MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Somleac, ce tratament iei? recomandat de cine? Ma bucur ca ti.e bine.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
ymca spune:
puisorul, eu te astept cu feedback de la Rimini, ca parca si pe mine ma tenteaza. bine ca m-ai citit cu circul, pentru ca uitasem sa te anunt.
mananc corect si de-abia luni voi veni si eu la raport, pentru ca inca repar urmele dezmatului culinar de la ziua mea. mananc piept de pui la gratar cu salata de varza si marar si lamaie la fiecare masa de pranz. dimineata am tot avut ananas la mine si am reusit sa ma limitez la o cantitate decenta. seara am tot avut peste, tot cu salata. la restaurant, in weekend, mi-am comandat salata greceasca fara rosii. si mi-au adus-o cu rosii dar fara ceapa. dupa ce-am scos si rosiile din ea, nu mai ramasese mare lucru, dar am dat de lucru stomacului. inca n-am descoperit ciresele anului 2010, cele care sa ma faca sa mananc 5kg dintr-o lovitura si in curand apar alea cu viermi, deci anul asta cred ca ratez momentul.
am fost la concert la Bob Dylan aseara si am plecat putin cam dezamagita, pentru ca nu a vorbit cu noi. N-am stat pana la final, pentru ca trebuia sa ajungem repede acasa sa culcam copiii. Asa atmosfera era frumoasa, lumea amabila, simpatica si cu chef de distractie si de-aia n-am inteles de ce n-a profitat de multimea aia care de-abia astepta 3 cuvinte ca sa se dezlantuie.
andanii, multa sanatate si sa iasa bine la gineco
somleac ma bucur sa aud ca da roade tratamentul naturist.
catalishka, iti voi tine pumnii la examene si sa urci pana in varful scarii profesionale
Nicoleta spune:
Am dat-o-n bara azi: lapte integral cu orez si zahar brun... naspa de naspa. Macar orezul era basmatti...
andanii spune:
hmmm mi-e mai bine dar mi-e greu sa mananc si sa vorbesc ... am papat ciorba cu multa greutate si niste stiksuri lilo palilo su faina integrala
inca sunt umflata in obraz si ma doare tare
azi cred ca prepat o ciorba de varza cu ceva sunculita taiata bucatele (sunca naturala de porc doar sare si fum) ....
la sala nu am fost aseara (am dormit ca o valiza) si nici azi cred ca nu merg, poate maine ajung si sunt in stare sa di fac ceva fara sa-mi creasca tensiunea si sa ma doare capul
ymca oricum arati bine de tot ... poti tu sa spui ce vrei
nicoleta las ca nu e chiar asa mare tragedia ... continua cu permise si o sa fie bine
somleac ce tratament faci de nu ti-e pofta de dulce, asa ceva imi trebuie si mie , salivez numai cand ma gandesc la cioco , dac mi-o pui in fata sunt gata , nu rezist si basta
ninha tu ce mai faci ???? ce mai mananci ????
carmaw fa-ti suc de portocale si bea .. fresh, oh ce mi-as face eu daca as avea porto la discretie asa ca si tine
va pupez
andanii
Nicoleta spune:
...am un gust naspa in gura dupa zaharul ala... si cred ca si o glicemie record!!
carmaw spune:
multumesc mult de precizare
v-as trimite eu portocale dar pina un timisoara....glumesc desigur
ai grija de tine si du-te la sala cind poti
prietenie si pupici la toate pestisoarele
cm
ymca spune:
andanii, sigur la mine te referi?? stii de cine mi-e mie dor? de sanse si de androix. daca ne mai cititi, dati va rog un semn, un salut scurt si jovial, ca-ntre grasi. si fara legatura cu propozitia anterioara, la durerea de masea, cel mai bine merge ketonal (la mine, of course, ca la tine nu stiu, dar daca n-ai in casa poate incerci o pastila doua). N-ai mai zis nimic de prima taciorba de perisoare sau n-am citit eu cu atentie? dupa gatire si miros parea buna, cand ai gustat-o cum a fost?
m-am tinut oarecum de plan si azi, cu o scapare de tip orez basmati (inca bine) dar gatit si cu ceva ulei si cu 2 buc mici mici mici de pui.
dar in seara asta beau apa multa si nu mai mananc
carmaw spune:
la raport
md brinza cam 125 G( e mult?) cu o rosie si un castravete cafea fz
ora 10 ceva alune
P salata verde fara pic de ulei cu 150 carne vita("prajita' citeva min in ulei de masline ca sa nu o maninc complet rosie
G o porto
S o vinata umpluta cu legume (la cuptor) ci cu citeva firisoare de brinza
brindusik spune:
carmaw is mandra de tine foarte bun meniul...nu conteaza cantitatea...important e sa mananci conform....si mai ales la micu dejun baga cat iti umpli burtica
meniul meu azi:
MD:600g cirese +cana de lapte 0 cu nes si fructoza
G:para
P:salata:2 rosii, 2 castra, brinza uscata, 2 felii de paine de tarate
G: mar
C:2 bucatele carne si inghetata de capsuni
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ninha spune:
Brindushiko, si cum a fost concertul dupa lapte cu cirese?.
Cum ziceai ca faci inghetata aia de capsune? ca-mi faci o pofta!!! Eu am facut spuma de albus cu capsune. iese chiar mai bine cu fructoza decat cu zahar.
Andani, sunt bine, rontai zabala si astept sa se topeasca kilele...Intre timp mananc cu stoicism nesfarsita ciorba de vita la pranz si nelipsita paine vitastar cu legume la MD.
Imi lipseste varietatea meniului din alte vremuri, dar n-am rabdare sa gatesc monti. sau timp, nu stiu ce naiba n-am...
Azi am mancat niste orez expandat. Conform principiului ca alimentele sunt cu atat mai sanatoase cu cat sunt mai lipsite de gust, se pare ca asta trebuie sa fie cel mai sanatos aliment din lume!
Somleac, tot nu ne-ai lamurit cu tratamentul minune. Vreau si eu unul care sa ma ajute sa ma uit 5 minute la o farfurie de alune fara sa le mananc
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image