MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Moni, imi place de tine ca tu cand o faci, o faci lata, nu te-ncurci! Acu', daca tot te-ai apucat sa te, macar sa stii te-ai distrat. mai stiti ce zicea Monti? cand nu mai putem si trebuie sa ne abatem, sa mancam cartofi prajiti, adica s-o facem lata ca sa ne linistim.
Eu am niste crize d evinovatie cand fac din-astea, ca-mi vine sa vomit tot. si uneori chiar o fac, de ex cand ma duc la masa la soacra-mea sau la maica-mea, care n-au nici cel mai mic respect pntru dieta mea!!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

meniu azi:
MD:ananas si cirese
P:o bucata de muschi de inabusit in suc de rosii
(am inceput sa mananc porc mai mult decat pui cum faceam inainte de cand m-o innebunit sor'mea ca puii is plini de hormoni)
G: ceva seminte si acu un baton kinder cu iaurt
C: o sa mananc tot cirese

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi am fost la piscina (mama ce fain a fost!) si am mancat acolo, am comandat eu sanata cu ton, dar nu am rezistat si am halit si eu snitel, cam cat o palma, fara degete... Asta e!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Monn, distractie placuta la iarba verde

Somleac,ma bucur ca te simti mai bine. Vezi cat eram noi de neincrezatoare si pana la urma s-a dovedit ca ai avut dreptate. Distractie placuta la zoo

Ninha,baga instructie la socrela. Sa vezi cum ma intreaba maica-mea ce sa faca de mancare sa pot manca si eu

Aseara am calcat si eu stramb, am fost la o onomastica si am mancat pizza si pepsi. Azi mergem la un botez deci probabil o voi comite din nou cu bauturile, sper ca la mancare sa pot alege doar ce trebuie.

Am facut in premiera pt botezul asta un tort din pampersi si mi-a iesit asa frumos. O sa va pun poze m-ai tarziu sa ma laud un pic

In alta ordine de idei e racita pitica mea de numa, a facut si otita. Nu stiam de ce Dumnezeu se trezea noaptea urland si nu puteam sa o potolim nicicum. Asa ca aviz necunoscatorilor( si la noi e primul episod)

O duminica frumoasa tuturor

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata!

Beau repede cafeaua pe aici si trec laa smotru.Ieri a fost ziua fie-mii , a implinit 7 ani si evident casa a fost plina de copii.Tortul facut de mine a fost de senzatie!

Vineri am avut si serbarea de sfarsit de gradinita dar o sa mai mergem si saptamana care vine la gradi pt ca nu am cu cine sa o las acasa.Si nu mai sunt decat 3 saptamani pana la concediu! Yuhuuuu..

Dieta sta, noroc cu sportul .Stau pe loc,deci corpul meu sta bine la greutatea asta.Doamne ajuta!

Va pup si va zic duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Melany, ma bucur ca ne-ai dat vesti. Chiar ma gandeam daca nu ati plecat in concediu deja. La Multi Ani piticei si spune si la noi cum e tortul ala fabulos ce l-ai prestat

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Am facut in premiera pt botezul asta un tort din pampersi si mi-a iesit asa frumos. O sa va pun poze m-ai tarziu sa ma laud un pic

un tort din ce????!!!!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mel, la multi ani piticei tale!

Sunt curioasa cum e cu tortul de pampersi (folositi sau ne?)

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

am intrat si eu sa va spun ca ma simpt mai usurica
deci dm brinzica cu castravete cafea fz
g niste alune nature
p carne cu legume plus doua tablete cioco 75%
G una porto
Seara legume la cuptor cu brinza dietetica deasupra
am tinut mereu cam asta am scapat doar cind am fost la intilnirea cu ploiesteanca pt ca am mincar la resto (eu)rosii umplute cu orez
dar am mers f mult pe caldura si am transpi rat mult
numai bine si catre noi succese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

carmaw bv bv

io de maine tin faza1 south beach...poate poate trec de afurisitu asta de 72..
south beach asta e tot un monti da mai drastic in prima faza...adik NU FRUCTE, nu lactate cu grasimi multe(la brinza ma refer), nu cereale, nu morcovi, in principiu eliminat de tot carbohidratii...sper sa reusesc 2 saptamani ca imi e a naibii de greu fara fructe..in rest aceleasi principii 3 mese principale si 2 gustari pe zi...este voie:nuci, alune, fistic, seminte, masline...dar numarate...maxim 15 pe zi si la seminte de floare 3 linguri....cam atat

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput