Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Kitti - o minune de baietel, sa il papi tot nu alta!!!

-----------------------------

21+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nu,summer,eu nu am disparut! Vezi ca nu ti-am putut rezista?!Glumeesc! Miercuri am fost la serviciu,azi-noapte iar,de-aia am lipsit..Acum sunt buimaca,asa ca ma intind si eu cat doarme puiul,dar nu inainte de a le felicita pe fete pentru coloratele noi!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

buna..din nou!m-am intors de la doc. un pic dezumflata....bebe are doar 900 de grame,prin urmare iar inghit vitamine dupa ce facusem pauza o luna...iar vestea cea mai proasta e ca s-ar putea sa nasc la clinica privata pt ca cica in spital nu mai au nici macar spirt si vata...
si nu stiu ce sa fac.....la clinica ma costa 1000 euro indiferent de felul in care nasc..in spital ,habar n-am la cat se va ajunge in conditiile in care tre sa dau bani la doc. mea,anestezist,doc neanotolog,asistenta sefa..si asistentele care mai vin sa faca diverse,plus toate materialele necesare in timpul nasterii(ca in spital nu mai sunt de sapt trecuta),plus ce-mi mai trebuie mie si bebe in spital.....sunt in impas..ce ma sfatuiti sa fac?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Am uitat sa va spun ca si fata mea are "bolfite",dar doctora nu a putut sa-i faca poza ca este pelviana si se misca intr-una

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Fistiq , parca tu aveai impresia ca pierzi copilasul la mers, eu cand ma ridic de pe scaun am senzatia ca imi cade burta, si ma dor foarte rau oasele bazinului, zici ca ma rupe cineva in doua, nu prea pot sa stau mult intr-un loc trebuie sa fiu ori putin in miscare ori lungita, plus ca se intareste destul de frecvent cu contractii mici si dureroase, ma duc maine la medic sper sa fie totul ok.

fetelor sa stapaniti sanatoase carucioarele eu am avut unul de la tako baby, zici ca e tanc cu tractiune 4X4, roti mari insa pitica nu simtea nici o groapa din trotuarele bucurestene pt ca are suspensii, cu maner reversibil insa foarte greu,plus ca avea si landou din ala de panza, noi la scara blocului avem de urcat 7 trepte si acolo era buba la greutatea lui plus ca eu mai faceam piata si cosul de jos era mereu plin cu 4-5 kg, imi aduc aminte o faza ca s-a spart un cauciuc, agatasem o pioneza mare si a trebuit sa ma duc la vulcanizare, noroc ca era una in apropiere de casa, in afara de greutatea lui eu am fost multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Summertime, multumesc pt trimiterile in legatura cu cainii va trebui sa fac ceva in sensul asta, nu am chef sa ma trezesc ca imi da cineva in cap pentru ca ma leg de un caine comunitar.

Clary, eu de cateva luni ma intreb daca nu pot sa nasc acasa, de ce oare mai platim atatia bani la CAS si alte minunatii dar cand ajungem acolo nu putem beneficia de cateva servicii de bun gust, sa nu le mai platim si sa ne alegem noi unde si cum sa cotizam, mor de nervi nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta, sa nu mai avem in spitale vata si spirt e de rasul gainilor, ce sa mai avem pretentia la un vaccin.
edit:
imi da si mie cineva PM cu parola si contul comun cu poze, va rog frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Of Clary, vai de viata noastra daca nici spirt si vata nu mai e in spital

Trebuie sa te gandesti bine si sa faci cum e mai bine pt tine si pt bebe. Daca in spital nu au ce trebuie, nu poti sa lasi sa te bazezi pe faptul ca "poate am noroc si va fi". Viata bebelusului si a ta sunt mai importante decat banii.

Cel putin asa cred eu.

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 20+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

buna..din nou!m-am intors de la doc. un pic dezumflata....bebe are doar 900 de grame,prin urmare iar inghit vitamine dupa ce facusem pauza o luna...iar vestea cea mai proasta e ca s-ar putea sa nasc la clinica privata pt ca cica in spital nu mai au nici macar spirt si vata...
si nu stiu ce sa fac.....la clinica ma costa 1000 euro indiferent de felul in care nasc..in spital ,habar n-am la cat se va ajunge in conditiile in care tre sa dau bani la doc. mea,anestezist,doc neanotolog,asistenta sefa..si asistentele care mai vin sa faca diverse,plus toate materialele necesare in timpul nasterii(ca in spital nu mai sunt de sapt trecuta),plus ce-mi mai trebuie mie si bebe in spital.....sunt in impas..ce ma sfatuiti sa fac?

25+

Clary, eu zic ca daca ai banii, s anasti la clinica privata. Nu stiu cata incredere poti avea intr-un spital care nu mai are nici spirt... adica poate au ramas si fara materialele de sterilizat, nu?

La spital o sa te coste cu siguranta mai putin, ca in fond dai la dr si asistente si anestezist cat ai.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

25+

Clary,eu zic ca decat sa te stresezi sa cumperi tu de toate+cu ce dai incoace-incolo,mai bine te duci la particular si n-ai nici un stres.Ca tot pe-acolo iesi.Te duci doar cu geanta in spate.
Daca ar fi si pe aici doar 1000 euro m-as duce fara sa stau pe ganduri.Dar la noi ajunge la 2000 si mai sus.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Nu,summer,eu nu am disparut! Vezi ca nu ti-am putut rezista?!Glumeesc! Miercuri am fost la serviciu,azi-noapte iar,de-aia am lipsit..Acum sunt buimaca,asa ca ma intind si eu cat doarme puiul,dar nu inainte de a le felicita pe fete pentru coloratele noi!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Ha, incepusem sa ma ingrijorez in urma...

Am avansat la discutii despre carucioare, asdeptam opinii :)

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Mergi la inceput