Ghiocei de martie-aprilie 2009***212***
Raspunsuri - Pagina 15
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya25 Cati, tare ma tem ca nu vor fi numai 2 nopti nedormite daca vrem sa intarcam... Cel putin Maria ar putea suge toata ziua si toata noaptea, nici nu i-ar mai trebui altceva de mancare, numai sa fie destul lapte la titi |

traume sigur au ramas pt ca eu nu pot alapta de fata cu ea pt ca o bruscheaza pe a mea, o impinge, o loveste. toate astea dupa ce a supt, nu in timpul operatiunii.vine seara, noaptea si eu tot nu stiu ce sa fac...mami de Silvia Ioana
Monnvas spune:

La multi ani, Zsuzsu! 
Simplyana, nu trecu pasa nasoala? Nu mai bagi poze cu piticul?
Gianina, ei, afara sunt cu ochii pe el fiindca stiu de ce e in stare... Nu zic de faptul ca e "aspirator uman", vorba Luciei, ci de unde se duce
ieri de pilda a incercat sa coboare singur niste trepte si a dat cu capul de ciment. A scancit 5 secunde si a trecut. Am povestit ieri ce de peripetii am avut, cu rostogolit pe panta, trecut pe sub scripete si lista poate continua... Dar in casa e OK, a invatat sa-si traga degetele cand tranteste usa sau sertarul, am grija sa-l incalt in sandale ca sa poata tropai pe gresie si sa nu-si traga iar usa peste degetele de la picioare, am pus o centura de siguranta de scotch la televizor, l-am ancorat de bibliotecile dimprejur, iar la baie tin usa inchisa. Asa ca nu poate decat sa tranteasca usi, sa scormoneasca in sertare si sa rupa carti ![]()
A, si sa va zic buba zilei: mi s-a rupt tricicleta. Atentie la cozile alea, is fragile rau. Io cred ca am comis-o ieri, ca nu mergea liftul, am incercat sa urc cu trici pe scari (in brate), intre timp copilul a incercat sa coboare scarile, a se vedea busitura de care ziceam mai sus, am aruncat trici ca sa ma duc sa culeg gandacul... si azi dimi am ramas cu coada-n mana. Tata se lauda ca se repara, abia astept, ca azi am fost in IOR cu carca...
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Si bineinteles ca daca e prea liniste ma duc sa vad ce face. Asa am descoperit ca stie sa deschida usa de la intrare si sa iasa pe hol, ieri l-am gasit bocanind la lift. Ii musai sa incui, al'fel...
Monica mami
de
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
La multi ani, Zsuzsu!
Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
Aprinde azi o lumanare pentru Alma
Monnvas spune:
Cati, io nu mai is laptareasa asa ca nush ce sa zic, nu-i poti da ceva in mana sa framante? O jucarie, un deget al tau...
Monica mami
de
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Cu intarziere, ![]() |
Multumesc!

Arborele care daruieste
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui cami_05 Ayla, tot am vrut sa iti laud printesa ce draguta e ea cu margelutele la gat. A mea le-ar baga in gura, nici nu am curajul sa ii pun. Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009) |
Multumim!

Sunt luate din takko, de la raionul de fetite mici, si e incantata de ele, nu le-ar mai da jos de la gat, doar ca nu am gasit decat cele doua variante, si altele, pt adulti, nu indraznesc sa-i cumpar, tocmai din acest motiv. Acum i-am luat si bratara, cadou, printre altele, de 1 Iunie (n-a primit-o inca).Luana - Sunt o mica printesa - foto & video
Arborele care daruieste
simplyana_m spune:
GAZA, m-am ingrozit de peripetiile voastre! Si eu sunt cu puroi in gat, si altfel rezist, si tot imi vine sa ma dau cu capul de pereti de ce stari nasoale am, dar sa mai fii si bebe si sa te tortureze niste doctori nebuni si asistente incapabile!

GAZII mica si mamica "peripetzita"!
DENISAMADA, era sa mor de dragul cornuletului, cum vorbea ea la tel "Da! Deskgjd c9ds xka aksdjakljnc!!!"
Pupam vaccinatii de azi! Am facut si noi Priorixul joi, asteptam sa treaca saptamana sa respiram usurati.
OLI, tinem pumnii Boss-ului!
pe ochisor!
Despre supravegheat copilul, eu nu stau cu ochii pe el nonstop...stau cu urechea
. Noi tinem usile deschise la perete in toata casa, mai putin la baie si la debara, unde e "toxic"
. Asa ca circula nestingherit peste tot (s-a saturat de castronul Murei
) si eu stiu exact ce face dupa sunete (ale lui sau ale obiectelor). Dar de lasat "fara grija" il las la el in camera, ca e relativ "safe"...numai ca de-acolo poate pleca oricand...Am urechea reglata pe frecventa lui in asa hal, ca s-a intamplat de mai multe ori sa dorm si sa sune cineva la usa sau sa incerce sa ma trezeasca barbatul(din alea cu zguduieli si "ana, scoala!") si n-am reactionat, pana nu s-a trezit copilul si scancit imperceptibil(pentru altii). De prins degetele la usi/sertare, s-a intamplat de max. 3 ori si acum e tare haios cum ridica degetelele si lae fereste cand inchide (mai bine zis tranteste) usile.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Maya25 Ayla . Bunul Dumnezeu sa ne aiba ingerasii in paza Lui.![]() |
Maya

Arborele care daruieste
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Ayla, ne bucuram sa te vedem. ![]() ![]() Luaram si noi carucior pt papusa la mandra, il plimba intr-o veselie... dar nu-sh cat o sa o tina... ![]() |
Sa-l stapaniti sanatoase.

Noi fara el nu plecam de acasa, am terminat cu caruciorul de copii si caram dupa noi caruciorul papusii.

Arborele care daruieste

, un gand bun, o imbratisare si o lumanare pt ingerasii nostri de la odisee.
Iulia Elena (25.05.2009)