HAI Ale,Virini! BV Rxd,Tutulyna,Oana! iun2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Aniska80
MULTUMIM PT TRATATIE! SI BEBE NU S-A TREZIT SA PAPE?????Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) |
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
marisa_ana spune:
FELICITARI FLUBBY
Gabriela ar fi fost ok sa se poata aplica invataturile de la curs, macar asa ,pt stimularea psihicului. . . .
faza cu mingea cred ca ajuta ca te obliga sa te 'cracanezi' si in loc sa te obige sa stai pe pat mai bine ar sta toate cele ' in asteptare ' pe o minge de genul asta![]()
![]()
Flory cred ca cu vergeturile nu prea ai ce face p
se pot estompa doar cu masaj si creme specifice.
\si eu am si nu am reusit sa le scot de tot.. . sper sa nu se faca si pe burtika multe .
Ana Maria 39+ cu
Marisa Alexandra
AMR 1 SAPTAMANa
OanaMar spune:
dragele mele, revin si eu cu povestea nasterii mele.
sa o iau cu inceputul. Duminica trecuta, la ora 5 iau cele 2 pastile de Dulcolax asa cum imi spusese rezidenta dr meu. Totul bine si frumos pana la ora 22 cand a inceput sa ma doara burta. Ma duc la baie, simt un poc nedureros si vad pe hartie ceva gelatinos. Zic..asta e dulcolax-ul. La ora 23, burta tot ma durea, dar ma durea la 20 min pt 1-2 min. Ma mai duc la baie, vad ca acea..gelatina,devenea rozulie. Ma duc fuga in pat, sa stau cuminte si sa adorm..Pana la 2 noaptea cand am lasat jena la o parte si am sunat dr am tinut-o in "crampe" din 20 in 20 min. Dr meu zice sa iau no spa si scobutil si vb in 20 min. Nimic! pana la 6 dim am stat la tel si in no spa si scobutil. La 6 dim ii zic dr ca eu plec catre medlife si el zice c vine si el (programarea cezarienei era la ora 8.30-9).
Ajung la cabinet, ma preia dr de gaorda, ma monitorizeaza , ma uraca pe masa si se rup membranele si zice dilatatie 2 spre 3, cand ajunge dr dvs ca nasteti. Ma panichez, ii zic ca e pe drum si ma perfuzeaza si ma duc in peroperator. Contractiile mele erau la 15 minute, curgeau putin apele pe mine si ma rugam sa vina dr si sa nu nasca natural.
La ora 8.10 am nascut prin cezariana un baietel (al doilea) de 3300 kg si 53 cm-Vlad Andrei.
Acum suntem acasa, incercam sa ne acomodam, incerc sa ma impart intre amandoi ca Alex este tare gelos si se vede ca sufera, nu ma lasa sa pun mana pe Vlad,ma vrea numai pentru el.
Amanunte nulte nu prea as mai avea, dar nu vreau nici sa ma lungesc, nici sa va plictisesc.
Promit sa mai sciru, oricum eu va citesc si daca aveti ceva intrebari..sunt prin zona
maribell spune:
'neatza gagici......
acum ne-am trezit si noi....am baut un laptic cald.....
ce ciudat imi pare patutul printesei.....iar ea nu mai vine.....
nu mai am rabdare.....

BRAVO TUTULINA !!!!

REFACERE USOARA !!!!

BINE AI VENIT DARIUS GABRIEL !!!!

MULTA SANATATE !!!!

LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......CE FACI?
.....noi tot 2 in 1....![]()
GABRIELA_S
, buna idee
cu dulciurile.....am o pofta de ciocolata kinder
,atunci o sa-mi permit sa halesc vre-o 2 

HAI ALE !!!!

HAI BEBELUSA KARINA !!!

CURAJ VIRINIANA !!!!

FELICITARI OANAMAR, REFACERE USOARA, MULTA SANATATE SI MULT LAPTIC IN TZITZI !!!!! 

MARIA
SUPER FERICITA
40+
cu
ANDREEA ANTONIA

AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
aleesicoo spune:
ola fetele![]()
am venit de la dr. ne a luat analize ne a facut testul non stres...stam ff bine cu inimioara
diseara la 21.00 ne intoarcem la spital si maine dimla 05.30 -06.00 gata intram in operatie si scoatem printesa
multumesc pt galerie, deocamdata sunt bine psihic parca nici nu realizez dar ma tin tare pe pozitie![]()
Viriana uite o agitata si din partea mea si nastere usoara si bebe sanatos tun!!

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in38 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:
2 ZILE

SI VINE PRINTESA!! 

USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tutulyna buna gravidutelor si mamicutelor luni 24 mai ora14.15 s-a nascut un printisor DARIUS GABRIEL 3100g 51cm suntem bine sanatosi voiosi si putin coliciosi. pe toate mamicutele,gravidutele si pe BBmami 1saptamana |
FELICITARI!!!!!!

Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi neata fete am intrat sa va spun ca am primit mesaj de la ale...acum pleaca la spital...hai bebe karina![]() ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi 14+ ![]() |
HAI ALE,NASTERE USOARA SI DOMNISOARA CUMINTE SA AI!!!!!!!!

Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui Viriniana Buna dimineata A venit vremea sa va spun si eu ca ma pregatesc maine sa merg la spital pentru marea intalnire ![]() Am sperat sa nasc natural, dar se pare ca nu se poate deoarece bebelina are dubla circulara de cordon si nu coboara => nu incep contractiile...nu incepe travaliul...nika Asa ca 01.06. Am vazut ca Ale a plecat deja spre spital, credeam ca vom naste in aceeasi zi, adica maine... Bafta multa, nastere usoara! Iata ca am depasit 40 saptamani!! http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png |
MULT CURAJ,NASTERE USOARA!!!!!!

si un "ciorn cu cocolata",cum zice nepotica mea

1saptamana