MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 14
brindusik spune:
zilele astea n-am chef de scris asa ca ma rezum numai la meniu
MD:2crenwursti cu dijon si o felie paine de tarate
G: lapte cu nes
pana la 5 am devorat 1kg de cirese(mai am 2 in frigi)
C:ciorba de legume cu ceva carnita
G:inghetata facuta de je
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninha De fapt, eu stiu alta reteta de vinete cu parmezan: contine si sunca si ou fiert si rosii Se taie vinetele felii lungi, se prajesc si se ruleaza cu o felie de sunca, una de ou fiert, putina rosie zdrobita si parmezan ras. se pun toate intr-o tava, se acopera cu parmezan ras si se baga la cuptor 15-20 de minute. Si se mai pot face si nerulate, adica asezi in tava straturi din fiecare ingredient, cu branza intre ele si deasupra, si dai la cuptor. A, vinetele trebuie scurse neapara de grasime fiindca inghit multa. Pe a lui Carmaw n-o stiam , dar suna bine Carmaw, adica cum se albesc vinetele? Ninha, mami lu' Mirci http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image |
ma scuzati acum am intrat in casa
albire este cind se fierb legumele 3 sau 4 min in oala cu apa deja f fierbinte
ninha spune:
Buna dimineata!
hellllooooooooooo!
mai, fetelor, ce-i cu voi? ce-i cu linistea asta?
ati plecat toate in concediu?
Brindusiko, tu de ce n-ai chef de scris? ce-ai patit?
Moni, puisorule, somleac, ymca, cge, nicoleta, pe unde umblati?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
carmaw spune:
neata
si eu m-am trezit
md casca cu castraveti cafea fz cu lapte0%
Cred ca fetele pregatesc gratarele sau si-au luat manusile pt a stringe gunoaiele(omagiu zilei de azi!)
azi aici soare frumos
la voi?
ninha spune:
Hei, buna dimineata!
Aici nor si ploaie, sper ca e ultima zi ploioasa, ca deja intru in depresie.
cat despre MD, mi-am luat deja grapefruitul si cafeaua. Acum cobor dupa lapte si fructe si cred ca o sa mananc vreo doua chifle de secara, goale, ca am o brutarie langa mine.
Ninha, mami lu' Mirci
Nicoleta spune:
Salut.
Sunt ptin zona, dar le ametesc teribil... Imi este foarte pofta de dulce. Mi-am luat sirop de agave... As manca cereale cu fructe confiate, preferatele mele...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
brindusik spune:
ninha is morcovita de vreo 2 zile...n-am chef de nik
azi am trecut de aveam 72..da cine sa se bucure
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Somleac spune:
Salut,
eu am avut niste zile infernale. La lucru sfarsitul lumii, pruncii cu serbarile si manifestarile lor m-au terminat pur si simplu. N-a fost zi sa ajungem mai repede de ora 22 acasa.
In consecinta meniu total aiurea, mancat pe apucate si nu intotdeauna conforme. Ieri de ex am ajuns sa mananc prima data la 15. Sper ca deraierile astea sa nu se vada luni la cantarire. Si saptamana viitoare va fi la fel de nebuna, in conditiile in care 2 zile voi fi plecata la Buc.
Meniu de azi : MD wasa cu crema de avocado si file de somon.
G mazare cruda ( am desfacut un sac si imi mai tot scapa cate o boaba in gura)
P fasole cu ciolan
C legume da nu stiu cum sa le fac
Ninha tratamentul eu il fac pentru mai multe combinate . Am mai zis ca am fost la biorezonanta celulara si mi-au gasit o gramada de dereglerari. Tot aparatul ala spune si tratamentul. Eu am un pumn de ele, sper peste o saptamana sa ma duc la reevaluare si sa vad daca mai scap din ele, sau poate primesc altele. Deci iau "tiroidin" pentru tiroida, "heparot" pentru ficat, "hofisan" tot pentru ficat si fiara, seleniu pentru ca am lipsa , "evening primrose" (luminita de seara)pentru mentinerea echilibrului hormonal, ceai de Jawa pentru eliminarea acidului uric din articulatii, esteocynezin pentru asimilarea ca, mg si mineralelor, formula 27 pentru constipatie. Mai am multe lipsuri, dar am decis sa iau numai pentru cele ce-s cu cod rosu ca altfel ajungeam sa ma hranesc doar cu pilule si tincturi. Toate sunt pe baza de plante .
Fac pentru prunci o supa de mazare cu galusti si atat ca maine suntem plecati in excursie la Timisoara. Mergem cu trenul la gradina zoo. Oi vedea cum ma descurc cu mancatul .
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik ninha is morcovita de vreo 2 zile...n-am chef de nik azi am trecut de aveam 72..da cine sa se bucure Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
Las' ca ne bucuram noi ptr tine
Somleac, eu zic s-o lasi naibii de cura pana termini cu tratamentul! sa mananci doar sanatos, dar fara pra multe restrictii, ca sa-ti ajuti organismul. Despre acidul uric stiu ca se face daca mananci organe, mai ales ficat. deci, evita-le. si multa sanatate!
Ninha, mami lu' Mirci
Monnvas spune:
Prezent, prezent! Am avut iarasi cursuri la facultate, lasat piticul la mama, suspinat dupa el (el dupa mine nu), acum fac papa si astept sa vina.
Aseara si azi-dimineata, fiind sola cu sotzul, s-a lasat cu : aseara ciorba de burta si pizza, azi paine alba cu crema de avocado.
Compensez cu:
- ciuperci la cuptor cu cascaval (halite deja}
- dovlecei la cuptor cu branza (ii scot indata, pt idee}
- mancare de mazare - fac diseara
- ciorbita de curcan - pe foc
- cirese si capsuni - in frigider, probabil asta va fi cina.
Cantarul se invarte tot pe la 50, da' si cand o veni nota de plata pt zilele astea...
Si maine mergem la padure cu niste prieteni, ei aduc mancarea, deci va fi probabil porceala mare. Si tipul mai si gateste Faza tare e ca va trebui sa las piticul sa doarma in aer liber
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)