HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
Aniska80 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_09
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |
ESTI O NOROCOASA!
aly_ spune:
BUNA DIMINEATA FETELE;
IN PRIMUL RAND FELICITARILE DE RIGOARE FLUBBY; OANAMAR;TUTULYNA SI BEBEILOR BINE ATI VENIT SA FITI SANATOSI MANCACIOSI SI NECOLICIOSI!!!
ALE MULT A FOST PUTIN MAI E 

MARISA SCUZE CA INTREB TU CUM NASTI NATURAL SAU CEZARIANA: SIGUR AI SPUS DAR NU AM RETINUT NEURONUL![]()
37+
AMR 3 saptamani vine
Ioana5255 spune:
Neata si de la noi,
Ale si Viriana bafta maine. Ma gandesc la voi. Mai aveti atat de putin.
Felicitari proaspetelor mamici.
Nana felicitari pentru o curajoasa. Imi pare rau ptr nodul, sper sa nu fie nimic grav.
Rocsy mi s-a facut pielea gaina cand am aflat ce ai patit la nastere. Bine, ca s-a terminat cu bine. In ceea ce priveste obiceiurile Sofiei vb lui Artu asta este doar inceputul. Incet incet te vei acomoda cu ea si ea cu tine, va veti invata una pe alta si tu vei fi cea mai buna mama din lume pentru puiutul tau.
Eu sunt rupta de oboseala, Iustina mea nu a vrut sa mai doarma de la 3.30 la 6.30. La 5.30 s-a trezit si Ekaterina. Deja la 6.00 plangeam, abia la 7 am pus capul jos pana la 8 cand s-au trezit de data asta toate 3. Am stat treaza pana la 10 si cand a venit bona i-am pasat fetele si m-am duis sa ma culc, ca eram franta.
veronicach spune:
marisa_anain ziua nasterii, eram extrem de obosita caci nu mai dormisem de 18 ore...in travaliu a fost f greu datorita oboselii, aproape adormeam in fund si apoi contractiile
, dar la nasterea,efectiva, la impins nu am avut probleme, nu m-am simtit deloc obosita sau sfarsita..poate pentru ca mi-au administrat inainte niste calciu si glucoza
eu iti spun sa nu iti fie frica...insa odihneste-te cat trebuie 
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo pai gabriela ideea este ca eu le aud...si aseara le a auzit si sotul meu.. si ma intreaba d c se aude asa.. si i am zis k isi trosneste fiisa degetele |

cand i-am spus sotului meu de zgomote, si am asociat cu trosnirea unui deget,s-a speriat, a zis ca "e normal sa-i pocneasca cioantele???".
l-am linistit, apoi, spunand ca dar asociez zgomotul, nu asta se intampla caci cum sa auzi un degetel de 1 cm pocnind
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian10.05.2010
veronicach spune:
gabriela-sla noi aveau mingie dar se poate folosi doar la dilatatie mare...de 8-9
daca folosesti inainte ti se intareste colul si ajungi la infiltratii, ca mine,desi eu nu am stat pe mingie ci in fund in timpul contractiilor, lucru, se pare , nerecomandat
eu ma-mplimbat in timpul travaliului infofolita cu vata si absorbant de noapte, am facut si dus fierbinte ca ma temeam sa nu lesin pe acolo, de una singura![]()
una din domanelece au stat langa mine(ca s-au perindat mai multe) stateaa in pat in patru labe, cum spui, am incercat si eu si pe langa jena pozitiei(sunt mai rusinoasa) nici nu am simtit vreo ameliorare![]()
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
dana81 spune:
BRAVO TUTULINA!!!!!!BINE AI VENIT DARIUS<SA FII SANATOS!!!!
ALE

VIRNIANA

36+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
veronicach spune:
Felicitari FLUBBY, TUTULYNA, GABITZA10
BINE ATI VENIT Dominic Alexandru, Darius Gabriel,Sofia
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, viata lunga si multa iubire
scot majoretele pentru
Viriniana
alessico
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
theophillina spune:

BRAVO RXD

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DOMINIC ALEXANDRU

Sa cresti mare, sanatos, mancacios si necolicios!
Mami Rxd, recuperare usoara, mult laptic si acomodare placuta cu puiutul tau!
Theodora 36+
Stelios
AMR 4 saptamani
BEBE STELIOS

si un "ciorn cu cocolata",cum zice nepotica mea
de sufletel mic,Sebastian Mihai