Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
beatrice75 spune:
Suzi, ca si mine, am fost impresionata de acest BABY EXPO!Am strans o gramada de informatii in special legate de recoltarea de celule stem. Au aparut atatea centre, unde congelarea celulelor se face in tzari precum Germania, Danemarca, Orientul Mijlociu!
16+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Siema, referitor la ce intrebi tu!
Mi-a spus o tipa din afara ca ei i-a spus dr ca eco nu-i fac rau lui bebe, dar il cam deranajeaza, el simte ca si cum ar trece trenul pe langa el, ca asa le-ar percepe. Nu-i plac zgomotele, de altfel, cand il vom simti ca misca si vom fi in trafic si va trece o sirena, il vom simti cum da din picioruse.
Sunt ca niste pisoi, nu le plac zgomotele![]()
De ce ai plecat la Viena pt ca sa ti se faca acea analiza?Aici, in Buc nu se recolta sau nu au fost in masura sa-ti dea un raspuns?
16+
Mami de baiat
MSymo spune:
Salutare tuturor si bun venit noilor burticute!
Am ajuns si noi la munca....sunt mai obosita decat inainte...
Am dormit prost azi noapte, m-am trezit de la ora 6, vai de capul meu!
M-am trezit cu inima cat un purice ca nu simt si eu bebelina, zici ca-s din piatra, chiar asa, nimic-nimic????!!!!
Va
si sa aveti o saptamana usoara!
Symo
18+
Diana
beatrice75 spune:
http://www.cotidianul.ro/115590-Spanzurati-ne_-_scrisoare_pe_Net_de_Lt_col_r_ing_Gheorghe_Nedelcu
16+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Symo, nu intra in panica!Mamele care sunt la primul bebe, simt mai tarziu bebica in burtica!si eu m-am impacientat putzin, dar sotul este cel care sta seara si citeste carti de gravidutza(spre rusinea mea
) si chiar scria ca daca pana in sapt 22 nu-l simti, atunci e cazul sa te duci la un eco.
16+
Mami de baiat
sunset_zuzi spune:
Symo si eu astept cu nerabdare sa se intample minunea si sa-mi simt si eu puiu miscand
...sper sa se intample cat mai curand ![]()
Doamne ai grija si de noi
14+ 
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici,
am fost si eu la baby expo si am ajuns acasa cu un brat de pliante si cu o carte de povesti....eu am de gand ca de luna asta sa incep sa ii citesc povesti lui bb ca sa se invete cu vocea mea
am facut si eu testele alea ca sa vad daca o sa fie fetita sau baiat....la unul mi-a iesit ca o sa am fetita (la cel chinezesc) si la celalat mi-a iesit ca o sa fie baiat pt ca eu am Rh negativ.
16+
ukume24 spune:
Buna dimineata dragele mele burticuti,
v-am citit si eu din urma si am vazut o gramada de vesti bune.
Doura felicitari pentru fetita!!!!! ma bucur mult mult pentru tine si sper sa stea bebe sanatos in burtica pana la termen. Ce a zis tati? e incantat ca va avea 2 fete?
Miruna felicitari pentru baietel!!!! Crdeca Emanuel e in al noulea cer ca va avea un fratior. Am vazut ca deja ai ales numele de Adrian
. Foarte frumos.
Eu sunt destul de obosita, ieri a fost o zi plina de ploi in Cluj. A fost dezastru...a plouat cu gheata si a fost ditamai furtuna. Florile mele saracutele din balcon au cam avut de suferit.... Asta noapte atat de tare tuna incat s-a cutremurat casa de am crezut ca e cutremur. Asa m-am speriat... horror
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
florina22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Olgutzica, eu tot pentru Iustin Adrian inclin, azi supun dezabterii. Copilul a votat pentru Emilian dar suna greoi, il rezerv pentru a-l treilea. Lorin, stai cumintica si ai grija de tine. Daca bebe este bine o sa treca indiferent ce a fost. ![]() Florina, nu ai fost si tu la eco ieri??? Eu asa mi-am adus aminte azi, in tentativa de a identifica a 4 fata MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 + |
neata!
miruna, da am fost si eu vineri la eco, suntem baietel!!!
dormea si apoi s-a trezit si se freca la ochisori.am zis ca ma topesc acolo!!! mega simpatic!
avem mici emotii pt ca au aparut niste chisturi de plex coroid insa dra ne-a explicat ca atata vreme cat nu relationeaza cu alte malformatii (alti markeri), aceste chisturi sunt inofensive si in 95% din cazuri se absorba pana la nastere...
eu sunt convinsa ca va fi totul bine, mai ales ca dublu test mi-a iesit f bine, am facut si triplu acum si astept rez peste 2 sapt. dar, din ce am vb cu dra si din ce am citit stau linistita, sunt multe astfel de cazuri si majoritatea dispar...vedem la morfologie oricum cand il va masura fix in toti markerii necesari a.i sa ne spuna daca e cazul sa ne facem griji sau nu. l-a masurat si acum in acesti markeri si e totul ok...de aia imi place de dra mea, ca nu ne-a lasat sa plecam pana nu ne-a explicat f in amanunt despre ce e vorba si ne-a spus sa stam linistiti!
deci, fericire mare cu carucior albastru, cine mi-l pune si mie pls!!!
felicitari miruna si doura pt bebelusii vostri, sa dea Domnul sa mergem cu bine pana la final!
pupici
[+16 sapt]
Jany spune:
Buna fetele.Am sosit si eu la o cafea,noi suntem bine,sunt zile in care bebe nu misca,a zis dr ca este normal,ca inca este mic si nu se simt toate miscariile.Cris este mai bine ,a inceput sa isi faca tratamentul efectul,gatul meu este bine,am bagat la lamaie cu miere si ceaiuri ca deja nu le mai suport.Noi mai avem putin si ne pregatim sa plecam in vacanta,abea astept.
13+

si