**Buburuze de 2009 in actiune (23)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata gagici!

Am avut si noi a noapte mai buna,a plans dar nu chiar exagerat de mult.
Problema e urmatoarea:el are doar doi dinti jos si atat,nu a mai iesit nici unul.Normal ar fi sa iasa cei de sus,care,acum vreo doua saptamani mi se parea ca ies,dar numai ne-a mintit.Eiii,in dimineata asta am vazut punctulet alb la canin,oare sa iasa asta?ca si gingiuta pare asa exfoliata...

danaMi super faine pozele.
cris multam de cafea
eumada fain ca sunteti mai multe mamici si mai ales ca impartasiti aceleasi idei.daca scriai mesajul asta stii tu la care topic,vezi ce criticata erai ca nu dai copilului mancare la ore fixe,

V-am pupat!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

care topic?odiseea de iulie aug2009?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce faceti gagici???nu stau mult la taclale ca am kinderul in control pe la sertarele din bucatarie si deja mi-a imprastiat 4 duzine de chibrite prin juma de casasi pangasiusul pe foc

mada super fain grupul tau de mamici
adina eu iti spusei ca e dintisorul de vinaun pupic dulce sa iasa mai repede si sa nu va mai chinuiepai tu de ce crezi ca a luat nastere topicul nostru???cine sunt eu sa judec cum isi creste cineva copilul??nu e regula ca ce aplic eu la al meu sa ii fac bine altuia..fiecare individ e unic

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragi mamici cu bebelusi DC de pana la 12 luni, va asteptam cu poza bebelulului drag la acest concurs
Concurs super de pozici cu bebelusi de pana la 1an.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salutare
eu is topita de calduraaaaaaaaaaaaaaaaa...
am intrat sa va si ma duc sa ma topesc in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

si iiiooooooooooooooooooo crap

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

SI la noi e tare cald si eu o astept pe Maria sa se trezeasca sa ii dau niste iaurtel si zburam afara.

Cris, ma gandesc si eu la dinti dar mi se pare asa de ciudat sa nu se vada nimic. Alaltaieri cand am vazut ca nu doarme si urla in pat si vrea doar in brate i-am dat nurofen, dar a mai durat 1 ora si juma sa adoarma. Azi noapte a fost mult mai bine. A adormit la 10 si a dormit fara nici o trezire pana la 5 cand a inceput sa urle si am adormit-o in brate re#259;pede pana la 6,30. Apoi a mai dormit de la 7 la 9 dar tare zbuciumata si cu urlete in somn si treziri. Sa vedem ce o sa fie.

Pupici

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

MULTUMIM DIN SUFLET PT URARI!NU AM CITT NIMIK DIN URMA CA AM SOTUL IN CONCEDIU SI NU AM LOC DE EL
NOI AM SARBATORIT F FRUMOS IERI NUMAI CA NU AM BAGAT POZELE IN COMPUTER,SPER CA PANA SAPTAMANA VITTOARE SA REUSESC.
fetele,imi este f dor de voi si uram si noi cu intarziere lui DENIS La muulti ani,muulta sanatate si fericire

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

asa emo vi sa ne anunti ca ai chef de leneveala si fugi,ai???
mada si tu brutus???
carina indiferent care e cauza,eu pup dulce fata sa aiba o noapte linistita
iry haide cu pozicile si nu le mai tine la blat ca mor de nerabdare sa o vad pe rebekuta majora

sa va zic ce am patit in seara asta..ma manaca pe mine in buci sa bag furculita in pestele ala de pe aragaz sa gust cum a iesit cu fi-mea in brate(ii faceam biberonul de noapte)si parca prea cu jind s-a uitat la mine ca i-am dat si ei o bucatica..apai sa te ti frate ca nu mai vroia bbele ci urla si arata cu degetul ca ea vrea de acolo si nu laptede abea am aburit-o ca e mai bun biberonul

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Bai cris,ai un stil de a scrie fantastic,rad singura ca o nebuna cand citesc mesajele tale.Foarte fain!

Eiiii,si tu acum,normal ca e mai bunut pestele decat bibe

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput