MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata silfidute

Ymca, ma bucur ca stai mai bine cu moralul . Cum se numea circul? Daca cumva ajung si la Cluj sa nu il ratez.

Ele,cum e pitica? Sper ca nu ai luat si tu varicela

Andanii, tin pumnii stransi sa straluceasca juniorul

Ariel, spor la vanzari

Brandusik, parca am citit mai demult la sezatoarea de pe culinar ca fructoza nu se caramelizeaza

Alinam,sper ca nu sunt grave problemele si redevii monti again

Nicoleta, eu iarasi te-am ratat dar o sa fiu cu gura pe tine sa scapi de sunci si sa ni te arati fara complexe

Maya, super pozele . Arati din ce in ce mai bine.

Somleac, cum e omleta cu ceapa verde si dovlecei? Mai am doua bucati in frigider si nu stiu cum sa ii fac.

Melany, pe unde umbli, cum mai esti? Zi si mie cum e sufleul de dovlecei

Cristina, asteptam poze cu tine. Vorba lui Andanii,sa stim si noi cu cine stam de vorba

Carmaw, merge dieta? Uita-te pe blogul asta http://doi4montignac.blogspot.com/ ssi regula e urmatoarea: alimentele cu IG sub 35 le poti consuma cu grasimi( adica carne, peste, etc), cele cu IG intre 35 si 50 se consuma fara grasimi( gen orez basmati, /spaghete integrale care se pot consuma doar cu sos de rosii simplu sau cu ciuperci sau alte legume cu IG sub 35), iar cele cu IG peste 50 sunt interzise. Daca vrei sa slabesti mult ar fi indicat sa renunti la orice fel de dulciuri chiar daca sunt conforme si sa te rezumi doar la ciocolata cu 85% cacao. Daca mai ai nelamuriri, te asteptam

Moni, tot mamos piticul? Nu stiu ce naiba se intampla dar e o gramada de lume racita. Parca vine iarna, nu vara . Si la gradi la Stefi sunt multi copii cu tuse, pneumonii, muci nu mai vorbim.

Noi am fost ieri la gradina zoologica din Tg-Mures, a fost foarte frumos. Daca aveti ocazia sa nu o ratati, mai ales ca este si un loc de joaca absolut special, cu jucarii doar de lemn, parca nu esti in Romania .

Azi avem in plan doar shopping si poate in vizita la niste prieteni cu un bebe mic. De papa o ciorba de pui cu legume si piept de pui la gratar cu legume mexicane. Si trebuie sa caut naut. Parca Somleac intreba de naut, eu am gasit la plafar dar e foarte scump. Pe o punga de 500 de gr am dat 11 lei, in onditiile in care in Carrefour era vreo 9 lei kg . Azi merg in Carrefour sau in DM daca nu gasesc.

Si vreau sa fac din nou lipii pt pachetul de saptamana viitoare, hummus si falafel. De dulce inca nu m-am gandit dar cum nu prea am chef, de musai poate fac o pannacotta in 5 minute si am scapat.

O duminica frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna dimineata, o duminica frumoasa sa aveti

Puisorule am calit ceapa verde cu dovlecelul in ulei de masline, dar putin, nu le-am muiat chiar de tot, si apoi am turnat oul batut. A iesit ceva super delicios, cred ca mai repet si azi figura. Cantitati nu stiu ca am facut dupa ochi si inspiratie, oricum eu fac la caldare cand fac.

Eu am zis ca-i criza de naut. In toate supermarketurile am cautat si nu am gasit.

Puisorule cum ti-au iesit dovleceii crocanti? I-ai facut cu tarate?

Ymca ma bucur sa aud ca ti s-a ridicat nivelul, la moral bineanteles.

Pe astazi cred ca repet figura cu omleta, la pranz ciorba de perisoare, friptura si mancare de linte, dar cred ca le voi imparti si voi manca doar ciorba la pranz si felul doi la cina.

