MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

deci bune fete dragi
eu la prinz am mincat IAR anghinare cu sos de rosii,salata verde zero fat,si caprita la cuptor
seara greseala totala jumatate de cartof fiert si ,si, sa nu uit 1 portocale suc
Dimineata de obicei cafea filtru fara zahar DELOC SI o felie de piine cu o felie de brinza carton sub forma de filigram felie 17%
CU siguranta sunt aiurea dar nu mai am NIMIC IN FRIGI miine ne ducem la cumparaturi

Cad pe capul vostru cu intrebari:
pot sa-mi fac un fel de deset din iaourth 2% sau zeo cu fructoza frunze de menta proaspete si lamii(coaja si pulpa) ca aici au inceput caldurile mari si e MOARTE
VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

carmaw painea cu brinza 17%...nici gand! 1.depinde ce fel de paine daca e de tarate e ok..2. daca e paine alba...NU MAI MANCA PAINE ..mananca brinza cu ardei sau ceva..nu conteaza cantitate a ceea ce manani ci calitatea

poti face cu 0% iaurt dar asta o poti manca numai dupa mese glucidice..daca vrei sa papi cu lipidice faci cu smantana din aia de facut frisca-30%(ideea e ca lactatele is lipido-glucidice si trebe sa ai mare grija cu ele)

pentru inceput macar o luna incearca sa te lipsesti de lactate cu grasimi (2% lipide e ca si cum ai manca unt cu paine) sau asha, dupa cum spuneam is la limita lactatele...desert poti manca cioco cu 75% e bunuta...mie personal aia 85% nu-mi place e prea amara...

montigirls am gresit cu ceva?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

[red]montigirls am gresit cu ceva?

Cre' ca la pastele integrale cu masline. Ca maslinele is inca lipidice.

Io am facut o superwasa cu Galmopan - cred ca v-am mai zis - si md la mine de 3 zile e wasa cu magiun. Acum cred ca merge si cu lipide, poate la mama gasesc niste salata de vinete

p: cirese, capsuni; la distanta regulamentara: ciorba radauteana
c: pepene galben, acum mai bag niste ciorba.

Stiu ca pepenele galben nu era printre fructele agreate, da' io in afara de banana (care si-asa nu-mi place) n-am de gand sa ocolesc nici un fruct.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

neata
pricipui si MULTUMESC FRUMOS SEFO!
treb sa ma organizez ca plec la chania(17) km
oufff! a mai cazut caldura!
ourra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

monn GRESITcu maslinele! am luat sosul cu pastele de pe culinar si va spun si pe ce s-o bazat decizia:

Intrebarea nr. 109: Puteti sa-mi confirmati va rog daca pot manca spaghete reci cu grasimi saturate?
Raspuns: Da. Reci se pot combina cu grasimi saturate!!! Iar calde doar cu grasimi bune.

Intrebarea nr. 24: De ce spaghetele sunt permise, dar nu si alte tipuri de paste, cum ar fi scoicile etc? De ce trebuie consumate numai" al dente"? In timpul unei excursii in America de nord, am remarcat ca nici un fel de paste nu erau produse din griu dur, nu sunt recomandate in acest caz?

Raspuns :In ceea ce privesc pastele, singurele paste acceptabile sunt cele "plastifiate" sau "extrudate", cum ar fi spaghetele, tagliatele,fidea.Ele pot fi produse din diferite cereale( in special din grau dur) si trebuie sa fie fierte "al dente".
"Extruderea" este un procedeu de fabricare mecanic prin care un material pus sub presiune este constrans sa traverseze o filiera care ii va da forma unui profil de mare lungime.Pastele industriale sunt produse de aceasta maniera inainte de a fi uscate.Acest procedeu lasa un strat fin protector asupra pastei care impiedica amidonul de a fierbe prea mult si deci ca IG sa creasca prea mult la fierbere. Din acest motiv trebuie fierte "al dente".

o femeie si-o facut timp si o tradus din intrebarile pentru monti

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

YUPIII vin la raport cu 69,5
Na s-a vazut wekendul fara abateri.

meniu de azi MD branza cu rosii
P ciorba de perisoare
C friptura cu salata

O zi frumoasa va doresc.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

neata
pricipui si MULTUMESC FRUMOS SEFO!
treb sa ma organizez ca plec la chania(17) km
oufff! a mai cazut caldura!
ourra

Carmaw, partea faina pe forum e ca nimeni nu e sef. daca ar fi altfel, n-as mai sta pe aici. cred ca toate suntem satule de sefii de la lucru, nu?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

YUPIII vin la raport cu 69,5
Na s-a vazut wekendul fara abateri.

meniu de azi MD branza cu rosii
P ciorba de perisoare
C friptura cu salata

O zi frumoasa va doresc.

BravoooooooooAplauzeeeeeee

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele si multumesc de urari,l-am trecut p'asta.
Alina,sper sa se rezolve cu bine,orice ar fi.
Sambata,pe langa ce am zis,am mai mancat 2 mici si 2 ciuperci fripte seara
duminica:
omleta cu branza si marar,rosie si castravete
ciorba de os afumat si o salata de castraveti si ceapa
o sticla de cola lightsi 2 l de apa plata
Azi am inceput cu o felie de paine neagra cu gem
supa de pui si 3 ficatei cu castraveciori
pe seara imi fac spanac
Se cunoastea ca n-am mai avut abateri majore zilele astea,ca azi dim aveam 400 gr in minus
Spor la slabit!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montignace spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag
Se cunoastea ca n-am mai avut abateri majore zilele astea,ca azi dim aveam 400 gr in minus
Spor la slabit!

gata nu se mai poate...date complete sa fii pe catastif...

Mergi la inceput