Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_25 spune:
bebecris26 bine ai venit pe la noi!Ce fain ca nu ai pofte,noi pe aici suntem niste burtici pofticioase
.Si nici nu te-ai ingrasat mult!spune-ne mai multe despre tine!
Ana
21+
Bubante spune:
Buna dimineataaaaaa!
Si eu cunt pofticioasa din fire dar, spre norocul meu, in sarcina poftesc doar la acrituri. Am bagat tone de lamai, corcoduse, prune, verdeturi. Nu pot sa vad oua in fata ochilor si abia am reinceput sa mananc un pic de carne. In schimb, branza si iaurt, cat cuprinde. Am luat doar 2,5 kg. pana la 19 saptamani.
Bine.... eu sunt si mica de inaltime - 1,55 - asa ca zic mersi ca inca nu m-am facut balenuta. Nu ca n-as avea timp inca 5 luni ![]()
_
2 in 1 cu bebe
(19+)
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
.... De cand ai scris mesajul salivez la socata ta.... Zi-mi unde te gasesc sa vin dupa tine la un paharel....Faci o "Sala Sporturilor" diseara? Sau in centru la "gonflabile"? Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Suflet, acum am vazut mesajul... sorry. Am fost plecata la tara si n/am ai intrat. As fi venit cu cea mai mare placere dar... a si plouat si nu am iesit cu rolele... nici nu am stiut ca sunt 'Zilele Ploiestiului', am aflat tarziu cand am iesit cu prietenii la o terasa.
ana_25 spune:
chichiutza ca tot vroiai tu carut cu roti mari!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.wonderbaby.ro/sa-ne-plimbam/carucioare/carucior-clasic-inglesina.html Chiar ca asta are niste rooooti!!![]()
![]()
Ana
21+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bubante Buna dimineataaaaaa! Si eu cunt pofticioasa din fire dar, spre norocul meu, in sarcina poftesc doar la acrituri. Am bagat tone de lamai, corcoduse, prune, verdeturi. Nu pot sa vad oua in fata ochilor si abia am reinceput sa mananc un pic de carne. In schimb, branza si iaurt, cat cuprinde. Am luat doar 2,5 kg. pana la 19 saptamani. Bine.... eu sunt si mica de inaltime - 1,55 - asa ca zic mersi ca inca nu m-am facut balenuta. Nu ca n-as avea timp inca 5 luni _ 2 in 1 cu bebe (19+) |
Ce noroc pe tine...doar 2,5 kg!Daaar...mai ai 5 luni.Nu zi hop pana nu sari gardu'.Cred ca toate speram sa nu mai punem pe noi.Oricum,creste bb,placenta,pieptul...si inevitabil ne mai alegem cu ceva kg in plus.

Ana
21+
maya71 spune:
citat din mesajul lui chichiutza![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina 21+ |
pe bune ca/ti aduc... incerc sa gasesc menta verde, cruda ca sa iasa buna... nu am auzit pana acum dar imi place sa experimentez

andre_flo spune:
buna dimineata si de la mine 
am fost si eu ieri la baby expo si am cumparat carucior de la Inglesina (set 3 in 1). abia astept sa-mi plimb bebelusul 

chichiuta sa ne spui si noua ce ai achizitionat 
25+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui andre_flo astazi schimbam semnatura ![]() 26+![]() |
Felicitari!Sa creasca bb mare!

Ana
21+

.... De cand ai scris mesajul salivez la socata ta.... Zi-mi unde te gasesc sa vin dupa tine la un paharel....