Nefericita sau nu ? Tu ce ai alege
Raspunsuri - Pagina 13
roxy spune:
July 25 ma bucur ca ai mai scris, eu urmaresc subiectu asta pentru ca ma mai inspir din puterea voastra, chiar daca suna ciudat, asa e.Dar ai grija , sa nu fie o manevra de a se pune la adapost de acuzele tale, si apoi sa reinceapa .Oricum eu iti doresc sa priceapa ca voi sunteti familia lui si nu subordonatii care trebuie sa stea in pozitie de drepti cand intra sefu.
kariguld spune:
July, pleaca din casa aia. du-te mancand pamantul, fugi, fugi. mai bine in garsoniera de la cf2, decat in casa cu sotul abuziv.
eu in veci de veci nu as tolera asa ceva.
multa putere si tarie iti doresc, gandeste-te la copii tai care vad si gusta abuzul din primii ani de viata.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
maru spune:
July, am cunoscut multi ofiteri de cariera, ba mai mult era sa ma si marit cu unul. Soti ai colegelor mele, parintii elevilor mei, prieteni si tot asa. Doar unul a fost om exemplar pana in ziua in care s-a stins in urma unul infarct.
Mediu, educatia, ori lipsa de educatie ii inraieste, face duri, face macho!
Sa nu ma intelegeti gresit, nu cred ca sunt toti o apa si un pamant, dar asta e experienta mea.
Am pe cineva apropiat mie care a trait o poveste la indigo cu a ta, dar fara copii. Cand a murit socrosenia, parca s-a dezlegat un blestem, dnul ofiter superior a capatat coloana vertebrala, a inceput sa judece pentru el. Prea tarziu, amandoi era in50s.
Deci nu copii...
Pleaca, nu crede in lacrimile de crocodil, nu crede in promisiuni...
CorinaDani spune:
july, nu te lasa inselata de aparente, el cauta acum sa-ti domoleasca avantul ca sa te domine mai tarziu; s-a speriat si nu stie cum sa faca sa te imblanzeasca, acum ii tzatzaie dosul de frica pentru cariera, nicicum de la "amenintarile" tale cu divortul...
profita, te rog, de faptul ca inca mai ai acea rana la gura si scoate-ti certificat medico-legal, e singurul act oficial care poate atesta ca ai fost lovita. avand acest document, il ai putin la mana pe dl maior...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
eumada spune:
july tine-l insah,dreseaza-l dar sa nu te lasi pacalita.Fa-ti o rezerva de bani de pe cardul tau,sau asigurate ca poti de undeva imprumuta la nevoie sa ai macar 100 de ron ai tai.si nu te lasa inselata.e bine ca ai pus punctul pe"I "si e bine ca ai unde sa tragi chiar cu 18 m2 crede-ma..sunt ai tai....inregistreaza cumva jugnirile lui sau ce-ti face si cu un telefon si merge.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
missdarcey spune:
July ,eu zic ca iti meriti soarta daca copiii tai cer o bucata de paine si nu ai bani sa le-o cumperi!HELLO! suntem in 2010 ,tu chiar nu poti sa faci cumva sa ai la tine niste bani,mai ales ca te lauzi ca sunteti asa bogati !O mama pune copiii pe primul loc.Pai de ce nu ai luat atitudine dintotdeauna ,nu doar dupa ce ti-au spus doamnele de pe forum ce si cum. IMi pare rau ca te-au facut sa razi mesajele despre pensia alimentara dar sunt mame care chiar traiesc ASA pentru binele copiilor.Multa pace va doresc!
missdarcey spune:
July ,eu zic ca iti meriti soarta daca copiii tai cer o bucata de paine si nu ai bani sa le-o cumperi!HELLO! suntem in 2010 ,tu chiar nu poti sa faci cumva sa ai la tine niste bani,mai ales ca te lauzi ca sunteti asa bogati !O mama pune copiii pe primul loc.Pai de ce nu ai luat atitudine dintotdeauna ,nu doar dupa ce ti-au spus doamnele de pe forum ce si cum. IMi pare rau ca te-au facut sa razi mesajele despre pensia alimentara dar sunt mame care chiar traiesc ASA pentru binele copiilor.Multa pace va doresc!
