MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
andanii, multumesc. Asa-i ca-s frumusei, manca-i-ar mama pe ei!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
brindusik spune:
maya de ce nu faci sarmale fara orez sa poti manca si tu?mie mi-o facut mama si or iesit super bune..nu simt ca is altfel decat alea cu orez
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Monnvas spune:
Eh, io-s cu gatul in piuneze, ceea ce nu-i rau, la cata inghetata circula pe langa mine Copilul nu-i nici bolnav, nici sanatos, e subfebril, nu prea mananca, cam bleg, dar nush daca chiar a dat download sau e vorba doar de masea si de caldura. Da-i cam amarat, dragul de el. Partea buna - daca e sa o vedem - e ca s-o facut mai mamos, vine sa se alinte, pune obrazul pe mine, ma mushca , ma trage de nas... asa, de drag
Ia sa intru si eu pe shared sa vaz ce poze s-au mai adaugat...
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik maya de ce nu faci sarmale fara orez sa poti manca si tu?mie mi-o facut mama si or iesit super bune..nu simt ca is altfel decat alea cu orez Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
maya_m spune:
citat din mesajul lui Monnvas Eh, io-s cu gatul in piuneze, ceea ce nu-i rau, la cata inghetata circula pe langa mine Copilul nu-i nici bolnav, nici sanatos, e subfebril, nu prea mananca, cam bleg, dar nush daca chiar a dat download sau e vorba doar de masea si de caldura. Da-i cam amarat, dragul de el. Partea buna - daca e sa o vedem - e ca s-o facut mai mamos, vine sa se alinte, pune obrazul pe mine, ma mushca , ma trage de nas... asa, de drag Ia sa intru si eu pe shared sa vaz ce poze s-au mai adaugat... Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
alinam spune:
ziua buna! ma puteti scoate din lista, cand ma hotarasc sa ma intorc la monti o sa tip eu pe aici, momentan am alte griji si probleme si nu sunt deloc monti.
Somleac spune:
Fetelor, pe la voi nu-i criza de naut? Nu mai gasesc nicaieri si imi zice "naturistu" de unde cumpar eu ca tot face comanda si nimic, nu este.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
brindusik spune:
montigirls o facut careva crema de zahar ars cu fructoza? puisorule tu ce stii despre subiect, ca tu ce esti mare pe aci
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ariel_7000 spune:
fetelor, scuze, nu am mai putut intra, ca sunt la trag, la Baby Expo si am fost toata saptamana in focuri. cred ca si saptamana viitoare voi fi la fel, ca va trebui sa fac inventarul....
habar n-am ce greutatea mai am, daca am mai dat ceva jos, daca am mai pus, nu am tinut monti zilele astea, ca a fost imposibil cu mancat pe furate si pe apucate. am stat 2 zile cu 2 covrigi si pepsi , azi am reusit sa mai pap si eu o frigaruie...in fine, nu va mai plictisesc.
daca aveti drum maine la Baby Expo (fetele din Bucuresti si cele care nu au fost deja), mi-ar face placere sa ne cunoastem personal. Eu am standul cu hainute si farduri minerale pt mamici, la H11.
Acum va pup, ma duc sa bag somn, ca maine ma asteapta o noua zi grea...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ymca spune:
citat din mesajul lui alinam ziua buna! ma puteti scoate din lista, cand ma hotarasc sa ma intorc la monti o sa tip eu pe aici, momentan am alte griji si probleme si nu sunt deloc monti. |
iti doresc ca oricare ar fi problema, sa se rezolve cat mai bine si te .
ele, sa stii ca iti tin pumnii, sa nu faci varicela si sa ai o vacanta minunata.
am fost foarte monti pana acum si sper sa trec cu bine si peste ziua de maine.
am fost la circ, superb, m-as mai duce o data, m-am uitat la Eurovision si mie mi-a placut melodia castigatoare, mi-am luat niste carti misto...sunt mult mai bine decat sapatamana trecuta.
va pup si duminica placuta