Pilula de weekend: Barbatii metrosexuali
Un barbat metrosexual este de obicei:
- tanar
- necasatorit
- foarte preocupat de cum arata si cum il vad altii
- foarte interesat de lifestyle
- cheltuieste mult pe gageturi, haine si orice care ii poate imbunatatii imaginea
- traieste de obicei la oras (mai ales ca acolo sunt magazinele bune de unde isi poate procura "marfa")
Definitia completa o gasiti pe wikipedia:http://en.wikipedia.org/wiki/Metrosexual
In pofida banilor cheltuiti pe Look barbatul metrosexual este chinuit de sindromul "unde este cowboy-ul din mine". Lucru stiut de companiile de marketing care promoveaza brandurile in acest mod ca sa se conecteze cu acesti oameni care scot usor banii din buzunar (uitati-va la reclamele TV pentru barbati si o sa recunoasteti imediat acest patron).
Intrebarea de weekend si tema discutiei este:
Exista metrosexual roman?
Intrebare sondaj:Pilula de weekend: Barbatii metrosexuali |
Raspunsuri
LauraNicole spune:
Da.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
b.nica spune:
ADMIN,cred ca daca ai traduce in romaneste termenul metrosexual cu cel din argou,"cocalar",vei fii mai bine inteles.
Daca am gresit interpretarea imi cer scuze,.
Qamar spune:
unul dintre prietenii mei apropiati se incadreaza aproape 100% aici
per total e simpatic, insa nu as putea tolera unul in preajma pe termen lung, ca partener..
mie-mi plac mai mult astia mai...Neanderthalieni, spalati bine, desigur
Your heart is my piñata..
bibecabb spune:
mindy, :)))
N-am nimic cu ei,sa faca ce vor, dar un barbat epilat, pensat, cremuit? Brrrrr!!! NU! Not for me!
ni-na spune:
I 1-Sa aiba de doua ori mai multe creme decat mine?
R-Daca nu ma incurca in baie,accept
I 2-Sa se epileze?
R-Ura,sa vada prin ce trecem noi constant.
I 3-Sa isi taie cuticulele si sa isi dea unghiile cu lac?
R-Nu ma deranjeaza absolut deloc!
I 4-Sa se penseze????
R-Nu-mi plac barbatii pensati dar n-as putea renunta la un prieten daca are damblaua asta!
Scor 3-1!!!!!!dar eu sunt foarte toleranta,fiecare face ce vrea cu viata si corpul lui daca asta nu agreseaza in vre-un fel pe cei din jur(daca in intimitate vrea sa stea cu dansa intr-o teava ca locuitorii din padurea tropicala...e alegerea lui)
A_Iulia spune:
In linkul de pe wikipedia apare si referirea la female metrosexuality - si sunt date de exemplu personajele din Sex and the City.
La barbati exemplele sunt David Beckham, Brad Pitt - deci despre ce cocalari vorbim?
Cred ca s-au dat cam multe bile negre si definitia termenului a devenit neclara.
Mie mi se pare normal ca un barbat sa puna pret pe propria imagine, sa nu umble neglijent, sa-si aleaga hainele cu grija, sa isi taie unghiile, sa nu aiba stufaris sub brat, si inca multe altele.
hannen spune:
Adina,una e sa-si taie unghiile si sa nu aiba stufaris sub brat,alta e sa se epileze pe picioare,sa-si penseze sprincenele ,sa se dea cu lac pe unghii,sa-si puna nshpe mii de creme pe fatza ,sa faca concurenta cu mine/tine la ce marca bengoasa de dres/ciorap de matase/lycra...si-a mai luat.Sa-si faca masti inainte de culcare si sa petreaca ore intregi in fata oglinzii.
Brrr!
ei,ce zici?