July25 spune:
"Dear" missdarcey iti multumesc pt.faza cu "iti meriti soarta".Asa vad ca oamenii sunt de mai multe feluri si pe mai multe niveluri.Chiar pe un site care promoveaza suportul si compasiunea pt.mame si copii...nu prea stiu ce cauti...
Daca ai impresia ca este pt.prima data cand pun piciorul in prag ( sau,ma rog, incerc sa o fac) te inseli amarnic. Din aceasta cauza nici nu prea imi fac mari sperante cu schimbarea atitudinii domnului.Vreau doar sa o iau usor.Chiar crezi ca pt.doi copii, unul de 4 si celalalt de 1 an si 8 luni va fi floare la ureche sa incerc sa le smulg de langa tatal pe care il adora, deoarece ele nu au vazut nimic din abuzurile lui.Chiar sunt convinsa ca daca le-ar intreba cineva cu cine ar vrea sa plece ar spune : cu tati!!! Ele habar nu au de nimic.El vine o data pe saptamana si sta cu ele lugu-lugu...nu le cearta ( atributiile acestea imi revin mie )...copiii ce sa creada? Ca tata e bun si mama severa.Plecam cu mama...ne cearta,tata...putem face ce vrem.Asta gandind simplist,ca un copil.
Cu privire la...asa zisa lauda ca "suntem asa bogati",poate pe viitor citesti inainte sa postezi pe forum comentarii atat de acide. Eu nu am mare lucru si am declarat asta fara rusine si ocolisuri.EL are si cum banii mei sunt banii nostrii si banii lui sunt banii lui...no more comment.
Celorlalti useri le multumesc pt.suport. Stiu de ce procedeaza el asa, asa cum stiu de ce o fac si eu.El are toti banii la dispozitie pt.a plati avocati, judecatori si ce mai este nevoie pt.ca fetele sa ii fie incredintate lui.Si nu sunt dispusa sa cedez in fata lui.Cel putin pana fetele vor stii care este situatia reala. Atata timp cat am liniste...spre rusinea mea, ma voi complace.
Certificat medico-legal mi-am scos deja.Din pacate pt.ca rana este spre vindecare nu a putut fi determinata ziua producerii si zilele de ingrijiri medicale corespund art.180 Cod penal. Nu e prea grav.Poate surveni impacarea partilor sau chiar in lipsa acesteia procurorul poate dispune aplicarea unei amenzi administrative de 100-200 de ron si care nici macar nu apare in cazier.Stiu ce vorbesc deoarece lucrez in domeniu.
Va multumesc si va mai tin la curent.
kariguld spune:
July, dute si transferati banii in alt cont, la alta banca. vb acolo de unde ti se vireaza, ca ti-ai schimbat contul. fa asta urgent, vei avea pe ce sa te sprijini, la nevoie. cere si un alt card, pe care pune-l bine. incearca sa vb cu un avocat, cere sfaturi, intreaba ce ai de facut....multa putere iti doresc!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
n/a spune:
Doamne ce fraiere suntem cand ne punem singure viata in mainile sotilor, barbatilor cu care traim.
July25, in primul rand imi pare rau sa citesc despre tine ca esti prinsa intr-un mariaj de kko in care libertatea este egala cu 0.
Un singur lucru vreau sa-ti zic. Cardul este al tau. Ia-l de la el din portofel cand doarme si mergi a doua zi la banca si cere sa iti schimbe pinul. Sau declara-l pierdut si ti se va elibera altul cu alt pin.
