**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 15
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, DENIS SI REBEKA!!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA AVETI O VIATA FRUMOASA, PLINA DE BUCURII SI REALIZARI!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
eumada spune:
elena eu ii dau body cu maneca scurta si pantalonasi scurti
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
adina seara o imbrac in body cu maneca scurta si asa o culc,iar ziua fustita si tricou sau maieut sexoscat despre partea cu urlatul in somn la intervale scurte,noi asa patim im perioada cand bagaboanta aia de zana maseloasa ne da la buci si nu vine la timp,iar copilul meu se chinuiesi cum dintisorii cresc noaptea,pai cam asta e problema..sper sa scapati repede de episoadele aste plangacioase si sa va iasa dintisorul problematic in scurt timp
anna cum mai e vladut????si noi de ieri suntem la capitolul muci iar azi sunt colorati si in cantitati industriale
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
elena_adina spune:
eumada asa l-am imbracat si eu pana la urma
cris dar la noi,bagaboanta de zana,nu dasemne ca ar vrea sa vina.Nu are gingia inflamata. "o fi speriat de ceva si trebuie sa-l duc la popa sa-i citeasca"(citat din bunica,din aceasta cauza o zis ca plange,ca-l duc rar la biserica).
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
alic spune:
buna gagici!
Elena...eu, la faze dintr-astea, ii spuneam "Tatal nostru"; si la biserica e bine de mers, de impartasit cat mai des (noi avem mult de cand n-am mai mers )
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
emanouela spune:
La multi ani! Noro, sa cresti mare , sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami. sa joci la loto si sa castigi pan pe la 18 ani asa, ca sa aveti ce cheltui petrecere frumoasa
La multi ani! Denis, sa cresti mare si sa fii sanatos, sa ai noroc si sa fii fericit
adina nu e lege sa aiba gingia umflata....nici Darius nu a avut, a avut si nopti din astea sexy de trebuia sa ies afara cu el sa il calmez si ieri am vazut un punct alb sus...deci iese. daca te linisteste pe tine fa cum face alic, la mine nu functioneaza, a incercat mama ca euuuuuu, eu sunt mai realista si nu sper sa vina ajutor de sus, nici nu sunt o mare credincioasa...cat despre imbracat....cum te imbraci tu, asta e cel mai bun punct de reper....daca tie iti e cald cu maieu si tricou si lui ii va fi cald cu body si tricou, chiar mai cald decat tie avand in vedere ca bebelusii au temp corpului mai mare decat noi
cris minunile nu tin mai mult de 4 nopti....gata, s-a terminat cu linistea....cica s-a foit toata noaptea, mama a fost pedepsita si a dormit cu el
anna-mama spune:
Cris, Multumim de intrebare, sanatate multa si voua!!!! Vladut nu a mai facut febra si scaunele sunt ai rare, e ceva mai bine, dar tot are o stare de agitatie, nu vrea sa manance, tipa mult si noaptea se trezeste urland...ce sa zic, am nervii intinsi la maxim, si nu i-a iesit decat o masea de-abia In plus de cand a venit caldura ne-a invadat dermatita si e tot o bubita pe tot corpul
Foarte frumoasa poezioara pt Denis
Nu stiu sa va raspund ca am tot citit pe diagonala, dar nu mai tin minte mai nimic :( ...
Aaa, Adina, eu nu-i mai dau body-uri nici ziua si nici noaptea, il tin cat mai dezbracat, noaptea doarme in pampers si un tricou largut pe el, iar ziua tricou si pantaloni scurti.
Plansul este sigur de la un disconfort si tare cred ca-s dintisorii de vina. Asa ca ai rabdare cu el, mami
toate fetele si va multumesc pt sprijin
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
emanouela spune:
ano ma bucur ca e mai bine piticul....si Darius a facut niste buburuze pe spate, de la transpiratie cred...sa iasa celelalte maselute fara durere
cris_82 spune:
noi azi am invatat sa bem juice de portocala cu paiul ,ca doar suntem fetite mari
adina eu nici nu calc pe la bisericacu toate ca bunica(mai exact strabunica e fana asa ceva)aceleasi indicatii imi mai dasi sa stii ca e posibil ca sa nici nu se vada gingiuta umflata si sa planga si cu 1 luna inainte sa-i iasa dintisoruldar tu stii cel mai bine ce e de facut
ema bine macar ca tu ai scapat de pedeapsa azi noapte
anna offff pui micma bucur ca se simte mai bine vladutcu dermatita nu stiu ce sa te sfatuiesc ...dar multa sanatate sa scapati de dermatita
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor