HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutulyna

buna gravidutelor si mamicutelor
luni 24 mai ora14.15 s-a nascut un printisor DARIUS GABRIEL 3100g 51cm
suntem bine sanatosi voiosi si putin coliciosi.
pe toate mamicutele,gravidutele si pe BB

mami 1saptamana

Felicitari ! Multa sanatate, fericire si noroc !

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

DANA

Hai Ale !

Hai Viriniana !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaMar

dragele mele, revin si eu cu povestea nasterii mele.
sa o iau cu inceputul. Duminica trecuta, la ora 5 iau cele 2 pastile de Dulcolax asa cum imi spusese rezidenta dr meu. Totul bine si frumos pana la ora 22 cand a inceput sa ma doara burta. Ma duc la baie, simt un poc nedureros si vad pe hartie ceva gelatinos. Zic..asta e dulcolax-ul. La ora 23, burta tot ma durea, dar ma durea la 20 min pt 1-2 min. Ma mai duc la baie, vad ca acea..gelatina,devenea rozulie. Ma duc fuga in pat, sa stau cuminte si sa adorm..Pana la 2 noaptea cand am lasat jena la o parte si am sunat dr am tinut-o in "crampe" din 20 in 20 min. Dr meu zice sa iau no spa si scobutil si vb in 20 min. Nimic! pana la 6 dim am stat la tel si in no spa si scobutil. La 6 dim ii zic dr ca eu plec catre medlife si el zice c vine si el (programarea cezarienei era la ora 8.30-9).
Ajung la cabinet, ma preia dr de gaorda, ma monitorizeaza , ma uraca pe masa si se rup membranele si zice dilatatie 2 spre 3, cand ajunge dr dvs ca nasteti. Ma panichez, ii zic ca e pe drum si ma perfuzeaza si ma duc in peroperator. Contractiile mele erau la 15 minute, curgeau putin apele pe mine si ma rugam sa vina dr si sa nu nasca natural.
La ora 8.10 am nascut prin cezariana un baietel (al doilea) de 3300 kg si 53 cm-Vlad Andrei.
Acum suntem acasa, incercam sa ne acomodam, incerc sa ma impart intre amandoi ca Alex este tare gelos si se vede ca sufera, nu ma lasa sa pun mana pe Vlad,ma vrea numai pentru el.
Amanunte nulte nu prea as mai avea, dar nu vreau nici sa ma lungesc, nici sa va plictisesc.
Promit sa mai sciru, oricum eu va citesc si daca aveti ceva intrebari..sunt prin zona

Felicitari !!!

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Sabina : cand ti-am citit programul de azi noapte eu ar trebui sa nu ma mai plang ! Chiar ma gandeam la voi , mamicile de gemeni cat de greu trebuie sa va fie ... ti-e greu cu unul dar cu doi !

Veronicah : primele 3 luni = al patrulea semestru de sarcina ? Nu auzisem asta ! Deja incepem sa ne acomodam, pe zi ce trece . Si e asa de dulce, mai ales cand trage cate un zambet, iti vine sa o mananci.

Azi noapte a dormit de la 8:30 seara pana la ora 1:30, am stat treze pana pe la 3:30 , am mai dormit apoi 2 ore pana la 5:30 , am adormit din nou la 7:30 pana la 10 . M-am linistit cand am vazut ca si puiutii vostrii au perioade de nesomn; eu ma gandeam ca sta prea mult treaza intre 2 somnuri.

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

e un filmultet, de fapt 2, postate pe mail-ul comun, despre linistirea bebeilor, acolo se vorbeste despre al 4 trimestru
dupa cel-am vazut m-am simtit atat de vinovata ca il abandoman in patut,la 7 zile de la nastere...incat mi s-a strans stomacul
oricum avem ce invata din el...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

rocsyeu iti inteleg sentimentele de proaspata mamica,am trecut si eu prin multe faze cu adriana,de multe ori n-am stiut sa am rabdare, am incercat diverse metode de crestere/educare/disciplinare pana cand am descoperit ceea ce se cheama 'attachment parenting' si am inceput sa imi deschid ochii.sa stii ca e metoda cu cele mai bune rezultate la noi pana acum,cu multa dragoste si rabdare am facut progrese enorme,e mai ascultatoare,mai intelegatoare.mai bine cu iubire decat cu frica ,na,vorba aia.
si eu aveam sentimente ciudate dupa ce nascusem,nu stiam exact cum sa procedez, era nou nascut si nu o tineam prea mult in brate ca sa nu se invete "rasfatata", ma luam dupa sfaturi "binevoitoare" si o lasam sa planga pana adormea...acum imi dau seama ca am gresit,ca ii refuzam defapt un drept al ei.de aia nici nu imi place expresia de "bebelus cuminte" cu referire la cei care dorm,nu au colici si mananca la ore fixe...eu zic cel mult ca exista bebelusi mai linistiti,ca dealtfel toti sunt "cuminti" la varsta aia,nu face niciunul ceva dinadins.

pe de alta parte nu sunt nici adepta "exploatarii" de catre copil,dar usor usor o sa vezi ca o sa gasesti si tu un mod de a imbina activitatea de mama cu restul activitatilor.

uite aici poti sa citesti cateva lucruri interesante

reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=4&idart=47

si daca o sa cauti pe net cand ai timp, o sa vezi ca sunt multe articole si pot fi utile.

Pup

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Fetelor,si voi puteti sa aruncati un ochi acolo,este un articol despre copilul perfect si mama perfecta,stereotipurile astea care ne fac pe noi sa simtim ca gresim si nu facem ce trebuie

O sa va mai linistiti

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 39+ Alexandra Ioana
--->>>>Mai sunt cateva zile <<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Dana- si eu fac tot 29 de primaveri, dar is cu 10 zile mai mica ca tine! Si cand ma gandesc ca planurile mele erau ceva de genul: 28 de ani-bb1, 30 de ani - bb2!.....
Maritatul la 25 de ani mi-a iesit! cu vremurile astea asa nasoale nu stiu cum va fi planul cu bb2!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Felicitari Tutulyna!
Felicitari Flubby!
Felicitari OanaMar!

Deci, Ale - pana la urma suntem impreuna cu nasterea de ziua copilului! Eu ma bucur! Cred ca tu o sa fii prima - eu pe la 11.00 as intra in operatie Iti tin pumnii!

Multumesc pentru sustinere Ana Maria, Maribell, Rocsy, Aniska, Ioana5255, Teophillina, Veronicach - sper ca nu am omis pe nimeni!

Gabriela_s - off topic cu aerul conditionat, da si mie mi s-a intamplat, cel mai probabil s-a facut condens...nu are nimic. Eu am insistat, am pus un vas dedesubt, a mai curs un pic si apoi s-a oprit...
Si articolul cu attachment parenting - foarte bine zis!
Tu ai facut curs Lamaze cu Ramona?

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Acum am vazut ca m-ati trecut si pe mine pe prima pagina!

Multumesc mult

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Mergi la inceput