Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

voi va duceti la baby expo?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Dragele mele va doresc un weekend linistit si insorit. Pupicei

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bun somnicul! Am prins o ora juma' full!!

Summer Chiar nu am reusit sa aprofundez!Am zarit doar felicitarile pentru / si-atat..
La carucioare,deci!-Eu nu am mare experienta,am mai zis pe la inceputul odiseei;noi am avut www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&action_cifnet=preview&products_id=915" target="_blank">Hauck si nu pot sa spun ca am fost 100% multumita..Poate daca ar fi avut aparatori laterale ar fi fost mai bine..Asa,cand statea puiul in fund,pe la inceputuri,cand inca se mai balanganea,mai dadea cu caputul de lateralele alea din aluminiu..Dupa asta,am capatat un Jane ultralight grozav,pe care il mai folosim si acum.
Pentru BB2,ne mai gandim.Cred ca de data asta o sa asteptam sa nasc si vedem dupa.La Mihai am fost prea disperati la capitolul cumparaturi-carutul l-am cumparat cu vreo 3-4 luni inainte de nastere,n-am ratat niciun Baby Expo de toamna-iarna,aveam hainutele asezate in dulap, pe sezoane/marimi,spalate,calcate,scaunul pt.masina,produsele cosmetice,cadita,jucariile,am cumpart tot ceea ce ne-a trebuit si ceea ce nu.Mai ales la capitolul cosmeticale,pt.ca eu cumparasem Klorane,lui Mihai nu i-a priit si-am trecut pe Avene,pe care le folosim cu succes si azi.

Am pastrat si eu linkul catre walmart Adevarul este ca am primit hainute si de la rubedeniile din Austria/Germania/Italia,care incotro s-au imprastiat,insa cele primite din SUA sunt..speechless! Am primit de la paturica aia crosetata,suuperfina,moale,dragalasa,la hainute din bumbac organic,saci de dormit,seturi dintr'alea cu de toate pt.nou-nascuti-o minunatie!! Pe-astea le-am pastrat pe toate!!

mai3,stateam cu sufletul la gura sa vad un mare crash,cand colo..am vazut o maaaare garnitura de trenAcum am inteles,deh,sunt blonda de la mama natura!

Mai,si eu ma miram cand simteam lovituri desupra buricului,nu le-am bagat in seama,iar Luni la eco am avut un soc vazand cum urca dr.cu sonda..deasupra buricului Asa stiam si eu,ca pe la 20 de sapt,uterul ajunge la nivelul ombilicului.Se pare ca depinde si de inaltime,elasticitate,nr.de sarcini-la mine a zis ca-i sarcina 2 si de-aia..Oricum,de data asta,eu simt altfel miscarile-mai puternice,mai precise,desi bebedoi e mai puturos decat Mihai.Mihai se zbatea intr-una,iar dupa ora 22.00 avea ora de taebo(sau cum s-o scrie)

Gata,ne pregatim de parc! V-am pupat!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Unde au disparut burticile??Doamne ce pofta mi s-a facut de o tigara!!Dar ma abtin ca stiu ca nu-i face bine la bb.Mai bine mananc o inghe.Vi care ati fost fumatoare (sunteti)v-ati lasat in timpul sarcinii?Eu am reusit sa le las de vreo trei luni jum.,dar mi-a fost greu.Nu mai vreau ma apuc iarasi dupa nastere.De banii aia mai bine ii iau ceva la bb,ca e 10 lei pachetul x treizeci de zile...sunt ceva banuti nu?

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am revenit dupa o dupa-amiaza in care am avut treaba!
Dupa parerea mea caruciorul nu trebuie sa fie prea scund ca te impedici in el si sa fie usor, dintr-un material usor de curatat! Acum la preturi si firma fiecare dupa posibilitati! Si mie mi se par accesibile produsele de la "Primii Pasi"!
Clary bebele meu avea la 24 de saptamani cam 600grame! Si nu-mi fac griji!
Bebele meu a inceput sa-mi d-ea "la coaste"!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Ana bine faci, sa nu te reapuci! Nu sunt fumatoare! Ai sa vezi ce incantata vei fi cand de banii aceia ii vei oferi copilului tau ceva de care iti va fi drag!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Am mai incercat sa ma las si inainte,de mai multe ori,dar fara succes.Insa acum ma gandesc la bb-ita,si la sanatatea noastra,Eu vreau un copil sanatos si cred ca si ea si-ar dori o mama sanatoasa.Trebuie sa-mi conving si sotul sa se lase.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

zoze e un tren de care nu te mai satuuuuuri a mea se plictisise deja si asta nu ajunsese inca la jumate

cine mai vrea listutele sunt postate pe blog iar adresa catre blog e pe prima pagina la zile de nastere mamici

fumat m-am lasat cand am aflat ca sunt pregnant adica la 11 saptamani

-----

Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Maitreyi chiar vroiam sa te intreb ca vad ca esti in tema! Daca voi naste natural exista vreo taxa "obligatorie" la maternitate?! Macar sa stiu la ce sa ma astept!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Am vazut ca vorbeati de carucior si criteriile de alegere, am gasit un articol complet care te invata detaliile la care trebuie sa fii atent, mi s-a parut super !
http://www.e-slabire.ro/Carucior-pentru-bebe.html
Eu m-am decis pe acest carucior: http://www.stokke.com/ro-ro/
Dar inca nu l-am comandat. As vrea sa-l iau din anglia sau sua.
Clary – si de ce e rau 900 g la 25 sapt ? eu azi am intrat in sapt 25 si bebelina mea are conforma masuratorilor de azi 787 g
Fetelor sunt tare mandra, mi-a zis dr ca bebelina mea e lungana, ca are oasele lungi aproape de extrema maxima si am vazut si eu ca are degetele luungi de pianista. Se pare ca va semana cu tati !
Zozela – ce faci doamna ?

25+

Mergi la inceput