Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
BraveGirl spune:
Buna, EvaF, de cand te-ai inscris si tu la odisee, eu nu mai am odihna. Ma roade ceva
...data trecuta, eu eram tot la nov-dec si tu la sept-oct. Pt ca stateam in pat mai tot timpul si cica trebuia sa nasc prematur, va citeam din umbra si va admiram pozele. daca nu ma insel, tu puneai poze cu ce mai luai pt bebe. E si acum incepe dilema mea...nu reusesc sa-mi aduc aminte fata ta
..parca erai blonda si aratai f bine graviduta, sau ma insel? Eu intram mereu sa vad dc ai mai pus poze noi. Parca tu pusesei nite poze cu hainutele lui bebe asezate in sifonier. Asta ma roade de zile....sunt nebuna, nu? ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
17+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Buna, EvaF, de cand te-ai inscris si tu la odisee, eu nu mai am odihna. Ma roade ceva ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 17+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Buna, da BraveGirl, puneam mereu poze cu hainutele pentru bebe, cu camera lui, eram in al noualea cer, nah, ca la prima sarcina euforie totala.Daca vrei sa ma vezi, am pus poze pe contul comun.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
Olgutzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinushca
Chiar nu am auzit vreo gravida sa mearga la el si sa nu aiba IR-urile marite... ![]() Mami de (28.10.2008) si bb2 15+ ![]() |
Eu sunt una cu IR-uri ok...si la prima sarcina, si acum
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Olgutzika spune:
Miruna, lui Emanuel ii place Emilian pentru ca seamana cu numele lui
. Mai bine sa fie diferite, zic eu, asta ar fi pentru mine inca un motiv sa trag spre Iustin-Adrian. Sa iti fie de bine cumparaturile. Daca mai vezi ceva pe vreundeva, sa ne spui, sunt cu urechile ciulite la tine
..
Daaa, calculul Anei tinea cont de datele de nastere ale parintilor, se impart anii cumva in niste cicluri de trei ani, si rezulta niste treburi
. Mie mi-a facut si altcineva calculul asta, pana sa mi-l faca Ana, si mi-a spus exact ce mi-a spus Ana ( Anaaaaaa, undeee eeeesti
? ): ca am sanse egale sa fie baiat si fata, paaarca usor ar fi baiat, dar sunt fix "pe muchie". Muchia a inclinat spre fetita ![]()
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
BraveGirl spune:
Eva, mersi frumos
...asa imi aminteam si eu de tine, ca erai cu parul lung, blond. Mereu asteptam sa vad ce lucrusoare frumoase cumperi...
edit: sunteti o familie f frumoasa
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
17+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
EvaF spune:
BraveGirl, m-ai facut curioasa acum si m-am uitat si eu la pozele voastre.
Mi-au placut maxim, e o scumpa Arianna, sa va traiasca, iar fotografiile voastre degaja atata caldura, fff faine. Care dintre voi doi e pasionat de fotografie?![]()
BraveGirl spune:
| citat din mesajul lui EvaF BraveGirl, m-ai facut curioasa acum si m-am uitat si eu la pozele voastre. Mi-au placut maxim, e o scumpa Arianna, sa va traiasca, iar fotografiile voastre degaja atata caldura, fff faine. Care dintre voi doi e pasionat de fotografie? ******************** Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson) |
Multumesc! sotul e pasionat, mai mult de aparate foto, decat de fotografii. Nu prea se pricepe, dar investeste o caruta de bani in aparate, obiective, blitzuri, etc.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
17+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
corina si eva vrem poze cu voi pe picasa pe contul comun pretty pleaseeeeeeeeeeee ![]()
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
15+ cu
EvaF spune:
Gagics, hai sa ne distram, vreti?
| citat din mesajul lui cor-cora Miruna -felicitari pentru baietel ![]() ![]() ![]() Lidia-eu am inteles de la fete ca aduni varsta la care vei naste cu luna in care l-ati conceput pe bebe.Daca rezulta un nr par este fetitza ,daca nr este impar este baietel. |
Cor-Cora, uite metoda asta de calcul de care vorbesti http://www.codrosu.ro/fata-sau-baiat-metoda-de-calcul-a-sexului-viitorului-tau-copil-cum-se-afla-ce-sex-va-avea-copilul-daca-va-fi-fetita-sau-baietel/
cica e chinezeasca, m-am uitat in tabelul asta de mai jos si desi dupa calculul varsta la care nasc + luna conceptiei am numar impar deci tu zici baiat, in tabel imi apare fata.
Si cred ca am gasit si metoda de care vorbiti voi, tot pe net, e haioasa rau de tot, ii dau paste aici sa va amuzati si voi
Se stie- de unde se stie???? zic eu Eva F
O conditie foarte importanta este ca neaparat sa determinati cit mai exact ziua conceperii si citi ani deplini ati implinit pina la acea zi (...spre exemplu daca astazi a avut loc conceptia si maine implinesti fie virsta de 25 ani, inseamna ca in calcul se ia virsta deplina de 24 ani).
Cum calculam? Ca exemplu voi determina sexul viitorului copil al parintilor mei:
Tatal s-a nascut la data 29.05.1960 iar mama: la data 07.02.1962 iar eu m-am nascut la data de 30.04.1983. Determinam aproximativ ziua in care a avut loc conceperea mea, 30.04.1983 - 9 luni ~ 30.07.1982 de aici rezulta ca
tata la acea data implinise deja virsta de 22 ani, iar mama avea deja virsta de 20 ani. Deci:
Calculam:
Tata : 22 : 4 = 5 + 2 ani ramasi pina la urmatoarea reinnoire a singelui
Mama: 20 : 3 = 6 + 1 an ramasi pina la urmatoarea reinnoire a singelui
Deci 2 ani > 1 an ca rezultat trebuie sa se nasca baiat cee ce si s-a intimplat mai tirziu... m-am nascut eu (singele tatalui urma sa se reinnoiasca tocmai in urmatorii 2 ani, pe cind cel al mamei numai peste un an)
Daca cifrele(anii ramasi pina la reinnoirea singelui) sunt identice, atunci domina singele a carui partener este mai puternic.
Daca femeia are grupa sangvina negativa (RH-), atunci sexul copilului va fi opus.
Dupa ambele metode mie imi iese ca voi avea fata, ia sa vedem...
BraveGirl spune:
Doura, pana imi fac eu timp sa ma scobor la calculatorul in care am poze si sa-mi fac cont nou pe picasa, uita-nu aici in formula completaa: http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/Studio2#5397957397776083890
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
17+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
(28.10.2008) si