**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 14
anna-mama spune:
La multi ani, Radu Deian!
Eu am copilutul bolnav, tot wkd-ul a fost cu febra, scaune diareice si o frumusete de eruptie dentara, are gigiile uflate de la maselute si canini si sus si jos! Nu a vrut sa manance si sa bea nimic, doar tzatzi. Traiasca tzatzi! Se si mira doctora azi ca nu e deloc deshidratat, dar e agatat de tzatzi ca un nou nascut In plus este atat de agitat si marait in cat nu-i intru cu nimic in voie. Astazi nu a mai facut febra, in schimb mai toata ziua a dormit, ma gandesc ca probail se reface organismul. Voi credeti ca ar trebui sa ma ingrijoreze ca doarme asa mult?
Va pup cu drag si sper ca toti puiutii si mamicile sunt sanatosi
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
cris_82 spune:
ema ce-ti face bestiuta???cand te vedem pe stazi ca sa stim sa ne baricadam in case P.S. stii ca glumesc.nu??
simina dar ce ai patit??? vezi ca ti-am trimis o formatie de muzicanti la usa e mai bine acuma??
anna offfffff ca se mai chinuiti si voinu stiu ce sa zic..cand ne ieseau dintisorii noi aveam si zile in care bubuia cu somnul iar alteori maraia si se miorlaia din oricesi noi iti trimitem un pupic sa treceti peste perioada asta
carina am inteles
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
cris_82 spune:
mai fetelor,voi iar somati ...si sa nu uit,m-a insarcinat cuscra,adica danuta sa va anunt ca nu ne da bani de croaziera ca ea e in curatenie si pregateli pentru chindia de 1 anisor a lu' giner-miu
Relusha spune:
`neata,
multumim frumos de urari, sunteti niste dragute..... la fel va dorim si voua, tot binele din lume....
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+
Simina1980 spune:
Neata!
Poftiti la .Cu perfuzoaice si trabuce va serveste Cris!
Cris-multam de muzicanti.Mi-am mai revenit-ideea e ca ne-am apucat de construit casa si ma agit f tare cu banii ca vreau sa ne mutam toamna asta.
Anna-offf lasa ca trece si eruptia asta!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
carina eu n-am nic....doar o dulceeeeeeeeeee si interminabila lene
cris las ca dau zvon cand plec hai hui pe strazi, ca sa stiti bestiuta e mai bine, ca sa nu o deochi, a inceput sa doarma mai bine noaptea, sper sa-l si tina, muci mai are putintei si mucilaginosi, adica nu apa ca la inceput, e infundat ca un canal si e asa simpaticccc....in rest, mai nou, bodogane ca o moara stricata....deci gata cu linistea mandruta ta ce face????? tu ce faci???? culegi capusuni din gradina????
ano offfffff, ii erupe gurita aproape toata.... sa nu mai doaraaa.....eu una asa ma tratez, ca pisica, infometare si somn, vad ca si Darius la fel face...e si normal dupa atata agitatie si durere, cand il lasa sa traga un puiut de somn, suferinta oboseste corpul atata fizic cat si psihic....vezi cum evolueaza....ai mare grija cu deshidratarea....mai ales cu caldurile astea.....apa...... multaaaaa apa sau ceai de menta, ca tot e cu burtica
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
vaa ca s-a dat cafeluta,dar nu pot sa va incurc cu perfuzabile ca le vreau eu pe amandoua..asa ca mai ramane sa ve tratez cu oleaca de trabuce si putin vougue ....kinderul asta ne-a terminat azi noapte..nu stiu ce a avut,dar de la 12 noaptea si pana la 4 si jumate dimineata statea an-proasta si urla a devenit o figurtanta fatra pereche,asa ca drept urmare i-am bagat o palma la cur asa de dimineata ca urla iar ca proasta...
simina multam de cafelutahai,capul sus ca o sa fie bine si in toamna o sa aveti si voi casuta gata
ema multam de o cafelutama bucur ca macar bestiuta ta e mai calma,ca a mea mi-a mancat ficatiihihihi uite ca te astept pe tine sa vi cu masina si sa culegem capsunileiar pentru a ta bestiuta cuminte un pupic
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
dau cate o ,vreo 2 perfuzabile,trabuce [jamica] si vougue ...
...poate asa va scot din barlog si sunteti mai active
LA MULTI ANISORI INAINTE
Denis Andrei
sa cresti mare si voinic,
sa ai parte de iubire
si de tot ce e frumos,
iar pe Miru de nevasta
cu drenada ei cu tot
sa ai casa si masina
si-o piscina acolea,
te iubeste mama-soacra
dar te pupa fica-mea
Rebeka Alessia sa cresti mare si frumoasa,sa ai parte numai de bucurii si impliniri printesa noastra terorista
in sfarsit sunt odihnitaa dormit sectorista de la 21:20 pana la 8 dimineata
elena_adina spune:
Neata!!!!
La multi ani DENIS ANDREI,sa cresti mare si frumos,sa fii mereu sanatos!!!
Mai fetelor,eu nu mai pot de oboseala.Copilul meu nu vrea sa mai doarma de cateva nopti.Nu stiu ce Doamne iartama are,dar plange prin somn,defapt mai mult racneste,iar uneori se calmeaza tot prin somn.Partea proasta e ca se repeta la mai putin de 10 min.Abia dimineata doarme si el linistit.A mai patit cineva asa?
Fug la el ca iar plange.Va poooop
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
elena_adina spune:
Aaaa,si vroiam sa vamai intreb daca voi,pe vremea asta le mai dati badi?Eu azi as vrea sa-i dau tricou si pantalonasi scurti,dar fara badi.Vreau si parerea voastra.poooop/
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)