Nu stiu daca ai procedat corect ca l-ai avertizat. Eu in locul tau, daca tot venea atat de rar pe acasa, intentam divortul, pazeam cutia de scrisori sa nu vada citatia, il anuntam cu doua zile inainte de divort, puneam banii deoparte dupa ce faceam orice imi statea in putinta sa imi recuperez cardul, plateam avocat, il param la politie ca m-a batut atunci cand se intampla si faceam mare scandal sa auda vecinii, eventual fugeam pe scari si sunam la politie, la vecini, sculam blocul in picioare, bateam pentru ajutor la toate usile, imi sunam prietenii sa vina sa asiste la scandal, sau ma dadeam bine pe langa o vecina care sa-i pese de mine si sa vina martor in caz de nevoie. Daca ma mai batea, ii furam cheile de la una dintre prorpietatile lui, care, apropos, sunt proprietati comune daca nu sunt capatate dinainte de casatorie si divortam. Imi luam copiii cu mine si ceream pensie alimentara si faceam si partaj. Din salariul meu si pensia alimentara cred ca ai putea trai destul de frumusel. Nu il avertiza dinainte daca vreis a divortezi sa nu vanda proprietatile si sa le puna pe numele mamei lui.
Eu asta as face. E un scenariu. E solutia vazuta de mine, prin prisma a ceea ce asa face eu daca as fi in situatia ta. Strict. Poate solutia e vazuta superficial, dar eu nu as sta. Am stat si am plecat cand am crezut mai putin ca voi pleca. Si eu m-am temut ca imi voi pierde fata si am riscat pentru ca m-am gandit ca voi lupta lupta-luptelor sa o castig si faptul ca am castigat-o in instanta se datoreaza in mare parte si faptului ca am avut noroc ca el nu a vrut-o pentru ca l-am facut sa inteleaga ca copiilor le e cel mai bine cu mama, si el nu a cerut incredintarea. Ca putea sa o faca si pe asta ca si la divort a venit cu martori mincinosi. Eu am fost singura si nici martori ca lumea nu am avut ca au am pastrat aparentele in fata celorlalti si in afara de forum si o prietena care m-a tradat dupa ce am plecat, nimeni nu a stiut ce se petrecea in casnicia mea cu adevarat, decat franturi, nici macar parintii.
De asemenea, te avertizez ca ce vei gasi in spatele unui divort e greu. Moral esti la pamant o perioada, el trage de tine sa te reintorci, reprosuri de la el si familia lui la greu, lupta pentru copii, copii care nu mai vreau sa-ti descriu prin ce trec si cat de mult sufera ca nu inteleg, ca ei il vor si pe tati in viata lor, si culmea va vor impreuna, chiar daca el are rol pur decorativ de cele mai multe ori, societatea te acuza, te discrimineaza, problemele financiare te coplesesc, etc. E ca un fel de travaliu, tranzitia pana la liniste. Plus ca lucrurile nu se termina odata cu divortul. Te hartuie ca e ranit in orgoliu, te sicaneaza, te bulverseaza. E foarte delicata treaba cu divortul. tre sa fi pregatita sis a iti doresti cu tot sufletul, sa fi foarte determinata.
Inca o chestie. Toate lucrurile pe care le faci acum pentru familia ta, le vei face si dupa divort, tot singura. Pe toate. Vei avea trei copii, cu aceleasi probleme, dar el nu va mai fi nici de decor, ci se va erija in dusman cu care tre sa lupti. Lucrurile pot degenera in violenta crunta, mai ales ca el e cadru armat si razboiul este viata lui.
Mai ai o varianta. Ramai in ograda lui, dar recapata-ti libertatea financiara. Fa-l de bani pana se plictiseste. Cere-i tot timpul. Extra fata de cat castigi tu. Cardul la tine si bani extra. O femeie cand isi pune mintea poate. Si tu poti, ca doar esti femeie. Nu fi agresiva cu el ca atragi agresivitatea. cere-i bani sub diverse pretexte, de sa nici nu realizeze ce faci tu. Fa-l...., inainte sa te faca el pe tine. Pentru ca tu stai cu dusmanu in casa.
Bafta!