Nefericita sau nu ? Tu ce ai alege
Raspunsuri - Pagina 14
Burtocika spune:
July, nu vreau sa-ti dau sfaturi, pentru ca nu as stii ce sa-ti spun si pentru ca ai primit deja destule.
Un singur lucru as putea sa-ti spun, legat de bani (care sunt o problema si unul din motivele pentru care femeile raman de obicei in casatorii dificile): nu exista posibilitatea sa aveti finante separate ? Adica, fiecare isi tine veniturile lui si contribuie cu 50% la cheltuielile comune = casa + copii. Ma refer al o intelegere verbala intre voi, dar si la ceva legal. Exista notiunea de "separare de bunuri" ? Ceva ca un fel de contract intre soti in care se prevede ca fiecare cu banii lui ?
Eu n-as merge pana la a-i lua cardul din portofel sau a schimba conturile, pt ca asta inseamna razboi declarat si nu e bine sa te joci cu asta. As incepe prin a i-l cere, sub un pretext sau altul, si eventual prin a-i propune acest mod de a imparti cheltuielile. Abia apoi te faci ca-l pierzi ...
Poate asta ti-ar asigura independenta financiara ...
Si eu sunt de parerea Noideei, ca daca TU te hotarasti sa divortezi, trebuie sa NU-i spui inainte, ca sa nu se poata pregati si sa te trezesti cu martori minicnosi sau cu conturile golite.
Cat despre copii, gandeste-te care este modelul dupa care vor fi ei educati ... Care va fi ideea lor despre o familie normala ...
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
July25 spune:
UIte un buchet de pt.voi!
Momentan sunt in stand-by.Situatia s-a schimbat un picut, in bine.Dar cum il cunosc ca pe propriile mele buzunare ( de obicei goale ) ma indoiesc ca aceasta schimbare poate dura.Dar pt.moment...
Cardul meu nu mi l-a dat insa mi-a facut o extensie la unul din cardurile lui cu mentiunea ca am acces la doar 25% din suma disponibila in cont.M-am simtit jignita dar cum orice calatorie incepe cu un pas...Stiu ca este tot o forma de control, deoarece suma la care am acum acces este oricum mai mare decat ce aveam eu pe card, deci a facut asta doar pt.ca el sa fie informat cu privire la platile pe care le voi face eu. Dar o vorba romaneasca spune ca mustele le prinzi cu miere nu cu otet.Daca am avut rabdare atatia ani cred ca mai pot indura cateva saptamani/luni...depinde.
Cu privire la partaj...a avut grija ca tot ce a cumparat ( bunuri de valoare si imobile, adica ) sa fie deja pe numele maica-sii...Asa ca nu se pune problema. Au fost mari discutii pe atunci insa nu am avut castig de cauza, doar nervi.Asta pt.ca eu nu concep ca cineva care are copii sa ii defavorizeze in asa hal. Pt.ca i-am spus ca nu vreau sa cumpere pe numele meu, sa am eu ceva de castigat cum isi inchipuia, ci pe numele copiilor.Atat timp cat el mai are un frate, deci nu este mostenitor unic al mamei sale...a preferat sa isi asume riscul asta cu privire la fratele sau si nu la mine, cu toate ca acesta, imi pare rau sa o spun...nu este un om de o calitate deosebita. La 36 de ani nu are nimic facut de el, doar cota lui parte din mostenirea de la taica-su, nu are serviciu, nu are pe cartea de munca nici macar 5 ani, adunati, nu este casatorit, nu are familie, in schimb ii place sa bea cu un anturaj dubios, spun eu.
Deocamdata astept sa intre in concediu pt. ca spus ca vrea sa mergem intr-un circuit prin tara cu copiii. Vom vedea...
tingers spune:
In general sunt de parere sa iti asculti instinctul.Cred ca e bine sa incerci sa va intelegeti de dragul copilului.
