Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am facut un aluat simplu din faina, drojdie, sare, apa si vreo doua linguri de lapte batut ca aveam in frigider. Il las sa creasca... Am amestecat cas dulce cu cel sarat cu marar tocat si cozi de ceapa verde tocate. Dupa ce creste aluatul fac placinte umplute cu casul respectiv, cat mai subtiri si le prajesc in tigaie. E prima data cand fac...oi vedea ce o iesi.
Si cu socata voastra m-ati imbolnavit...eu n-am soc de nicio culoare. Da am o portocala, un mar, o lamaie si vreo 6 capsuni...si menta...o sa fac un suc ca mi-e o pofta...

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor ce harnice sunteti mi-e o poooooofta!!!!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 20s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Am niste cas in frigider si dulce si framantat cu sare la borcan...si sotu tocmai mi-a zis ca-mi mai aduce 3 kg. Ce sa fac eu cu atata...m-am uitat pe net si am gasit niste placinte...cu marar, cas si cozi de ceapa verde...baaaiii, am innebunit. Ma duc sa fac ca salivez...

21+ si mamica de Bianca

Eu cand am mai mult il portionez si il congelez! Ca sa fie gustos cand ai nevoie de el il decongelezi in frigider nu afara! Si e foarte bun! Merg si placintele de care zici!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Saru' mana de "pont" Alynta.
Placintele le-am facut cu ala de-l aveam deja.
Casul ala nou inca n-a ajuns. Cand vine imi pastrez o bucatica sa mananc proaspat si restul il framant cu sare si-l pun la borcan. Merge peste cartofi prajiti, paste, peste cartofi fierti si oua fierte la cuptor si cu smantana, merge chiar intins pe paine si mai ales pun cand fac pizza in casa in loc de cascaval. Daca am dintr-asta la borcan si cartofi in camara nu mor de foame. Si data viitoare o sa pun si la congelator (avem pe cineva care ne tot aduce cand vrem cat vrem...contra cost bineanteles, il cunoastem si avem incredere cum il face si de aceea profitam si luam)
Placintelele au iesit delicioase am mancat de mi s-a cam aplecat. Sucul la fel, un fel de tutty frutty facut de mana mea a fost.

Si dupa aia am calcat rufe ca mi s-au uscat alea 2 masini de rufe ce le spalasem...uitasem ca vara se usuca in aceeasi zi...urasc sa calc rufe da ce bine e cand scapi.

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Eveline eu una le-as coace ca pe placintele clasice ca sunt mai sanatoase decat prajite! Si le ungi cu un ou inainte de a le da la cuptor! Eu asa le-as face!
Eu am acum la Matei carutul asta :http://toys.kettler.net/spiel-kind/herlag-kinderwagen/produktdetails/katalog/114/buggys/parma-1.html
Asta merge cam de la 6 luni- cel putin noi asa l-am folosit! Pentru prima faza am unul Baby Care in stare buna!
Aproape am terminat tortul! mai am partea de deasupra si ornatul! Am facut de papa si m-am cam obosit! Au iesit sotul si mama cu baietii afara! Eu eram nerabdatoare sa vad ce mai ziceti!
Fetelor care nu aveti soc va dau o reteta de limonada excelenta- e probata! Chiar acum am facuta 5 litri! Am vazut reteta pe TVR 2 la Jamie! El folosea 4 lime- eu pun 3 lamai! Se spala si se taie cuburi! Le bag intr-o sticla de 5l! Peste ele adaug 250g zahar- acum fiecare cum ii place de dulce si cuburi de gheata- folosesc o folie! Apoi i-au un facalet/sucitor/ de ala cu care intinzi aluat sau cu care faci mamaliga (zic ca poate sunt regionalisme si nu ma intelegeti) si zdrobesc lamaile! Facand asa se zdrobeste atat coaja cat si continutul! Nu necesita efort mare! Apoi adaug apa pana sus! In reteta zice sa pui cateva frunze de menta proaspata! Eu nu am proaspata si a, zis "pas"! Dupa ce le pun pe toate o agit de cateva ori sa se topeasca! Se poate bea imediat! De cand am descoperit reteta asta nu mai cumpar suc! O puteti pune la rece!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Sa-ti fie de bine Eveline! Si eu am gatit si am mancat cam de toate! Nu detaliez sa nu generez pofte!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

eveline multumim pt reteta de placinte!
alynta multumim pt limonada!cand termin socata,fac si eu limonada!
Noapte buna burtici!!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna fetele. voi cum stati cu poftele? ca eu din fire sunt o mare pofticioasa si culmea pe perioada sarcinii nu prea mai am treaba. si inainte mancam foarte multe dulciuri dar acum nu mai pot sa mananc(asta e bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

am luat in greutate 6 kg in 5 luni. voi cat a-ti luat? viitoare mami de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata burtici!Azi nu sunt asa harnica.M-am trezit cu o leneee!Asadar la micul dejun doar cermwusti cu mustar,si gogosi cu ceai.Cred ce de la smotrul de ieri se trage lenea.O duminica placuta la toate fetele!

Ana21+

Mergi la inceput