Ghiocei de martie-aprilie 2009***212***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, bun, constat ca-s singura inconstienta care-si lasa copchilul sa bantuie si in afara razei vizuale. Pai daca nu sta... in raza...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna mamici,

acum am terminat de recuperat, am vazut poze frumoase cu printese cochete si bebelusi in roz si ... recunosc ca m-au cam dat peste cap peripetiile gazulinei (si acum mi se pune un nod in gat cand imi amintesc) - asta este cosmarul meu: starea aia de neputinta cand bebele are cea mai mare nevoie de ajutor

nici macar povestile delicioase ale ancai nu au reusit sa ma faca sa-mi revin...

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

No, bun, constat ca-s singura inconstienta care-si lasa copchilul sa bantuie si in afara razei vizuale. Pai daca nu sta... in raza...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

monica, noi am avut multe peripetii cu ea langa mine asa ca eu una am mari emotii sa nu fie in raza vizuala (mai ales cand este liniste)

de ex, acum o saptamana eram in parc, mi s-a rasucit din mana si a cazut de avea pamant si-n gura

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

olishka - tinem pumnii stransi miercuri
te lasa sa stai langa el?
stiu in ce consta procedura si...
bietul davidut
trebuie sa fii o mamica puternica, va fi traumatizant (mai ales pentru tine, ca el , va uita in cateva zile)

singura consolare este ca apoi scapati de toate problemele, ca tare v-a mai necajit canalul asta

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

... se pare ca acum e ora mea de vorbit singura

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
... se pare ca acum e ora mea de vorbit singuraGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si-un pic
sunt eu prin preajma...joc bau cu Piti dupa un fotoliu...ea face"baaa" si apare cand in stanga, cand in dreapta si eu trebuie sa fiu surprinsa...Olga, mi-as dori o noapte in care sa dorm cap-coada, crede-ma dar mi-e groaza de alea doua nopti ce trebuie trecute inainte cand s-o jeli de-o uda astenutul cu lacrimi...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Dyana, spune-mi, te rog, si me ce jucarii de "copil mare" ai ochit.
Multu'

pai nu chiar de copil mare.... adica am luat un traseu cu 2 masinute care se plimba singure pe el, foarte fain si mare, am mai luat vreo 4 masinute simple, fara muzica si alte dracii ca sa faca miscare dupa ele sa le impinga, o chestie... omida mare cu niste bilute pe spinare pe care sa o traga de sfoara dupa el, un set de cuburi de construit Mega Blocks (ca e cazul sa ne apucam de vila cu piscina); si o carte mare de lemn cu imagini detasabile care trebuie potrivite la locul lor

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Heeei, Salutare!

La multi ani, Zsuzsu!!!
si intarziat,
La multi ani, Adee!!!

sa fiti fericite si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de puiutii vostri minunati!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Cati, tare ma tem ca nu vor fi numai 2 nopti nedormite daca vrem sa intarcam... Cel putin Maria ar putea suge toata ziua si toata noaptea, nici nu i-ar mai trebui altceva de mancare, numai sa fie destul lapte la titi.
O ruda si-a intarcat fetita la 2 ani si, cel putin 6 luni dupa, tot cerea titi. Iar nopti nedormite au fost la inceput cel putin 2 saptamani, dar nu asa, cu urlete!

Mergi la inceput

dyana- abia asteptam pozele cu noile jucarii ale mutzului (pacat ca a ratat tati sa se joace cu masinutele)

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput