Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

din cap 68...

Ayanna sper ca tatal tau e mai bine. Imi pare rau ca ai tras asa spaima. Multa sanatate!

Cris_mario sa va fie de bine botezul!

Danyelanace mai face Arthur? A trecut cu bine peste febra?

Onitza, Catalutza sper ca ati mai scapat de problemele cu sanii, ca vad ca asa va chinuiti...

Danasor merci ptr socata

Dastefa felicitari pentru anlizele ok ptr auz!

Tomaca felicitari pentru botez! Sa va fie de bine!

Ruxita al meu copchil s-a strambat la supa clara de legume. Suculetul il ia cu placere!

Mamidepuiuti felicitari ptr eco ok!

Alexutzzza Yannis cel istet!

Al3csa felicitari pentru curajosul vostru! E baiat mare, nu mai plange el la piscaturi de tantari

Mandruta sper ca printesa e mai bine!

Plateea noi folosim pampers obisnuit, din ala 12 h, nr 3 si suntem multumiti. Bebe e ok, pielea (mai ales ca e mai sensibila) arata bine, asa ca...nu incercam altceva. Si pe astia obisnuiti o sa tot mergem. Daca sunt probleme, raportam imediat...

trecem la capitolul 69...

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Salutari multe!

Am muncit tare sa-i amenajam Maiei camera, n-am terminat chiar tot, dar a fost un tur de forta pentru ca in dormitorul ala era depozit, tot ce nu ne trebuia imadiat duceam acolo, in 3 ani de cand avem apartamentul asta va inchipuiti ce se adunase...in fine, acum e aproape gata, mai e de prins corpul de iluminat si apoi de mutat patutul si sifonierul ei...abia asteptluni o pasam in camera ei.

Ruxita, te cred, si eu fac asa uneori si-s absolut convinsa ca multe lucruri se intampla pentru ca ti le doresti tare.

de Maia Ilinca (29.01.10)

ce dragut tocmai terminasem de 'decorat" casa si alesesem din catalog si camera copilului (detaliu sub patul din catalog erau niste papucei roz cu puf, so am taiat din imagine papuceii roz cu puf, ca nu se cade asa ceva in camera unui baietel... vezi? si te citesc pe tine ca tu aproape ai terminat de decoarat camera copilului - cam asa functioneaza chestia de mai sus.
Da, miremia, am vazut "Secretul"... dar f. greu am inteles cum se aplica... in teorie e f. simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

AMR 12 pan'la nunta

Spor!

Haircut de intrebare. Merge, merge, doar ca acum ma uit la eurovision.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

...cate ceva din cap 69...

Evyme si Plateea trec si vremurile astea cu socrosenii...
Cat despre diversificare eu am avut meci delicat chiar cu mama...Despre soacra nu am ce zice. Nu se baga, dar nici nu se agita...e mai rece (ma intreb daca iubeste copiii - inclusiv pe al ei - unicul sau copil).

Onitza imi pare rau sa citesc asa complicatii cu ciuperca aia, mama ei de ciuperca!

Ale1212xa sa va fie de bine nunta si botezul!

Bubu_bu frumos! ce de nunti anul asta!!!

Ayanna ma bucur ca tatal tau e mai bine!

Blue_flower Bravo pentru voinicel! Si al meu intra cam fix in cadita. Desi am una mai mare (mai lunga) inca o tin pe asta, ca macar nu ia apa la bor. Ca se intinde si e cat cadita (aproape)

...si raman la pag 14 ca mi se taie netu' la ora 2. Atat a considerat tati ca mi-ar ajunge. Si cum eu sunt o sotie ascultatoare , sunt cuminte.

Asa ca ma retrag si va !

Somni usor!

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

AMR 12 pan'la nunta

Spor!

Haircut de intrebare. Merge, merge, doar ca acum ma uit la eurovision.

Mirela fericita de Mara Ioana

io nici dus...nici apa n-am baut. Ca sa vad Eurovision.

Ce fain! Mi-a placut Danemarca! Si ma bucur ptr ai nostri!

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata dragele!va servesc ca eu acu o beau la propriu nene ca m-a rupt raul noptile asteava admir pe cele ce rezista la asemenea nopti!!!a avut febra,un pic rosu in gat,tratament agitatie maraiala si plus si un dintisor isi face de cap cu copilul meu.ieri a fost mai bine fara febra a gangurit ras incet incet e iar copilul ce-l stiu dar se pare ca somnul nu mai e asa linistit probabil de la tratament il necajeste burtica.
sper sa ajung sa citesc din urma!asa incet incet cat m-o lasa copchilu'
o duminica frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata gagici!!!

Eu am exilat sotul si copilul afara si fac ce trebuia sa fac ieri. Adica curatenie. Am un chef de ma da afara din casa...

Miremia, paste albe si umplute(d-alea de zice Monti sa le scoti din memorie). Si cu un sos nepermis.Super ideea cu budinca. .

Dupa turul de forta de ieri terminat intr-un plans infiorator gaza mea a dormit pana la 6 jumate. Nu mi-a venit sa cred.