Noi iar avem manifestari cu majoretele, din pacate chiar la pranz cand piticii dorm, asa ca voi merge doar eu cu Daria.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Ymca, Ani va pup ca va ganditi la mine.
Varicela inca nu am , ar perioada de incubatie e intre 14 si 21 de zile. Deci am timp.
Eu o fugaresc zilnic cu sportul, sper sa si mearga tehnica.
Denisa e la faza de cojite. Bine ca am scapat ca a fost cruuunt pt ea.
Pupici si sa fiti conforme!!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

neata montigirls

meniu ieri:
MD: paine de tarate cu salata de vinete
G:2 nectarine si o para
P:fasole verde la cuptor cu carne de , castraveti murati
G: seminte
C: 2 nectarine si o para
am fost comforma pana am ajuns la prietena mea si am gustat un sfert de croisant cu vanilie(noroc ca nu ma dau in vant dupa vanilie si doar am gustat)

meniu azi:pana la prinz la fel ca ieri si la cina nush inca

puisor am bagat crema de zahar ars la cuptor...reteta de pe culinar...s-o topit fructoza aia insa nu se face ca si zaharu asha brun si a trebuit sa pun 2 prafuri de cacao sa-i dea culoare ...de caramelizat s-o caramelizat...revin cu impresii de gust

andani nu ne dai vesti despre cupil?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Somleac, mersi de reteta. Dar dovleceii cum i-ai taiat? Iar dovleceii crocanti i-am facut si cu tarate si cu faina de linte si sunt mai buni cu linte. Cu tarate au iesit acrisori si nici nu se fac crocanti.In schimb cu linte sunt foarte buni. Doar ca sunt migalosi si cer mult timp. Eu am macinat linte rosie cu masina de cafea.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumim pt gandurile bune. Suntem mai bine amandoi, zilele de "lipit ca marca de scrisoare" s-au soldat cu aproape 2 kile in minus. Cand sa ma pun si eu la masa, oaaaa si trebuia sa sed langa musiu, al'fel nu mere somnul Asa ca maine imi puteti scoate , cantarul imi arata azi 49,8.

Somleac, io am luat naut acum 2 sapt si era cacalau.

Am facut wasa cu Galmopan si a iesit Am pus asa: 2 cani tarate, o cana de faina integrala de secara, o cana de Galmopan, apa si drojdie. A iesit ca rye crispbreadu' din comert. Si e f satioasa, cu 2-3 fasiute cu magiun ma simt satula.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Monica, bravo pentru kg in minus!!

Eu maine nu ma cantaresc, ok?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

m-am intors , suparati ... locul 8 din 22 ... asta e ... data viitoare speram mai bine n-a fost sa fie podium azi .... avand in vedere ca sunt in alta categorie si e primul concurs dupa pauza ar trebui sa fim multumiti ... da nah intotdeauna nu esti multumit
sunt rupta de oboseala .... merg sa ma odihnesc ( dupa oradea ne-a deviat si am ocolit vreo doua ore prin sate pe un drum groaznic serpentine cu gropi de-ti rupeai masina-n doua ) deci in loc de 2 ore jumate am facut 4 ore jumate .... sunt zombie
vorbim

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

salutare fetele

merci PUISORULEde complimente..sper sa nu mi se urce la cap
nici nu-i zi de raport si deja tre' s-o felicitam pe MONN -..dar imi pare rau ca le-ai pierdut in conditii... de boala
ANDANII nu fii suparici ca sunt prichindei si-au o gramada de ani in fata sa castige..viitorul e al lor
abia astept pana maine dimi sa vad cum se duce porcul pas-pas ....se vede ca sunt optimista ,nu?

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani stii cum e : un sut in fund un pas inainte...cupilu o sa se ambitioneze ashea

meniul meu de azi (am mancat cam mult ca si mese da putin ca si cantitate)
MD(8): salata de vinete cu paine cu tarate
G(11):crema de fructoza(zahar) ars-O MINUNATIE
G(13):seminte de floare
P(15): paste integrale cu sos de rosii si masline
C(17): toba cu dijon
G(19):2 nectarine si o para verde

ce am fost azi..si maine o sa fiu iar...sper sa nu mi se faca rau...vine mama la mine si am rugat-o sa-mi faca cartofi noi ca mor de ...prima oara cand mananc cartofi din...hm...cred ca decembrie asa ca sa sara careva si la mine preventiv cu

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput