MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 16

puisorul spune:
Buna dimineata
Mon, am pus poza cu tortul pe contul comun.
Brandusik, bafta cu noua dieta
Carmaw, nu e asa grava abaterea rosiilor cu orez. Atata timp cat nu a fost combinat orezul cu grasimi e destul de bine( daca orezul era basmati sau integral era chiar monti)
O zi frumoasa sa aveti Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

ninha spune:
mmm, ce-mi place sa ma uit la tebel, acum, ca am si eu o mica scadere! Frumos tabel! Multumim cui s-a ocupat de el (nu mai stiu cine se ocupa acum, Andani, Brindu, Moni?)
Am inceput ziua cu un castronel de capsune si cafea.
Mai incolo, la MD o sa am branza cu rosii, dar o sa mi le fac frumos, o sa le umplu si o sa le decorez; am observat ca ma simt mai satisfacuta dupa ce mananc civilizat, mananc mai putin si nu-mi mai e foame dupa ce termin.
La P o salata de varza, poate cu iaurt sau cu paine.
La C iar capsune, sau grapefruit.
Sper sa ma tin!
Va urez o saptamana monti si frumoasa!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Nicoleta spune:
Neata.
Ieri sotul meu a implinit 35 de ani . Sa-mi traiasca! Ne-a scos la o inghetata, eu diet.
Sa aveti o zi buna. Conforma .
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

carmaw spune:
LA multi ani sotului NICOLETEI
eu luat cafeaua si mdrosie castravete putina brinzica
atit
cu prinzul mai vad
treb sa plec va pup si sa rezistam usor!

brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Buna dimineata ![]() Brandusik, bafta cu noua dieta ![]() |
puisorule multam fain

hai fetele la raport cu voi sa modific tabelasu..io ma pun prima ca am 72

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

ninha spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Neata. Ieri sotul meu a implinit 35 de ani ![]() ![]() Sa aveti o zi buna. Conforma ![]() ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() ![]() |
La multi ani sotului! Sa-ti traiasca!
Ieri am mancat si eu trei inghetate, dintre care una cu frisca si doua cu cornet si capsune natur. Azi-dimineata aveam inca aceeasi greutate, sper sa nu gasesc maine inghetatele alea pe cantar. dar in afara de ele, nu prea am mai mancat altceva. o salata de varza seara si 100 de grame de caju la pranz, un grapefruit la MD... cam atat.
Am facut si eu inghetata de capsune, dar fara zahar sau fructoza. A iesit cam acrisoara

Ninha, mami lu' Mirci

ninha spune:
Pai, Brindu, cum ziceam, 60.5. Sper sa mai cobor un pic pana maine.
Mi-am luat un aprat de masaj anticelulitic de la teleshoping, din-ala cu benzi cu bile, stiti ce zic? E superfain ca masaj, nu stiu cat da jos din celulita, dar placut este. as sta pe el intruna! dar imi lasa niste urme rosii pe fund, exact acolo unde sunt muntisorii de celulita. deocamdata nu stiu ce sa zic de rezultate, va spun mai incolo, dupa vreo saptamana.
Ninha, mami lu' Mirci

ninha spune:
Puisorule, foarte apetisant tortul tau de pampersi, mai ca-ti vine sa-l mananci! Bine ca nu sunt folositi
Ninha, mami lu' Mirci

Somleac spune:
La mine stagnare. Nici nu ma mir dupa haosul alimentar de saptamana trecuta. Iar ieri in deplasare bineanteles ca am calcat in balarii. dar nu-i bai a suuuper distractia. Am fost 9 mamici cu 17 copii.
La aradence au pus fetele o gramada de poze, eu n-am apucat nici sa descarc aparatul.
Nu stiu daca mai apuc sa intru, de azi ma fac bucuresteanca.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

ymca spune:
citat din mesajul lui ninha ymca, da de ce mananci salata fara rosii? ce au rosiile? Si cu ananasul cum faci? il mananci crud sau ti-l prepari cumva? uite, tu mi-ai amintit de concertul lui Dylan. Am si utat ca a fost. Acum vreo 15 ani ar fi fost probabil cel mai important lucru din viata mea. cum trece timpul asta cu toate! |
rosiile au dezavantajul major ca au gust de rosii

melany, la multi ani printesei tale, sa aiba viata lunga, prieteni multi si multe jucarii, hainute si orice isi doreste ea!
nicoleta, la multi ani sotului tau si sa fiti fericiti impreuna multi ani de-acum incolo!