Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 17
LoredanaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Se pare ca suntem numai cateva pe-ici! restul se plimba si se odihnesc! Eu teoretic am zi de treburi prin casa, insa e atat de cald si mi-e atat de lene incat nu rezist si tot stau pe langa calculator. Am gasit un carut frumusel, oare stie cineva cu ce se mananca? http://www.puimic.ro/produse/carucioare/peg-perego-skate.htm Cristina 21+ |
E un carucior caresepotriveste persoanelor inalte.Eu am 1,68 si mie imi ajunge manerul deasuprea buricului.Iar cosul nu e practic deloc.Ai toate sansele sa iti pierzi lucrurile dacale pui acolo.
Cineva a pus un link cu un carucior VarioSport de la Haberkorn.E super bun la raportul calitate/pret.Aici l-am vazut in urma cu o luna la 120 de euro iar noi l-am cumparat cu 320.
Repet isi merita banii.
23 cu
+
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
chichiutza spune:
Loredana sa stii ca ulterior am citit si eu niste comentarii pe niste site-uri de afara si ziceau acelasi lucru, ca e inalt, ca iti aluneca lucrurile din el inclusiv copilul. Arata frumusel asa. Cel de la Haberkorn e si el scumputs aici, in jumatate de ora plec la baby expo sa vad daca au ceva promotii. Ma indoiesc eu dar mai intru si eu in lumea bebelusilor!
Cristina
21+
LoredanaB spune:
Si eu vreau socata...trimiteti-mi va rog si mie cu prastia,cu ceva macar un stropulet ca mor de pofta!!!
Gata ma duc sa-mi caut suc de soc!
23 cu
+
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Dau eu cu tot sufletul. Am facut 10 l si e super buna. M/ai fac daca e nevoie ca se face atat de usor si repede (de pe o zi pe alta) ucenic(aspirant) burtica ![]() |
.... De cand ai scris mesajul salivez la socata ta.... Zi-mi unde te gasesc sa vin dupa tine la un paharel....Faci o "Sala Sporturilor" diseara? Sau in centru la "gonflabile"?
Andreea,
cu
(AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
danaisa20 spune:
Fulguta, iti doresc casa de piatra, sa ai o casnicie implinita si sa va dea DD o fetita sanatoasa si norocoasa! Mult soare in suflet sa aveti! Asteptam pozici cu rochita finisata!
Fetelor, va doresc weekend placut!
danaisa20 fericita
19+
cu 
eveline spune:
Da, Ana...nici eu nu-s' ce m-a apucat... Dar am facut maiaua...si apoi i-am dat Biancai sa pape felu1+2+ acu e la 3. Ma duc sa culeg marar si ceapa si ma apuc de treaba..Va poftesc pe toate..la placinte nu la treaba!
21+
si mamica de
Bianca
chichiutza spune:
V-am spus eu ca ne-ati inebunit pe toate cu socata voastra! Auzi mai pune si menta in ea!

Cristina
21+
ana_25 spune:
Vreaau si eu o bucata de "turta" cu branza, marar si ceapa verdeeee!!!Si vreau si socata cu mentaa!!!Data viitoare cand fac socata pun si niste fr de menta
.Va dati seama ce racoritoare tre' sa fie?
eveline ne zici si noua reteta plizz!!!
Ana
21+