sa dau cafeluta in tinp util..

o pentru fiecare,perfuzabile cu ness,trabuce cubaneze si vougue

carina e perioada in care incep sa apara dintisorii unul dupa altul si nu e musai sa fie umflata gingiuta..asa am patit si noi,iar acum iar ne pregatim de-un dintisor ca-i curg balele si-n somn si musca de zici ca am pitbull nu kinder,dar nici macar o umflarura nu are in guritacum ati dormit pana la urma???sa stii ca o doza de nurofen cu juma de ora inainte de culcare seatra face minuni
danami ce de pozicisa mor de nu va invidiez ca sunteti atatea mamici care se pot intalnii cu puiutii...e tare frumosiar piticii sunt super..imi aratase cuscra-mea 2-3 pozi ca atatea facuse eadar acum am putut sa va admir pe saturatemultam de pozicice ,mai face bubu????? iti trimit acum un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Cris, ma bucur ca ti-au placut pozele, Bubu....exceptand faptul ca are varicela ( era imposibil sa n-o colecteze ea si pe asta )... e bine. ms de pm

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

danuta capul sus ca e mai bine ca a facut acum varicela..a scapat si mai incolo o sa aiba o sanatate de fier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cris iubita noi suntem si vecine..e bloc nou si ne-am mutat odata...am invatat una de la alta....oricum impartasim aceleasi pareri...copilul fara caciulita....la "copanici"cum zic eu.acu` in parc.......fara caciula din aprilie..mai cam asa...daca stranuta odata nu sarim cu antibiotic,daca vor sa se taraie prin iarba ...poftim stai in iarba,copilul nu trebuie fortat sa manance..el cere cand are nevoie......nu il forte la ora fixa ca poate nu vrea...acum cu caldurile astea......beau multa apa fetele noastre...ca suntem mamici de fete...
cand plec in parc car si geanta frigorifica(am una mica de vreo 2 litri..cu doua trei feluri de mancarica pentru Eva.Daca vrea cumva...sa vezi ce zici ca plec in concediu..dar copiii trebuie sa fie fericiti...
Nu ne bagam una peste cealalta..e cam ca aici...celmult discutam si fiecare spune cum procedeaza....vrem sa tinem cont bine,nu...asta e...de aia ne intelegem bine.Eva mea e model de cumintenie,pe bune daca nu...ptiu ptiu ptiu..

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput