Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)
Raspunsuri - Pagina 14
sunshine2009 spune:
Buna mamicilor,
eu sunt noua in forum si am un baietel de aproape 6 luni, nascut in dec 2009.
Am dat mai mult din greseala de forum si mi se pare tare interesant.
Voi dati deja mancare solida bebelusilor?
Ralu&Filip
A_driana spune:
sunshine bine ai venit
da, bebelusii ,nostrii' mananca mancare solida...cei mai multi daca nu chiar toti...
al tau ce papa?
A_driana , de minunea mea David-Andrei
Laura B spune:
Buna dimineata (la mine ), mamici! La multi ani la copilasi!
Sophia a fost neobisnuit de agitata, mi-a adormit abia pe la 2 asta noapte; cum a trebuit sa ma trezesc devreme ca sa o pregatesc pe Diana de scoala, acum sunt rupta de oboseala. Am o cafea mare de cafea in fata si incerc sa tin ochii deschisi.
Peste doua ore plec la inot cu cea mica, sper sa apuc pana atunci sa citesc din urma si sa va raspund (ma bag in seama ) si eu.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
My_Lady0091 spune:
tocmai ce am venit de afara.am adormit pitica...si de acumpana la 20.30 cand ii fac baie....invat.
azi nu am avut timp...mancare,curatenie etc....
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
sunshine...bine ai venit si daca te decizi sa ramai la noi....da-ne datele tale si ale bebe...sa te trecem in listutza
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
Filip a venit pe 12.12.2009 pe lume, cu o "cantitate" de 3100 iubire materna, 50 cm , si 35 cm circumferinta capului. Apgar 10. A fost oul surpriza la saptamana 36+4 si avenit spontan, fara nici o complicatie pe lume. A fost si inca este hranit exclusiv cu laptic de mama.
vias spune:
citat din mesajul lui sunshine2009 Buna mamicilor, eu sunt noua in forum si am un baietel de aproape 6 luni, nascut in dec 2009. Am dat mai mult din greseala de forum si mi se pare tare interesant. Voi dati deja mancare solida bebelusilor? Ralu&Filip |
bine ai venit mami Ralu cu bebe Filip.
Da-ne datele tale sa te trecem in listuta de la pagina 1.
Si primele 12 - 13 mesaje sunt moderate, asa ca scrie-le repede, repede cu ce vrei tu (despre voi) ca sa poti scrie apoi in timp real. sa te citim.
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
citat din mesajul lui sunshine2009 Filip a venit pe 12.12.2009 pe lume, cu o "cantitate" de 3100 iubire materna, 50 cm , si 35 cm circumferinta capului. Apgar 10. A fost oul surpriza la saptamana 36+4 si avenit spontan, fara nici o complicatie pe lume. A fost si inca este hranit exclusiv cu laptic de mama. |
este foarte bine pana la 6 luni sa fie alaptat exclusiv...bravo!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
bine ca stiu acuma cu mesajele, acuma inteleg de ce sunteti voi asa de rapide cu raspunsurile iar eu pe "dinafara" :)