Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 20
andre_flo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Felicitari!Sa creasca bb mare! ![]() ![]() Ana 21+![]() |
multumim
. la fel si voi 
26+
alexuza spune:
Andre_flo felicitari pentru semnatura
, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari 
Apropo si noi o schimbam maine

Burtica de
25 +
crina-s spune:
Buna dimineata dragilor
Sunteti asa de harnicute......mamici model ce mai.....
Va urez o duminica placuta si linistita.
Andre Flo felicitari pentru semnatura.
Maine dimineata pleaca sotul meu in delegatie si am sa raman singurica vreo saptamana

, dar ce e bine e ca o sa vina mami pe la mine si o sa treaca timpul repede.
Mi-a facut si mie mami socata ca prea mi-ati facut pofta zilele astea si a iesit super buna. Eu nu ma omor cu sucurile, eu sunt fan apa plata, dar asta chiar ca am baut.
Ca sa va fac si eu pofte azi avem in meniu pizza facuta in casa, deabia astept s-o savurez!Am o pofta de mancare de cand nu mai am deloc greturi de n-ai vazut. Acum am deja 8 kg in plus la aproape 23 sapt, cred ca o sa ajung cat o balena.
Va pup, sa fiti cuminti!
A .... maine ma duc la morfologie, ma intalnesc cu bebita

22+

crina
cu
ghiocela13 spune:
Buna dimineata fetelor!!!

In Bucuresti se anunta o zi frumoasa, chiar daca ieri a plouat. Asteptam fetele care au fost ieri la Babyexpo sa ne mai impartaseasca din pareri si proaspete achizitii.
LoredanaB,
Si eu mai gasesc pe sutien mici pete din cand in cand, dar nu mi-a curs nimic asa mai mult pana acuma. Dupa ce fac baie am impresia ca mi se descuameaza mameloanele. La ultima vizita la medic am intrebat despre asta si mi-a spus sa ma ung seara cu putin Bepanten.
Haideti fetelor, trezirea! Nu prea e activitate pe forum. Ce sunteti asa somnoroase?

Ghiocela
20+ 
andre_flo spune:
alexuza, crina-s multumesc frumos
. si voi sa cresteti mari si frumoase.
crina-s bafta maine la morfologie 

26+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Ana_25 nu ti se pare cam " ieftin "??? ![]() Burtica de 25 + |
Am vazut si eu ce" ieftin" este,dar am vrut sa-i arat la chichiutza ce roti mari are.Eu nu l-as cumpara nici daca ar fi 400 lei,pt ca nu-mi place modelul.
Ana
21+
andre_flo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Buna dimineata fetelor!!! ![]() ![]() In Bucuresti se anunta o zi frumoasa, chiar daca ieri a plouat. Asteptam fetele care au fost ieri la Babyexpo sa ne mai impartaseasca din pareri si proaspete achizitii. LoredanaB, Si eu mai gasesc pe sutien mici pete din cand in cand, dar nu mi-a curs nimic asa mai mult pana acuma. Dupa ce fac baie am impresia ca mi se descuameaza mameloanele. La ultima vizita la medic am intrebat despre asta si mi-a spus sa ma ung seara cu putin Bepanten. Haideti fetelor, trezirea! Nu prea e activitate pe forum. Ce sunteti asa somnoroase? ![]() ![]() Ghiocela 20+ ![]() |
eu tocmai ce am scris mai devreme...am cumparat cariucior (set 3 in 1)...cu landou, carucior sport si scaun de masina. sunt super incantata

26+
maya71 spune:
Aniast, mi se pare mie sau se apropie plecarea in concediu? Ma infiezi...imi fac bocceluta (nu/mi trebuie mult)?
Unde e destinatia? ca incerc sa ma teleportez... ce bine ar fi fost... ca in 'Start Trek'... si ziua de 48 ore ca sa simtim ceva.
Hai ca te/am innebunit... dar totusi 
ana_25 spune:
crina_s bafta,asteptam vesti bune!
ghiocelasi mie mi se pare cam slaba activitatea pe aici!Se vede ca e weekend.
Ana
21+