Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si mie dupa ambele metode imi iese ca va fi baietel.

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Gagics, hai sa ne distram, vreti?

Citat:
citat din mesajul lui cor-cora

Miruna -felicitari pentru baietel
Lidia-eu am inteles de la fete ca aduni varsta la care vei naste cu luna in care l-ati conceput pe bebe.Daca rezulta un nr par este fetitza ,daca nr este impar este baietel.

Cor-Cora, uite metoda asta de calcul de care vorbesti http://www.codrosu.ro/fata-sau-baiat-metoda-de-calcul-a-sexului-viitorului-tau-copil-cum-se-afla-ce-sex-va-avea-copilul-daca-va-fi-fetita-sau-baietel/
cica e chinezeasca, m-am uitat in tabelul asta de mai jos si desi dupa calculul varsta la care nasc + luna conceptiei am numar impar deci tu zici baiat, in tabel imi apare fata. Culmea ca la fi-miu s-a potrivit. Hai ca m-am distrat, e plin netul de metode din astea haioase si la fiecare aflu ca am fata in burtica, de fapt...

Si cred ca am gasit si metoda de care vorbiti voi, tot pe net, e haioasa rau de tot, ii dau paste aici sa va amuzati si voi

Se stie- de unde se stie???? zic eu Eva F - ca singele la femei se reinnoieste o data la trei ani pe cind la barbati o data la 4 ani.
O conditie foarte importanta este ca neaparat sa determinati cit mai exact ziua conceperii si citi ani deplini ati implinit pina la acea zi (...spre exemplu daca astazi a avut loc conceptia si maine implinesti fie virsta de 25 ani, inseamna ca in calcul se ia virsta deplina de 24 ani).

Cum calculam? Ca exemplu voi determina sexul viitorului copil al parintilor mei:
Tatal s-a nascut la data 29.05.1960 iar mama: la data 07.02.1962 iar eu m-am nascut la data de 30.04.1983. Determinam aproximativ ziua in care a avut loc conceperea mea, 30.04.1983 - 9 luni ~ 30.07.1982 de aici rezulta ca
tata la acea data implinise deja virsta de 22 ani, iar mama avea deja virsta de 20 ani. Deci:

Calculam:

Tata : 22 : 4 = 5 + 2 ani ramasi pina la urmatoarea reinnoire a singelui
Mama: 20 : 3 = 6 + 1 an ramasi pina la urmatoarea reinnoire a singelui

Deci 2 ani > 1 an ca rezultat trebuie sa se nasca baiat cee ce si s-a intimplat mai tirziu... m-am nascut eu (singele tatalui urma sa se reinnoiasca tocmai in urmatorii 2 ani, pe cind cel al mamei numai peste un an)

Daca cifrele(anii ramasi pina la reinnoirea singelui) sunt identice, atunci domina singele a carui partener este mai puternic.
Daca femeia are grupa sangvina negativa (RH-), atunci sexul copilului va fi opus.

Dupa ambele metode mie imi iese ca voi avea fata, ia sa vedem...

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Eva, multumim!!!

La noi s-a potrivit la ambii copii iar la mine este incert. La ambii parinti am +0 iar Rh-urile le au ambii pozitive

S-a mai potrivit la cineva? Nu de alta dar sa gasesc perioada optima pentru al treilea baiat

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

[purple]Doura, Miruna, felicitari!!! [/purple]Ma bucur tare ca vi s-au implinit dorintele...

Siema, bine ai revenit printre noi. Ai fost multumita de cei de la Fetomed?

Ieri am fost si eu la Baby Expo, a fost asa de frumos!Nicand nu m-am simtit asa bine la un expo!Urmatorul este in sept, apoi in nov. Am adunat multe pliante, informatii, mai ales pt banca de celule stem.

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cor-cora

Eva-daca varsta la care vei naste este impara si luna conceptiei pare este baietel.Eu de ex am conceput la varsta impara ,luna para ,dar voi naste la varsta para.Daca ai aceeasi varsta si la momentul conceptiei si la nastere este corect ceea ce ai spus.

Eu daca adun ce s-a scris, iese nr impar si mi s-a zis la eco ca e baietel. Dar poate l-am conceput putin mai dvrm si mi-a venit un CM peste

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna diminetzul..multumim beatrice..ce devree te-ai trezit duminica..eu acum beau cafeaua..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Buna mamici!! Dupa o repriza serioasa de citit (de dimineata tot incerc sa ... recuperez...), hai sa si scriu.

Pe la mine, toate bune; nu-mi mai e lene, nici greata ... nimic... sa tot traiesti si sa consumi capsuni
Felicitari pentru ecografii, carucioare colorate etc.

Eu am vesti de la spitalul Filantropia ... spital bun, parerea mea... da' mai sunt dintre fetele din Bucuresti de aceeasi parere? Ca pe vremurile astea, e si mai greu de lamurit decat inainte ... unele maternitati au fost inchise. Cand am ajuns la Filantropia, mi-au zis ca aveau z'de mii de nasteri, pentru ca multe alte maternitati erau inchise. Eu m-am speriat si am intrebat, nu se inchide si asta?!
Dr meu e profesorul Peltecu, directorul spiatalului, care a ras de mine si mi-a zis ca el nu a auzit ca s-ar inchide. Mie mi se pare simpatic (dr)... am fost la el de doua ori, prima data la cabinet (charge XXL) si a doua oara la spital, pt ca ma cam durea burta si m-am speriat. M-a impresionat ca l-a spital m-a recunoscut imediat si m-a consultat desi era evident foarte ocupat.

Ce de-a text!! ... se vede ca n-am mai scris de mult.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Salutare

Ne-am inmultit..vad fete noi frumoase, deja cu cate un copilas, 2 la activ; eu o sa fiu dintre mamicile incepatoare
Bine ai venit EvaF
beatrice75- am fos multumita; d-na doctor Krampl a reusit sa ne convinga ca nu avem nevoie de BVC pentru ca riscurile sunt mai mici decat la un cuplu normal (ref la problema pe care noi trebuia s ao investigam acolo) ; asa ca am facut doar o echo si o frumoasa plimbare pana la Viena, chiar de ziua mea de nastere; a fost frumos pentru ca am primit si cadoul ca astept o fetita; sper din nou sa nu se transforme:))

Tu ce ai facut? cum a fost?
Vad ca deja v-ati apucat serios de shoping-areala pentru burtica...eu nu mi-am luat mare lucru , dar am zis ca o sa ma duc si eu la mult laudatul magazin Kiabi sa vad ce rochite au ; si o pereche de blugi este utila..acum depinde ce modele vad
Insa raman la rochite ca piese de baza pe vara asta
Apoi din toamna...om vedea

E vreme frumoasa , nu iesiti prin parcuri? Apropo ce parcuri frecventati? care va plac pe aici prin Bucuresti?

Va si va doresc un weekend cat mai fain; cel putin cat a ramas din el

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

corina si eva vrem poze cu voi pe picasa pe contul comun pretty pleaseeeeeeeeeeee

douradoudou, am creat un album EvaF pe contul comun de poze

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Salutare mamiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii am o veste mare si am decis ca voi veti fi primele care veti afla AM REUSIT testul de sarcina a esit pozitiv dupa calule avem 6 saptamani si 2 zile,marti mergem la doctor savedem cum e bebe. ma simt bine am putin rau dar bucuria ca a venit bebe sterge toate sintomele,Sper ca voi toate sunte-ti bine si promit sa va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Felicitari Bebycry!
sarcina usoara pana la 40 de sapt iri doresc!

Moshulik +18

Mergi la inceput