Va pup si ma duc inapoi la treaba ca nu mai termin azi.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Aaaaaaaaa, eu n-am vazut eurovisionul dar ma bucur pentru Paula si Ovi !!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

eu sunt din categoria rara avis....evident
vad aproape in ceata ca a trebuit sa recuperez vreo 2 capitole jumate, sa vizionez pufuleti, greu....dar iata-ma la zi!
la noi a fost jale cu caldura zilele astea. am avut in casa 29 de grade, iar termometrul e la umbra. efect de sera, mai cald in casa decat afara....of...asta mic ud din cap pana-m picioare, pletele nu mai zic...dar vesel totusi, nu apatic. i-am dat sa suga mai des un pic, desi la un moment dat imi trecuse ideea sa ii dau apa, dar mi-am revenit din tampenie, e pe LM exclusiv. ca ma intreba sotu de ce nu ii dau apa si i-am explicat treaba cu LM-ul care la inceput e mai apos, tine de sete..etc etc. si cu toate transpiratiile si kk de 2-3 ori/zi, a luat puiul meu 125 de grame intr-o saptamana. pt noi e o mare realizare. am avut in ultima luna cresteri de maxim 50-60 g /saptamana. asa caaa
noi avem AC, dar nu m-as risca....geamuri deschise, dar si alea mai cu pauza, ca se face curent....asta e, cand oi fi eu mare arhitecta cu diploma si cu cont pe masura, o sa-mi fac o casa cum vreau si in care sa nu mor de cald vara, iar iarna sa platesc meleoane bune la gaze. poate ma bate Dumneze, nu ma plang de casa in care stau acum, ca e de gratis. a facut-o bunicul sotului, casa f frumoasa, solida, curte mare, dar nimic nu e perfect.
tipete si chiuieli am avut si noi, de cateva zile mai rar. cauta sa-si duca piciorul la gura, nu ii iese, se enerveaza....il mananc. se rostogoleste ca o clatita, cu ajutorul nostru un pic. daca il pun in fundulet, vrea sa se ridice. incet incet crestem mari...maine-poimaine imi aduce o mandra acasa si soacra din mine va iesi la iveala apropo de soacre, eu am una tare cumsecade, sa-i dea Dumnezeu sanatate, nu dati cu oo! dar soacrele astea rele nu or fi fost si ele nurori la randul lor, nu stiu cum e sa ai o soacra care sa se bage in viata ta?
mai aveam de zis dar am uitat...o sa revin cu neuroni improspatati, ca altii nu mai am de unde. va pup pe toate!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

hai ca in week end apuc si eu cate ceva din citit-raspuns, ca sunteti plecate

nu mai stiu daca am mai intrat dimineata sau doar am vrut-citit. va pup, in loc de salut. si va multumim de cuvinte tare faine la poze.

CRISTIES, garga dormicios. il invidiem, ofc. de la cat a dormit pana dimi? e prima data?

vreau si eu cumaparaturi. ultimele dati de cand am nascut am mers asa de rapid, mai mult la red market in otopeni, ca sa stau sub 15 minute. iau ce e pe lista, daca gasesc imediat si fugi. vreau si in piata, ca nu am fost decat de 2 ori si ambele cu copil chinuit, plangand si sau/urland.... vreau prea multe.

intalnire: eu am mai zis la un capitol trecut ca, fiind in cursul saptamanii, nu am cu cine veni, sa conduca sau sa stea cu ema in spate. am cam 1 ora pe putin la dus si una la intors la ora aia de trafic.poate data viitoare, daca se stabileste in centru (tineretului, cismigiu), ajungem fete din toate partile? sper sa nu va suparati pe mine

anag, catalutza, parca voi stati mai pe langa herastrau? daca puteti/vreti sa ne vedem, dati-mi de stire. acolo am curaj sa ajung cu ema plangand, ca fac doar 15-20' pana la intrarea de langa clubul diplomatilor/fantana miorita.

MIREMIA, CRISTIES, eu am inteles ca paste, chiar si integrale, orez,etc, mai subtire, asa... si de combinat cu ...legume chioare, ca sa fie monti. ma feresc de astea, in continuare, dar calc si eu stramb in fiecare week-end. care are 2 zile, nu? cu inghetata, mainly, si cioco. pana acu e de bine, adica inca mere in jos cantarul. zice sotu ca nu-i buna cura, ca tre sa imi schimb acuma toate hainele. vaaai, ce rau imi pare mie. inca nu-s asa de schiloada, ofc, dar dupa 20 de ani de lupta cu dietele si kilele, sunt multumita si sper sa raman asa mai mult timp. d-aia ma tin de nea monti cat pot.

RUXITA, poti sa te gandesti asa si despre altii (adica despre noi, pliz)? ca io nu am reusit sa alung colicii si urletele cu ganditul meu pre si post bebe 2. adica la inceput eram zen tare, calma, explicam in stg si dreapta ca totul e ok, ca ema e asa doar "azi", ca sunt ...momente, ca totul va fi bine. totul e bine, dar momentele urlacioase...nu-s chiar exceptii, ci mai degraba regula. ma rog, io nu reusesc asta cu proiectatul poate si pentru ca imi trec un milion de ganduri prin cap si se proiecteaza care apuca.

PLATEEA, si noi avem febra, aseara 39,2 in funduletz, azi dimi 39. am pus supozitor cu paracetamol. nici nu stiu daca e de la vaccin, dar sper, ca ema are/avea si muci, destul de verzi, dar doc a zis ca e ok sa o vaccineze. noroc ca e vesela si jucausa si papa, in mare parte de timp. maraiala nu se pune la noi. daca nu urla, zic merci. mami obosita, trimit cofii pe vena, virtual, asa

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput