Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Andre_flo eu as merge la baby expo. E vreunul in curand?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

chichiutza - e unul chiar acum - pana duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

super! unde e?

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bine v-am regasit mai pe seara!
Faine carucioare ati gasit, bravo! Abia astept sa vad pozele cu bebelusii in ele!
Felicitari celor care au fost azi la eco!
Noi am fost azi la o terasa cu fetele de pe DC din Piatra Neamt, cu copii, a fost super! Acum fiica-mea probeaza de zor rochiile ca nu se hotaraste cu ce sa se imbrace duminica, la botez.

Va pup si va doresc o seara cat mai placuta!

Lora, mami de Iustina si 26+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

alynta nu e taxa la naturala. oficiala cel putin

daca mai vreti info de CV intrebati. de exemplu acu ce imi vine in minte e ca avem voie cu hainute de bebe de acasa, probabil din cauza de stafilococ. insa pana ne muta si pe noi de jos la bebei tot cu scutecele lor stau

-----

Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salut, am intrat pe fuga ca la eco a fost totul bine, ceva pozici sunt la album pe picasa, suntem bine cu toate, am ramas tot baietel si suntem bucurosi!!! Va pup

-----------------------------

21+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara burtici.
Am trecut pe aici de am citit ce ati scris, dar din pacate nu vor ochii mei sa mai stea deschisi sa pot scrie ceva mai mult.
tuturor!
Abia astept sa se incheie anul scolar (daca se va incheia repede) sa pot sta si eu mai mult ,,la discutii'' cu voi.
Noapte buna!

Mariuk 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maytreyi eu te voi mai "Stresa" cu ceva curiozitati! In principiu stiu ce si cum, dar de ultima ora nu mai stiu cum e!
1. Eu de exemplu dupa ce nasc trebuie sa mi se faca imunizare cu gamaglobulina(am rH neg si sotul pozitiv). La primii copii(au avut rH pozitiv) mi s-a administrat gratuit vaccinul! Acum oare cum va fi????!
2. Mi s-a facut epidurala fara sa platesc ceva "oficial"! Acum daca mai vreau va trebui sa merg cu trusa "in buzunar"?
Cam astea sunt dilemele mele actuale!
In general am fost multumita de Cuza Voda si asta datorita d-rei dr. Mihalceanu care a avut o grija deosebita! Am scapat de stafilococ!
Klarisse eu luni vreau sa merg cu sotul la eco la cab. dr. Dragomir! Cred ca va putea si el intra cu mine, nu?!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maitreyi la ce medic mergi?! Mi-a scapat! Ce fain ca vei avea pereche! Si mai ales caci copii vor fi apropiati ca varsta! Eu sunt foarte fericita cand ii vad pe baieti ce uniti sunt! Sunt si momente grele dar e foarte fain!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Maytreyi eu te voi mai "Stresa" cu ceva curiozitati! In principiu stiu ce si cum, dar de ultima ora nu mai stiu cum e!
1. Eu de exemplu dupa ce nasc trebuie sa mi se faca imunizare cu gamaglobulina(am rH neg si sotul pozitiv). La primii copii(au avut rH pozitiv) mi s-a administrat gratuit vaccinul! Acum oare cum va fi????!
2. Mi s-a facut epidurala fara sa platesc ceva "oficial"! Acum daca mai vreau va trebui sa merg cu trusa "in buzunar"?
Cam astea sunt dilemele mele actuale!
In general am fost multumita de Cuza Voda si asta datorita d-rei dr. Mihalceanu care a avut o grija deosebita! Am scapat de stafilococ!

POZE

Cum a aparut Printul!

1. vaccinul trebuie sa ti-l cumperi as far as I know
2. trusa ti se asigura de acolo. acum depinde, daca ajungem si noi fara vata si spirt cine stie si de trusa?!

eu merg la dr mihaila catalin, la ominiclinic

-----

Mami de roza + 22 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput