Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 6
Andreea82 spune:
multumesc de raspuns 
. deci nu am luat-o razna de tot, de mi se pare ca simt pe unde nu trebuie
...buun, m-am mai linistit
Ana, stii cum e si cu rezervele astea de la bega? Nu iti garanteaza nimeni ca ajungi sa ai parte de ea, in sensul ca nu poti face rezervare. Daca in timpul in care nasti tu se nimeresc sa fie ocupate...nasol, asta e. Si, copilul nu il poti tine cu tine, deci tot in acele saloane unde pica peretii si umbla goangele ajunge
...
Clinica de care zic e President - pe Bogdanestilor. Pe site nu sunt actualizate preturile, dar stiu de la medicul meu. Tot de la el stiu si ca vor sa scada preturile sau le-au scazut deja intre timp (nu stiu sigur).
Mai sunt 2, nu m-am interesat ce preturi/conditii sunt acolo.
22+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=10603601&findingMethod=rr&
I-am aratat si sorei mele si mi-a zis ca stie si ea magazinul asta si ca o sa se duca sa vada si sa imi ia ce vreau cand vine nepotica
multumesc summertime pentru idee , eu nu ma gandisem sa ii zic ei sa imi aduca![]()
![]()
Burtica de
25 +
ana_25 spune:
Brrr!Eu nu vreau sa-mi pice var de pe pereti in ceai sau sa ma misune goangele!!
Mersi!O sa ma duc la President sa intreb personal,ca e mai sigur si informatia mai corecta nu? Mai e o clinica pe Aradului aproape de real Athena parca.Dar tot" din auzite" cica e scump.
Fetelor care vreti sa papati costita cu castraveti murati si cu cas? Asta e cea mai ciudata pofta de cand sunt"bortoasa",ca asa imi zice sotul "bortoasa mea"![]()
Ana
21+
kiti2205 spune:
Nu, costita si castraveti nu...
Eu sunt la epoca dulciuri. Papanasi mai precis ![]()
Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
alexuza spune:
Uitati si voi de la ce nu imi mai pot lua gandul
http://leagane.ro/leagan-graco-sweetpeace-p-54.html
Burtica de
25 +
nastasie spune:
clary, despre isis e vorba?si eu tot acolo cred ca voi naste.
si 900 de grame?mie mi se pare bine la 25 de saptamani.
si eu am de la razvan carut, un graco, dar nu e cu londoua.asta e.arata ca nou asa ca tot pe asta il folosesc.am deja 2 scoici:una pt in casa(eu am folosit-o mult si mi s-a parut utila) si una la masina (nu o mai car la etajul 4), am si scaun de masina pt mai tarziu.patutul e nou nout de la razvan, mare, pe 2 nivele.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
maitreyi spune:
eu de asta am si folosit mai mult scoica decat landoul pt ca daca adormea in masina o luam cu totul, o atasam la carut si nani pui in continuare. la ei oricum masina are efect de somnifer 
chiciutza il mai am dar l-a mai folosit un bebelus si inca nu stiu in ce stare ne va fi returnat
zoze ia www.youtube.com/watch?v=Z2SkZATmGIs" target="_blank"> de-aci
-----
Mami de
roza +
22 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Brrr!Eu nu vreau sa-mi pice var de pe pereti in ceai sau sa ma misune goangele!! Mersi!O sa ma duc la President sa intreb personal,ca e mai sigur si informatia mai corecta nu? Mai e o clinica pe Aradului aproape de real Athena parca.Dar tot" din auzite" cica e scump.Fetelor care vreti sa papati costita cu castraveti murati si cu cas? Asta e cea mai ciudata pofta de cand sunt"bortoasa",ca asa imi zice sotul "bortoasa mea" Ana 21+![]() |
Dap, nici eu nu as vrea. Si daca intr-adevar ramane 1000 euro sau sub (cum sper), tinand cont de toate cheltuielile pe care le-as avea la Bega, cred ca facem un efort si incercam la una privata ca tot pe acolo am ajunge (dupa calculele noastre - Incepand de la portar care trebuie platit pana la absolut orice crema, pansament, plasturi, etc ce trebuie cumparat la Bega)
Tot de Athena am auzit si eu, dar nu m-am interesat exact de preturi si conditii. Daca afli ceva de President, spune-mi si mie te rog. Pana ajung eu la dr. meu din nou, mai e...

Papaaanaaaaaasi??
vreau si euuuu...pe langa o portie sanatoasa de clatite 
22+ cu un carucior multicolor :)