MONTIGNAC (141) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 11
puisorul spune:
Catalishka,bafta la examene.Tinem pumnii
Ninha, felicitari pt depasirea stagnarii.Si eu zic ca daca mancam conform 100% si in portii rezonabile imposibil sa nu slabim.
Andanii, e totul in regula la gine?
Somleac, chiar ca e greu la o pizzerie sa gasesti ceva conform. Inca la Pizza Hut mai sunt salate dar in rest nu prea ai de ales.
Monn, cum mai e nepotul? Cred ca trece prin cosmarul cel mai negru al oricarui sofer
Nicoleta,nu mananci cam putin? Cat poti sa o duci tot asa? Si sa stii ca si gructele ingrasa. Mai bine orienteaza spre alimentele cu IG sub 35
Melany, unde umbli? Nu esti in concediu,nu?
Brandusik, fii cat mai conforma si o sa vezi si rezultate.
Ariel, toate bune? Sper ca nu ai abandonat monti
Ymca, am citit la alt subiect despre circ si ca v-a placut asa ca o sa fiu pe faza daca ajunge la Cluj.
Carmaw, multumesc mult de sfaturi . Dar dupa cum vezi am fost tare nehotarati cu concediul asta: am inceput in Italia la Bibione, am ajuns la bulgari, apoi in Croatia, am dat o tura prin Creta, ieri mergeam in Turcia iar aseara ne-am reintors definitiv in Italia
Sunt tare happy pt ca aseara ne-am luat in sfarsit bilete de avion pt concediu. Italia veeeeeeenim . Dupa ce am " bantuit" prin toata Europa de o luna( virtual cum altfel ) aseara ne-am hotarat definitiv pt Italia, dar nu Bibione cum voiam initial ci Rimini. Acum sunt in cautare de hotel dar macar am o tinta acum
Meniu ieri:
MD: o felie de Vitastar cu quark si rosie
P: un falafel home-made cu lipie integrala, humus,falafel,catsraveti murati si rosie
C: snitel de pui, cascaval, ceapa verde si castraveti
Azi:
MD: o felie de vitastar cu humus si rosie
P: snitel de pui cu legume mexicane
C: un fel de sufleu de dovlecel( dovlecel ras, ou,mozzarela si doua linguri de faina de secara)
Si de cand nu mai dau iama in neconforme ma apropii din nou de greutatea din tabel
O seara frumoasa sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
andanii spune:
fetelor mi-a scos si ultima masea de minte iesita cariata azi dentista si ma doare de simt ca mor
nu cred ca pot sa bag ceva in gura , acuma mi se dezmorteste si lesin de durere .... de aceea ziceam brandusik in mesaju anterior ca sigur nu o sa mananc acuma seara
ninha mda dupa sala nu mananc decat marul ce il primesc acolo la plecare ... azi sar si sala ca nu-s in stare
puisorule ce fain de tine ca esti aproape de tinta ... si sa nu mai zic de Italia ... multa bafta in gasirea cazarii ideale ooffff si la gineco mai merg maine .... nu mai termin cu doctorii astia
somleac las ca merge din cand in cand o pizza vegetariana , si dac e numai cu legume nu e pacatul asa de mare
hai ca merg sa ma culc , poate-mi trece durerea
andanii
carmaw spune:
deci
MD CAFEA BRINZICA COTTAGE2% cu ceva ovaz
P fasole verde si ficat de vita plus una bucatica de ciocolata 75% cacao
S deci am prestat o oala mare de supa cu cartofi morcovi(fierti intregi) ceapa salata varza si ceva fasole verde
deci am scos din supa cartofi si morcovi am pasat supa am facut-o jumatate si in ceallalta jum am adugat m+c si am repasat-o
deci am eu supa si are georges.
Am sorbit un bol DA ACUMA UN VECIN A OPRTIT MASINA SI NE_A OFERI CAM 5 KILE DE DOVLECEI ,CASTRAVETI SI CAM 20kile PORTOCALE
FETELOR CE FAC CU PORTOCALELE CA DEJA MAI AVEAM
Pot minca miine seara 3 porto in locul cinei?
Deja am in congelator 3 l de suc.....valeu ce ma fac acuma cind am inceput si merge bine ca nu imi e tare foame
AR fi pacat s-o dau in bara
HELP PLEASE!
brindusik spune:
carmaw manca cate porto vrei(vezi ca astea au vitamina c nu este indicat seara ca nu adormi repede...da daca tu nu ai probleme e ok..citricele deblocheaza fierea, intaresc sistemul imunitar etc) insa iar ies cu la tine ca nu ai invata lectia...FARA LACTATE CU NiCI UN % DE GRASIME CAND PAPI glucide(ovaz)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Nicoleta spune:
Nu am mancat supa, ci salata cu ou. Apoi am mers la cumparaturi si am bagat si cico 85%... Acum pe seara niste peste... acum rontai la mere... Eu la fructe nu pot renunta. Nu mananc nepermise, dar pesmise cam mananc. Pana la toamna poate ajung si eu la tinta...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Somleac spune:
Puisorule si Andanii va admir cum stiti voi sa raspundeti la toata lumea .
Eu ma pierd pe traseu si abia peste cine stie cat timp stand la semafor imi amintesc de aiai si aialalta ca n-am raspuns nimic s-au ca as fi vrut sa intreb.
Bravo voua.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Andanii sa treaca durerea. Te inteleg perfect
Puisorule bafta la gasit hotelul perfect la pretul care-l vreti voi. Sper sa aveti o vacanta frumoasa.
Carmaw portocalele care-ti prisosesc arunca-le spre noi.
A, mai vroiam sa va spun ca ma simt tare bine dupa tratamentul naturist pe care il iau. Nu mai am aproape deloc pofta de dulce. Am reusit sa stau toata seara cu o farfurie de tort in fata fara sa ma ating de ea, plus o bucatica de cioco pe care mi-a cedat-o mezinul meu, iar eu , nici nu va puteti imagina ca in loc sa o bag in gura am varat-o frumos intr-un servetel si nici macar nu m-am lins pe degete. In plus nu mai am durerile articulare care le-am avut , si in general sunt mult mai plina de energie .
Na noapte bunausor.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Catalishka intru repede si scurt in timp ce infulec o salata ca m-o strigat somleac. sunt bine mersi in platou, insa acum prioritatea number one sunt examenele pe care le am dat pe 11 si 14 iunie. sa imi tineti pumnii daca nu mai intru pana atunci, ca-s neshte examene ffff importante pentru viitorul meu profesional si deci ffff grele. incerc sa invat cat mai mult dar cu bebe acasa e tareee greu sa ma mobilizez si sa gasesc timp. pup fetele cuminti! Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009 |
Catalishka, tinem pumnii si te asteptam sa revii in forta dupa examene
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Somleac, ma bucur ca te simti bine! chiar faci doar tratament naturist? nu-mi vine sa cred, adica... chiar merge?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image