Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 11
BraveGirl spune:
Noi azi am fost la cumparaturi si apoi la o terasa in Herastrau.
Aseara am stat juma de ora sa gasesc povestea nasterii lui noah de EvaF. Eva, o sa zici ca sunt nebuna
...dar am o explicatie, pe bune ![]()
La cateva zile dupa ce ai nascut, ai postat pe forum cum ca esti tare obosita, ca bebe sta non stop la tzitzi, ca doatme pe burta ta, etc. Cereai sfaturi de la celelalte mamici...dar spuneai la sfarsitul mesajului ca esti super fericita. ei, eu, cu burta pana la gura, te-am compatimit, am zis saraca d eea, sa nu poata sa inchida un ochi, sa o doara tzitzili, etc. si ce crezi? cand am adus-o pe Arianna de la spital, ziceai ca e copia lui Noah. si asa mi-am adus aminte ca am citit atunci povestea nasterii, si ca era f frumos povestit, din perspectiva lui bebe. si cum neuronul m-a parasit, nu prea imi aduceam aminte detaliile, asa ca aseara am cautat, si am recitit-o. Mi s-a parut la fel de frumoasa ca acum 1,5 ani, cd am bocit de mama focului, si m-am decis ca vreau si eu sa stea tati langa noi la nastere.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
17+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
bebycry ma bucur f mult pt vesti.felicitari
..eva thanx 4 the pics ..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
15+ cu
alinushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BebyCry Salutare mamiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii am o veste mare si am decis ca voi veti fi primele care veti afla AM REUSIT testul de sarcina a esit pozitiv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beby, multe felicitari! Sa dea DD sa fie totul bine de data aceasta si sa ai o sarcina fara probleme pana la 40 de saptamani!

Mami de
(28.10.2008) si
bb2 15+
beatrice75 spune:
Da, Dora, voi nu va treziti noaptea?Eu, uneori, da.Desi inainte de sarcina, nu mi se intampla aproape niciodata acest lucru, decat in cazuri exceptionale(durere sau cosmar). Iar azi, duminica, ca bananaul de la 6. Imagine!
16+
Mami de baiat
BraveGirl spune:
BebyCry, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
17+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
letzy81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Felicitari, fetelor, Doura, Rala, Madalina, sper ca nu am scapat pe nimeni. Sa se coloreze listutaaa ![]() ![]() !Pumnii mei sunt stransi in continuare, sa stiti Letzy, cum a fost la intalnirea cu bebe? Miruna, esti ok? Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
tuturorFVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
17+
siema spune:
EvaF- ti-am admmirat frumusetea de Noah; este minunat , m-am indragostit de el;si tu esti f priceputa la fotografii..este o pasiune?
BebeCry- bine ai sosit printre noi; iti doresc o sarcina usoara si multa rabdare
Fetelor..voi faceti mai multe ecografii decat cele recomandate: 12 sapt, 20-22, 35 sapt parca era ultima..?
17 
ana_o spune:
Am ajuns si eu acasa, in sfarsit...
Pup burticile colorate si abia astept sa povestim, dar dupa ce dorm si eu, de aproape 2 ore va tot citesc si in sfarsit, v=am recuperat. ne vdm la cafea, multi pupici!

Ana
17
sunset_zuzi spune:
neata burtici
am revenit la o noua saptamana de munci ( spre norocul meu azi am reusit sa ajung...sa vedem maine
).... dupa un weekend fff bun...sambata am fost la padure unde m-am relaxat dar m-au si ciuruit tantarii
, iar duminica am fost la baby expo
sa-mi arunc un ochi pe acolo
si m-am intors "informata" cu un brat de pliante, un biboron, o tetita si 2 pamparsi pt nou-nascuti ![]()
felicitari fetelor care si-au colorat carucioarele 

lorin multa odihna
,sa treceti cu bine peste toate dar mai ales sanatate sa ajungeti cu bine la 40 sapt 
Doamne ai grija si de noi
14+ 

Ioana-Sofia (25.02.2008 )