HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
theophillina spune:

BRAVO TUTULYNA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DARIUS GABRIEL

Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Mami Tutulyna, recuperare usoara, mult laptic si asteptam pozici !
Theodora 36+
Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
NicoletaB spune:
Tutulyna-felicitari!
OanaMar- tu ai fost multumita de nasterea la Medlife?
Dana81- N-ai pt ce! putem afla cati ani ai implinit?
36+ 
theophillina spune:

BRAVO OANAMAR

BINE AI VENIT PE LUME BEBE VLAD ANDREI

Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa le aduci parintilor numai bucurii alaturi de fratiorul tau!
Mami OanaMar, recuperare usoara, mult laptic si acomodare usoara cu cei doi puiuti ai tai!
Theodora 36+
Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
theophillina spune:
Dana81
Sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa!
Theodora 36+
Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS
gabriela_s spune:
Hello,
eu nu am mai mers azi la dr ca cica era aiureala mare la spital iar eu oricum n-aveam cum sa plec dimineata
nu stiu maine cum ma duc?!probabil o sa plecam de la 6 dimineata de acasa.
offtopic:am o problema cu aerul conditionat,a inceput sa curga apa in casa-a mai patit-o careva?oi fi dat prea rece,s-a facut condens?
mai am si de calcat un maldar de haine si mor de cald de la aburii aia,e o placere
alefelicitari,se pare ca ,desi nasti cu cezariana,s-a instalat si la tine insinctul ala de supravietuire al gravidelor cum il numesc eu.prima data mi-a fost frica,normal,toate cele 9 luni,nu stiam ce va fi si cum va fi...si totusi in ziua aia eram cea mai senina si vesela si am privit totul cu mult optimisim!
si acum am diverse ganduri negre,gri
...pana nu imi tin eu fata in brate,sa o vad eu intreaga,sanatoasa,nu voi fi linistita,dar sper sa ma adun cand va veni momentul si sa trec iar cu bine de nastere.
referitor la vergeturieu am ramas cu muuulte urme urate de la prima sarcina si m-am interesat,exista un procedeu care se numeste microdermoabraziune,e semi-chirurgical cumva dar se practica in saloanele de infrumusetare.se aplica un gel special pe piele si apoi se intervine cu un fel de laser.nu stiu sa va zic cat costa,din cate am inteles undeva pe la 2-300 de euro un tratament pentru o zona,depinde de cate sedinte e nevoie,de cat de severe sunt urmele.se foloseste si pt estomparea ridurilor si a cicatricilor.
eu am zis ca astept sa termin si cu sarcina nr 2 si intr-un an -doi o sa ma apuc sa investesc si in asa ceva,inclusiv o operatie de ridicare a sanilor![]()
ati vazut ce penibili sunt domnii politicieni?vine boc si zice ca la anul vor creste la loc salariile-cine il mai crede-apoi ministrul muncii spune ca in 2011 exista riscul sa mai scada din ele...
nici macar ei intre ei nu stiu sa se potriveasca in declaratii,sunt penibili deja...
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
39+ Alexandra Ioana
--->>>>
Mai sunt cateva zile ![]()
<<<<---
Blog de mama si nu numai
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Hello tuturor! Ei, Rocsy, imi pare rau ca esti necajita; trebuie sa iti spun insa ca bebeii se ghideaza doar dupa instincte (statul in brate ~ nevoia de protectie, contact cu mama, etc). Din fericire ne nastem perfecti si asa ramanem pana incepem sa putem descoperi singuri lumea (mers, vorbit), ne nastem fara sa stim sa santajam, fara sa avem obiceiuri rele. Eu te inteleg insa prin ce treci tu acum face parte din procesul de a deveni parinte, de a invata sa dai totul pruncului, de a intelege ca nu mai suntem noi pe primul loc. Si, din pacate, stiu sigur ca nu te pot incuraja ca "o sa treaca" prea curand. Depinde de la un copil la altul, de la o familie la alta. Baietii nostri au 6 ani si ceva si nu vor sa doarma fara mine in camera (si nici nu ii fortez sa facem altfel). Deci iti vorbesc din experienta proprie. Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Ei, asta este ... se pare ca fica-mea este extraordnar de mamoasa ! Daca ar putea sta agatata de mine non stop cred ca asa ar face, bine macar ca dupa ce adoarme in brate si cu suzeta in gura o pot transfera in patut si acolo ramane pentru vreo 3 ore.
O vroiam eu putin mai independenta dar ti-ai gasit
R_ocsy , mami de Sofia
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flubby Buna fetele! Remember me!?!?!Vreau sa felicit toate mamicile si bebicii din aceasta odisee, sa fie sanatosi, norocosi, necoliciosi si asa cum vi-i mai doriti voi! Iar la mamici multa rabdare si laptic!!! De asemenea vreau sa va anunt si nasterea puiului meu, tot o floricica grabita si el. Dominic Alexandru (pana la urma acesta este numele final) s-a hotarat sa vina pe lume duminica 23.05.2010, la ora 12:30, la 37,3 sapt; cu 2,930 kg si 52 cm; scor apgar 9/10. Nasterea a fost vaginala. Acum suntem acasica in perioada de acomodare si ne este un pic mai greu dar promitem sa revenim si cu povestea nasterii. Pupici la toata lumea si nastere usoara fetelor care urmeaza. rxd de Dominic 1s+ |
FELICITARI !
Sa iti traiasaca, sa fie sanatos si norocos !
R_ocsy , mami de Sofia
veronicach spune:
rocsy se spune ca primele 3 luni trebuie vazute ca un alt patru trimestru de sarcina
iar desi noua ni se pare ca ii tinem mult in brate sau langa noi sa ne gandim ca 9 luni au fost 24/24 de ore langa noi iar despartirea pentru ei este foarte grea
de asemenea nu uita ca tinutul in brate amelioreaza durerea de colici, ar putea fi si asta o explicatie
eu dorm cu Matei noaptea,si cu sotul
, si pentru ca mi se pare teribil de greu sa ma tot plimb, intind spre patut
de exemplu azi noapte dupa ce a papat la 4, pana la 6 nu a mai inchis un ochisor, s-a mai marait, am folosit supersuzi
, insa daca il puneam in patut nu am mai fi avut liniste
si, desi, doarme in pat cu noi, in fiecare noapte, acum doarme in patutul lui..deci nu s-a obisnuit in pat
aaa, il mai pun sa doarma si pe burta mea, il mai linisteste cand il supara burtica, multumim arturici
ti-am descris aici experienta si motivatia mea...insa stiu cat de greu e sa maraie intreaga noapte 
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Remember me!?!?!
de
Dominic 1s+