MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 3
andanii spune:
somlesc imi pare rau sincer is pe faza cand se cere parola de la share , da acuma chiar nu am observat cand ai cerut pup sa treaca sa nu te superi .... siiiii asteptam pozici cu tine , nah io te stiu live (de la inmormantare de la Ema ... ma stii nu ???? )
deci nu am mers la sala , s-a dezmortit si ma cam doare, nu cred ca eram in stare de efort .... offf si maine pleca la drum , mi-e asa groaza , n-am dispozitie deloc de condus sute de km, da nah asta e , daca trebuie cu placere
ele ai grija cu varicela, dar ce grija poti avea oare , daca ai luat microbul il faci si basta
brandusik fa ordine asa la lista ... bravo
pupii miiiii
andanii
Nicoleta spune:
Salut.
Nu am fugit, am mers incet. Si mi-a picat si UPC-ul... Astazi a fost Ziua Parintilor, ne-au sarbatorit la hort (afterschool) la fi.miu al mare. Si apoi cumparaturile de vinerea...
Azi am mancat mai mult fructe crude si smochine, pe seara am mancat branza cu smantana... Am uitat de ciocolata neagra... si am rontait acu la niste morcovi cruzi...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Monnvas spune:
ca m-o strigat Andanii. Bref: eu racita, dat share, copilul dat download, se foieste prin pat si nu ma pot misca de langa el.
MD: branza, cascaval, rosii
D: peste cu salata de rosii si castraveti
C: iaurt.
Apa cam putina de frica sa nu ma apuce shushu in parc.
S-aveti spor la slabit saptamana asta!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
brindusik spune:
valentinag tu de ce nu esti in listuta de raport a noastra? astept date sa te trec in tabelas
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Buna fetele.
Brandusik,nu-i bai,am fost in lista,am disparut intre timp,da nu ma deranjeaza.Oricum,nesimtita de mine aveam mai multe kile decat in tabel
Lasa-ma asa,sa mai slabesc putin si por'ma iti dau datele sa ma treci,ca sa nu ma demoralizez mai tare,cand vad negru pe alb cat sunt.
Azi am inceput cu 2 pumni de ciresesper sa nu ma apuce burta,ca acum la 11 am un ex
la pranz am in plan niste cotlete la gratar cu mujdei frecat cu smantana
pe seara nu stim,vedem la fata locului
Weekend placut si fara abateri.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
brindusik spune:
valentina mare bafta..ciuruieste-i, si cand vei avea dispozitia necesara astept date
monn sper ca nu ne dai si noua sa download-am raceala de la tine..sanatate si succesuri injinerului
andanii spune:
vali bafta la examen draga
monnvas sanatate , of ce nasoale sunt racelile astea date de la unu la altul de nu se mai termina
brandusikule imi place ca esti pe faza
nicoleta ai niste baieti frumosi, sa-ti traiasca sanatosi
eu adun pe aici bagajele si plec spre Oradea .... sa ne tineti pumnii maine dimineata de la 9-13
sa fiti conforme pana maine seara cand ma intorc ... eu sper sa reusesc
andanii
brindusik spune:
andani bafta si cupilului tau sa veniti cu diplome de acolo
cat despre faza...well..monti ashea m-o invatat sa tin de faza
Somleac spune:
Andanii stai linistita ca nu ma supar eu dintr-atat. Drum bun, "succesuri" copiilor si tie abtineri usoare.
Monvas, multa sanatate. Groaznice racelile astea. Noi o luna jumate ni le-am tot facut cadou unul altuia.
Valentina bafta la examen.
Meniu de azi:
MD omleta primavera cu multa ceapa verde si dovlecei
P : varza a la Cluj
C: cred ca inghetata de capsuni.
Vreau un sfarsit de saptamana fara abateri. Asta in principiu inseamna nici noi musafiri la altii da nici altii la noi. Cam greu
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
maya_m spune:
'neata
ANDANIIsiVALENTINA tin si io pumnii sa aveti parte de rezultatele dorite NINHA acum e socul in floare..mi-o adus si mie cineva mai mult de-o gramada si-am vrut neaparat socata ca anu' trecut am sarit peste...si mi-a fost un dor azi mi-am inceput ziua cu 1 mar si 2 pahare de socata cu extra lamaie...pe la amiaza cred ca o salata cu ton..iar pt. cina chiar nu stiu...pt. ziua de maine la fel,n-am habar ,ca barbatilor mei le fac sarmale in foi de vita..si eu raman doar cu preparaea lor si cu adulmecatul mirosuluiNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
am uitat sa multumesc fetelor care mi-au laudat transformareaMULTUMESC