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui July25 Dar o vorba romaneasca spune ca mustele le prinzi cu miere nu cu otet. |
Adevarat !!! Atata vreem cat esti constienta ca sunt muste, si nu fluturi !!!
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
July25 spune:
Ai fost super tare la faza cu mustele.
Din punctul meu de vedere nici macar musca nu este ci mai degraba un gandac suparator.Dar stii cum se spune: fa-te frate cu necuratu' pana treci puntea. Sper ca aceasta punte sa nu fie prea departe.
July25 spune:
Tingers uite o pt.parerile tale pacifiste.Din pacate, tac si indur pt.copii de cam multa vreme. Dar nimic nu tine o vesnicie, nu?
honey79 spune:
Bun re-gasit fetelor.
Sunt eu , Mahmutica.
Vin doar sa va spun ca,Marti, 13 iulie am ajuns la ER ( Urgente) cu dureri in piept, intai ascutite ca de injunghetura, ca mai apoi continue - ca o presiune...
M-am speriat enorm! A trebuit sa plec de la munca, un coleg m-a condus la Camera de Urgente, si cu oxigen, cu branula, cu aparat de tensiune, cu aparat de monitorizat, cu EKG cu Raze,sange....
Multumesc lui Dumnezeu, rezultatele au venit negative. Adica din ce au putut ei sa vada, inima ca organ , e bine.
Insa, mi-au zis ca stresul, depresia si anxietatea m-au adus in starea asta si ca, daca continui asa, pot ajunge sa am si un atac de cord.
M-au pus pe Lunesta ( pt somn) si pe Xanax ( pt depresie).
Mi-au dat invoire de la munca pana Luni pe 19.
Azi am sunat un birou de avocati. Ma duc Luni dupa-masa sa vad ce drepturi am si ce sanse am sa castig copilul. Si cua sta o cam termin.
Nu imi pot permite ca la 30 si ceva de ani sa sufar un atac de cord.
Sotul se poarta de parca am fost sa-mi fac vaccin impotriva gripei.
Va multumesc inca o data tuturor pentru sfaturile voastre si pentru experientele voastre.
olympia spune:
Mahmutica, jur ca m-am gandit la tine! Ma bucur din suflet ca ai trecut hopul si esti bine! sa ai putere sa implinesti ce hotarasti!
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honey79 Nu imi pot permite ca la 30 si ceva de ani sa sufar un atac de cord. |
Nu faci atac de cord, ai facut un atac de panica, ceea ce confirma ceea ce majoritatea celor are au raspuns aici banuiau, faptul ca esti foarte deprimata si anxioasa. Eu ma bucur pentru tine ca ai primit medicamente si sper din tot sufletul sa incepi sa te simti mai bine si sa poti sa te bucuri de viata si de copil. Cred ca ti s-a spus ca in primele 2 saptamani de medicatie te vei simti mai rau (mai deprimata) si abia apoi vei incepe sa te faci bine. Sfatul meu este sa astepti o vreme, pana cand medicamentele incep sa-si faca efectul, cand vei putea sa judeci mai clar si cand perceptia ta va fi mai clara asupra lumii inconjuratoare, inainte sa iei decizii drastice cu privire la viitor. Numai bine!
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
gina_raluca spune:
Honey79, din ce descrii, ai avut un atac de panica :(. Cum raspunzi la medicamente? Te ajuta?
Xanax e un medicament cu potential adictiv, dar atata timp cat il ei in dosa prescrisa, nu ar trebui sa ai probleme. Pot aparea probleme daca il intrerupi brusc.
Bird70, Xanax e un medicament fast-acting, adica amelioreaza simptomele imediat si efectele secundare sunt minime. Nu trebuie sa treaca cateva saptamani pana sa apara efecte. Poate te gandesti la anti-depresive, unde sunt slow acting si fast acting. La primele apar efectul in vreo 2 saptamani, dar nu e adevarat ca persoana se va simti mai rau in timpul asta.