Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 7
chichiutza spune:
Alexuta vai cat e de tare leganusul!
Are un pret pe masura ce-i drept, dar e genial!
Eu am incercat sa fac asa un total cu tot ce scria pe lista aia lunga postata de Maitreyi si m-am cam speriat de suma totala! Ma gandesc ca mai impart din cheltuieli in familie, ca doar nu e numai bebelinul nostru, e si nepotul unora nu?
Voi apelati la bunici, surori, frati?
Cristina
21+
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Uitati si voi de la ce nu imi mai pot lua gandul ![]() http://leagane.ro/leagan-graco-sweetpeace-p-54.html Burtica de 25 + |
Ah, mi-e rau, asta la walmart costa 170 usd

Vreau in state
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
Klarisse spune:
Clary felicitari pentru bolfosica, sa fiti sanatoase.
In privinta nasterii si aici in Iasi stiu ca nu au spirt, manusi si situatia se va inrautati..daca te gandesti cati bani plimbi ca sa cumperi tu analgezice, spirt,etc, bani la medic, anestezist, asistente, ajungi la costul unei nasteri la privat unde stai linistita si nu cu geanta sub brat. Singurul dezavantaj din pct meu de vedere la privat este lipsa sectiei de neonatologie..Dar ne rugam la Dumnezeu sa fie bine bebelusii nostri si sa nu fie nevoie.

Klarisse
graviduta 21+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maitreyi spune:
am vazut ca va mirati ca loveste bebe deasupra buricului. pai la 20 de saptamani uterul ajunge la buric continuand sa creasca cu 1 cm pe saptamana asa ca e normal ca la 22-23 de saptamani sa loveasca peste buric ![]()
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui summertime
Ah, mi-e rau, asta la walmart costa 170 usd ![]() Vreau in state ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu ![]() |
Am vazut si eu! Si pe amazon.com e la fel...
Cristina
21+
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Alexuta vai cat e de tare leganusul! ![]() Are un pret pe masura ce-i drept, dar e genial! Eu am incercat sa fac asa un total cu tot ce scria pe lista aia lunga postata de Maitreyi si m-am cam speriat de suma totala! Ma gandesc ca mai impart din cheltuieli in familie, ca doar nu e numai bebelinul nostru, e si nepotul unora nu? Cristina 21+ |
Unde este lista lui Maitreyi? Mi-o trimiti si mie pls?
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui summertime
Unde este lista lui Maitreyi? Mi-o trimiti si mie pls? ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu ![]() |
da-mi pe pm o adresa de mail ca am salvat-o in word doc.
Cristina
21+
chichiutza spune:
Clary si mie mi se pare ok sa aiba 900g la 25s! Al meu are 400g la 21, ma gandesc ca e-n grafic! Nu-ti mai face probleme! Medicul a zis ca e prea mica si ca trebuie sa iei vitamine?
Cristina
21+
ana_25 spune:
chichiutza cred ca toate la un moment dat vom apela bunici,frati,surori pt ceva,nu neaparat chestii materiale.Mama de pe acuma s-o pus saraca sa faca economii ca ea ar vrea sa ma ajute,dar dintr-o pensie de 400 de lei nu prea as vrea sa-mi dea ea nimic.Dar stii cum sunt bunicii!le-ar da tot la nepotei!Eu i-am zis sa stea calma ca nu-mi trebuie dar....e incapatanata!
Ana
21+
chichiutza spune:
Ana asa sunt parintii...si-ar da si haina de pe ei! Si la mine s-au oferit, de-aia intrebam!![]()
Cristina
21+