Pilula de weekend: Barbatii metrosexuali

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Nimerisem mai demult pe Euforia la o emisiune despre metrosexualii din Ro si era dat de exemplu Daniel Robu.

Il arata cum merge la un salon de manichiura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

La barbati exemplele sunt David Beckham, Brad Pitt -

Daa!Brad Pitt se incadreaza...in Ameriica,.
Am vazut un film,nu mai stiu cum se numeste,dar la care,in scena finala,intr-un dialog romantic siropos,am numarat dublele care s-au facut dupa cum ii era aranjat bretonul.Pe cuvant ca in cele cateva minute de final,au fost cel putin 15 secvente(de cand m-am prins si am inceput sa le numar!)in care aparea in prim-plan si in care suvitele de pe frunte aveau de fiecare data alt aranjament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

credeam ca metrosexualii sunt aia de-si fac cumparaturile la metro, imbracati sexi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Mey, eu cunosc unul, recunosc sincer ca prima oara am crezut ca e homosexual. Dar avea mai multe tipe, le tot schimba baiatu', fete una si una, desi el, la spre 40j de ani ai lui, pensat si dat cu ulei de corp( de argan!) pe pieptul vesnic depilat(cu crema, nu va bucurati ca simte si el cu ce se manaca ceara/aparatul...)imi produce invariabil un hohot de ras la vedere. Poate nu sunt toti asa caraghiosi, dar asta...sunt convinsa ca, daca ramanem noi doi singurii supravietuitori ai Holocaustului, prefer condamnarea la singuratate absoluta. Petrece doua ore pe zi la sala nu ca sa-si modeleze bicepsii, ci fesierii.
Si sotul meu se ingrijeste, are si el o crema de corp, de fata, dar de aici pana la lapte demachiant, lotiune tonica, crema contur de ochi,un scrub de fata, unul de corp...sorry, e prea mult pentru mine. So, recunosc ca sunt limitata!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput