Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 5
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Clary,eu zic ca decat sa te stresezi sa cumperi tu de toate+cu ce dai incoace-incolo,mai bine te duci la particular si n-ai nici un stres.Ca tot pe-acolo iesi.Te duci doar cu geanta in spate. Daca ar fi si pe aici doar 1000 euro m-as duce fara sa stau pe ganduri.Dar la noi ajunge la 2000 si mai sus. Ana 21+![]() |
Ai dreptate, Ana. Daca in buc ar fi 1000 euro si eu as naste la privat, dar sincer nu imi permit sa dau 70 mil pt nastere

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 20+Ingerasul meu
ana_25 spune:
Acum am venit si eu de la dr.dar azi doar mi-a dat trimitere pt analizele de urina.Cand ii duc marti rezultatele,face si control.
Mie nu-mi place sa ma duc la doi medici:stomatolog si ginecolog.Cand tre' sa merg ma iau toate caldurile!!
Ana
21+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Acum am venit si eu de la dr.dar azi doar mi-a dat trimitere pt analizele de urina.Cand ii duc marti rezultatele,face si control. Mie nu-mi place sa ma duc la doi medici:stomatolog si ginecolog.Cand tre' sa merg ma iau toate caldurile!! ![]() Ana 21+![]() |
Mda..perfect de acord, dar, din pacate, nu ne putem lipsi de niciunul

Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
Andreea82 spune:
Ana25, au scazut si la noi preturile. Este o clinica particulara unde momentan e 1000 de euro nasterea naturala si 1200 cezariana. Dar se pare ca vor sa mai scada preturile.
Tu la ce medic esti? E la Odobescu sau Bega?
Fetelor, o sa ziceti poate ca sunt
dar: in weekendul trecut am simtit cum isi face de cap bb klumea la mine in burta, in sensul ca a facut chef de-a dreptu'. De atunci e destul de liniste pentru ca nu mai simt asa tare miscarile dar cele pe care le simt mi se pare ca nu prea au ce cauta pe acolo?
Simtem pana acum (sambata) jos de tot, mai jos de buric, acum "suturile" le simt prin toata burta, chiar si intr-o parte?? E posibil sa se fi ridicat bebelinu peste buric deja si sa fi crescut asa de mult incat sa simt miscari prin toata burta? 
22+ cu un carucior multicolor :)
summertime spune:
Poftiti de vedeti modele si preturi sa va ofticati si voi
http://www.walmart.com/cp/Baby/5427
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu 
summertime spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Ana25, au scazut si la noi preturile. Este o clinica particulara unde momentan e 1000 de euro nasterea naturala si 1200 cezariana. Dar se pare ca vor sa mai scada preturile. Tu la ce medic esti? E la Odobescu sau Bega? Fetelor, o sa ziceti poate ca sunt dar: in weekendul trecut am simtit cum isi face de cap bb klumea la mine in burta, in sensul ca a facut chef de-a dreptu'. De atunci e destul de liniste pentru ca nu mai simt asa tare miscarile dar cele pe care le simt mi se pare ca nu prea au ce cauta pe acolo?![]() 22+ cu un carucior multicolor :) |
Da, si eu am simtit o saptamana in dreapta, alta saptamana in stanga. Are loc sa se miste pe acolo inca. Si da, de la saptamana la saptamana am simtit ca loveste mai sus
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Ana25, au scazut si la noi preturile. Este o clinica particulara unde momentan e 1000 de euro nasterea naturala si 1200 cezariana. Dar se pare ca vor sa mai scada preturile. Tu la ce medic esti? E la Odobescu sau Bega? Fetelor, o sa ziceti poate ca sunt dar: in weekendul trecut am simtit cum isi face de cap bb klumea la mine in burta, in sensul ca a facut chef de-a dreptu'. De atunci e destul de liniste pentru ca nu mai simt asa tare miscarile dar cele pe care le simt mi se pare ca nu prea au ce cauta pe acolo?![]() 22+ cu un carucior multicolor :) |
Inca are loc sa faca tumbe. Si eu am simtit doar jos pana acum doua zile, cand a inceput sa joace rugby si mai sus de buric
. Cred ca depinde si cum sta cu capsorul. Cand am simtit-o puternic jos, mi-a zis dr ca statea cu funduletul in sus.Kiti,
20+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
Andreea care e clinica aia? Doctorita mea nu e nici la Bega nici la Odobescu.Eu ma duc la un centru medical care apartine doctoritei mele de fam.Au ginecolog,pediatru,si mai doua specializari dar nu mai retin exact care,si e la 5 min de unde stau eu.Inca nu mi-am cautat dr,ca nu ma hotaram daca la privat sau la spital.Oricum mai mult de 1000 nu pot sa dau,ca ne trebuie si alte alea:carut,patut,hainute,pampersi,si tot felul de"ustensile"pt bb,si daca tragi linie....te ia ameteala.
Ar mai fii o varianta!saloanele private de la Bega,unde costa doar 100lei pe zi!Si se personalul se poarta cu tine mai ok acolo.(asa am auzit)
Ana
21+
ana_25 spune:
Si eu o simt acum pe bb-ita mai sus cam pe unde e buricul,pana acum o simteam doar jos cand intr-o parte cand in alta.Acuma face un taraboiii!!
Ana
21+
ionela.n spune:
Summertime, te imbolnavesti de nervi daca vezi preturile alea 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 20+
Ingerasul meu