Fulgusorii de nov.dec 2009 (73*)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

cand avea 2 luni i-am facut niste analize ca avea icter prelungit...a iesit cu anemia la limita inferioara...de atunci i-am dat fier (pe care apropo lore il picuram direct in gurita, il accepta, ca pe lingurita se pierdea prea mult) si acuma vrea sa vada pediatra cum sunt analizele, daca mai continuam cu fierul sau nu...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Fetele trag repede o fuga pana la Real sa le iau la astia mici cadou ca n-am apucat ieri.David a fost asa de scump aseara,m-a intrebat daca i-am cumparat cadou si -iam spus ca nu am avut timp.Si mi-a zis ca nu are nimik ca el nu se supara daca nu-i iau.M-am topit cand l-am auzit,e atat de bun.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

A_driana,sper sa iasa bine analizele si sa treaca pasa proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Cryss, parerea mea este ca au si ei perioade in care nu vor sa manance poate si din cauza caldurii... Eu una vara nu prea pot decat sa mananc fructe si legume crude si sa beau lichide, de ex. Insa ar trebui insistat pe partea de carnita si galbenus de ou daca situatia se prelungeste, pentru a nu face deficienta de fier si anemie.
Eu i-am permis lui Andi sa pape cand si ce a vrut el, pentru ca era mancacios, si o zi pe saptamana nu era problema mare... daca nu ar fi mancat doua saptamani, probabil ca incercam artificii sa-l conving. De ex. la Vlad, cand am inceput legumele, nu manca mai deloc... si le-am amestecat cu o lingura de cereale (pe care le hapaia cu amre placere) vreo 2-3 saptamani, pana a prins gustul legumelor, apoi am scos treptat cerealele si nu mai avem probleme.
Singura ciudatenie pe care o are Vlad e ca nu bea nimic (nici apa) decat cald... iar laptele il bea doar daca eu il simt ca ma frige usor pe mana

Mami de Vlad Stefan - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am revenit de la protest...simt ca ma luopt cu morile de vant..mamicilor se pare ca nu le pasa...asta este...acasa clar e mai bine..la caldurica!

Mai fetelor sa stiti ca si eu intru in categoria mamicilor paranoia legat de greutatea copiilor...
Flavius avea 7,600 la 6 luni...acu la 7 luni nu stiu cat are, ca nu l-am cantarit..dar maxcar 8 kg are sigur, si in zilele in care nu mananca bine imi vine sa plang de ciuda

Dienutze dar de ce eviti fructele si legumele din Turcia??? eu am inteles, nu cumpar haine, aparate..ca-s naspa..dar fructele...legumele...???

Ogutu eu zic sa mai scrii niste mesaje ca inca esti moderata..si mesajele tale nu apar in timp real.
Scrie mai mult despre voi...ce face Natalia Sophia???? Are un nume tare frumos fetita ta!

MadaT sunt invidioasa tare pe tine....pai 50 kg la 168 cm??????? ntz..ntz...nt...

My_Lady bafta multa la ultimele examene, sa treci cu bine peste ele...

A_driana sper ca analizele sa-i iasa bine lui David...si tu sa iesi cat mai repede in butoi... Ai grija mare sa nu faci vreo depresie..Doamne Fereste!! Hai...scrie aici...uita-te la o comedie...dar incearca sa iesi din starea asta!

Bussymummy pentru ca desi esti foarte ocupata nu uiti de noi!

LauraB si pt tine un dulce...dulce...

Lorelix sper sa treaca cat mai repede perioada asta cu reflux

pupam si gasca lui Tiusca

si daca am uitat pe careva, va rog sa ma trageti d emanecuta...ca nu ma supar...

Va pupacescpe toti....

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns,busymummy,nu cred ca e de la caldura ca aici e frig,fetita e grasunica,ai dreptate poate sa faca anemie.Ea nu-i da cereale,si mancare ii da de la aproape 6 luni,iar acum a ajuns sa-i dea ce mananca si ei.Cumnata-mea zice ca e de la dinti,eu sunt mai panicoasa cand vine vorba de copii si am insistat sa mearga la dr,dar nah fiecare si-l creste cum crede ca e mai bine,o sa o sun sa-i zic la multi ani pentru fetita si ii spun si de faza cu anemia poate se hotaraste sa faca ceva.

Mergi la inceput

Asa e Camy,daca au ei buzunarul plin,restul nu mai conteaza.Cum am mai spus,eu sunt obsedata rau de lichide,ca nu primeste suficient,apa nu bea decat foarte rar,si asta cand ii e foame,ca altfel...suc la fel,ce mai ia din lapte si supite...mie imi spune toata lumea ca il indop,dar mi-e frica sa nu se deshidrateze,nu stiu de ce am fixul asta,poate unde eu nu beau aproape deloc apa.

Mergi la inceput

Am pus poze noi la semnatura... la amandoi baietii mei

Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

Mergi la inceput

Sunt foarte frumosi,ce curajos e cel mare.Pe amandoi

Mergi la inceput

Multumesc, Cryss
Sunt asa diferiti.... Andi e argint viu, anul trecut am tras mult cu el ca a avut capul spart pana la os pe o distanta de 8 cm... si face nazbatii non-stop. Cand ti-e lumea mai draga e intr-un copac... In schimb e si foarte iute la minte si istet.
Vlad in schimb e tare cuminte, linistit, foarte afectuos si foarte vesel... daca plange, sigur are o problema mare. Insa ca dezvoltare psiho-motorie e destul de incetutz.
Insa eu ii iubesc pe amandoi enorm si e super ca sunt diferiti.... vor avea mereu ce invata unul de la altul.

Mami de Vlad - 11.11.2009 si Andi- 5 ani.

Mergi la inceput