MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ymca, da de ce mananci salata fara rosii? ce au rosiile?
Si cu ananasul cum faci? il mananci crud sau ti-l prepari cumva?
uite, tu mi-ai amintit de concertul lui Dylan. Am si utat ca a fost. Acum vreo 15 ani ar fi fost probabil cel mai important lucru din viata mea. cum trece timpul asta cu toate!
Te pomenesti ca m-o fi apucat si pe mine depresia? O fi de la regim

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Gooooood mooooooorniiiing, montigirls!!!!
Azi m-a trezit bebe la 7. noroc ca m-am culcat devreme.
Oricum, m-am trezit cu o pofta sa gatesc ceva Monti azi. numai ca nu prea stiu ce. as vrea ceva fara carne. am prin frigider conopida, morcov, dovlecel, ardei, fasole verde, mazare, ceapa, rosii si castraveti. si branza si doua oua. aveti vreo idee? ce-as putea face? va rog, dati-mi ceva idei, ca e pacat sa pierd asa dispozitie rara
Ieri cand eram la plimbare cu bebe mi-am cumparat o carte de Octavian Paler, "Calomnii mitologice", si n-am avut rabdare s-ajung pana acasa, m-am apucat sa citesc pe strada, impingand incet la carut in timp ce bebe dormea. Ei, se pare ca asta a enervat-o grozav pe o babeta care n-avea loc de mine pe trotuar. a facut o criza de isterie in plina strada, de se uita toata lumea la mine. cica dupa ce ca sunt proasta ma mai pun si-n rama. acuma stau si ma gandesc, oare e chiar asa deplasat sa citesti pe strada? o fi avut dreptate? voi ce ziceti?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

parerea mea
1 gateste carnea da vezi cum da mai dietetic
2 salata de morcovi cruzi
3 ghiveci
pt seara :
4 fierbe la vapori conopida apoi pui putina btinza si la cuptor cu ea
Parerea mea
o zi buna
cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Multumesc,Carmaw, ideea cu conopida la cuptor suna delicios!! si cred ca o sa fac si ghiveci, ca n-am facut niciodata, si am si o reteta faina, turceasca, dintr-un proiect culinar mai vechi. dar trebuie sa mai cumpar si vinete. apropo, ati mancat vinete cu parmezan? le adooooorrrr

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata

ninha vinete cu parmezan ??? cum sunt alea ??? cum se fac ????

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Brindushiko, si cum a fost concertul dupa lapte cu cirese?.
Cum ziceai ca faci inghetata aia de capsune? ca-mi faci o pofta!!! Eu am facut spuma de albus cu capsune. iese chiar mai bine cu fructoza decat cu zahar.


pai nu o fost concert...nu ma stric la burta aproape niciodata(spun aproape ca de obicei stau mult pe buda cand am alte surse de rau...cand imi e greata sau din astea)in rest mananc pere, prune, lapte, apa la un loc si ma duc normal la buda
inghetata e de fapt spuma de capsuni..si anume frisca din aia 30% si capsuni blenduite cu ceva fructoza si e gata..nu-mi ia mai mult de 5 minute s-o prepar

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

neata

ninha vinete cu parmezan ??? cum sunt alea ??? cum se fac ????

andanii


in buc greceasca se cheama PAPUTZAKIA
Deci vinete taiate in doua scobite de continut cre se taie marunt cu ceapa rosii patrunjel usturoi
vinetele se albesc apoi se umplu cu ce am scris mai sus si deasupra se pune brinza(feta sau brinza nu prea fat.. etc etc )si la cuptor cu ele
pe acelasi principiu poti face rosii umplute dovlecei
pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

De fapt, eu stiu alta reteta de vinete cu parmezan: contine si sunca si ou fiert si rosii
Se taie vinetele felii lungi, se prajesc si se ruleaza cu o felie de sunca, una de ou fiert, putina rosie zdrobita si parmezan ras. se pun toate intr-o tava, se acopera cu parmezan ras si se baga la cuptor 15-20 de minute. Si se mai pot face si nerulate, adica asezi in tava straturi din fiecare ingredient, cu branza intre ele si deasupra, si dai la cuptor. A, vinetele trebuie scurse neapara de grasime fiindca inghit multa.
Pe a lui Carmaw n-o stiam , dar suna bine
Carmaw, adica cum se albesc vinetele?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

uau ce retete faine ... superrrr
dar cum se albesc vinetele zic si io

eu am facut conopida cu inimi si pipote la cuptor .. sufleu
pipotele inimile fierte taiate marunt , conopida bucatele fiarta
se pune in tava unsa cu putin unt conopida , inimile si peste ou batut cu iaurt, branza dulce si sarata .... tunat peste si bagat la cuptor ..... n-am mai facut , am inventat aseara functie de ce aveam in frigider .... copilu a degustat si a zis ca-i bun

si am facut ciorba de varza ... asta acuma am papat si e buna rau

o sa fac si retetele voastre multumesc de pont

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

O s-o fac si pe asta cu inimioare, thanx, cre ca in we. acum am bagat conopida la cuptor cu branzica
sunt fan conopida. numai barbatu-meu o uraste, nu stiu de ce parca ar avea o problema karmica cu conopida, cand aude de ea se enerveaza brusc.
E , si

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput