Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Am pus in album si niste poze de cand era Bia mica sa vedeti caruciorul...e mai simplu asa. Daca gasiti dintr-asta vi-l recomand cu caldura. Ma duc sa caut poze cu celalalt...pe care nu-l mai am si care era tot exceptional ca si sport.

21+ si mamica de Bianca

E foarte fain carutul!Poate imi iau si eu unul asemanator.Nu-mi plac alea complicate,si nici alea cu trei roti.

Ana21+

Mergi la inceput

chichiutza ai adormit?

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Vreau si eu socataaaaaaaa!

Cristina 21+

Dau eu cu tot sufletul. Am facut 10 l si e super buna. M/ai fac daca e nevoie ca se face atat de usor si repede (de pe o zi pe alta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

:P aici sunt! Am fost sa sortez niste carti!
Asadar da, e scump carutul, noi am zis ca dam max max 20 mil pe un 3 in 1, asta cam depaseste! Dar arata dragut asa!
Eve tare mi-as dori un pisoi, dar stam inca cu ai mei si mama s-a saturat de cate pisici i-am adus in casa! In plus, se pare ca n-am facut toxoplasma pana acum! E dragut asta de la primii pasi! Eu ma uit mai mult la cele cu roti mai mari, pentru iarna!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Aaaa era sa uit!E gata si socata!A iesit super,ieri am baut singura 2L .O punem si pe aia la micul dejun,poate vreti sa beti.Cu ceva dulce veniti voi.

Ana21+

Heeee, deci beau de la tine pana e gata a mea, ca abia ieri am pus-o in borcan. Deja nu mai am rabdare, abia astept sa se faca.

Lora, mami de Iustina si 26+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora, daca vrei sa se faca repede, toarna apa fiarta peste florile de soc sau si mai bine... zaharul cu putina apa il pui pe foc sa se topeasca iar cand este fierbinte il torni peste toate cele din borcan (si sa nu uiti sa pui drojdie de bere cat o nuca ca sa fermenteze putin). am facut si eu weekendul trecut iar un borcan de 5 l a inceput sa fermenteze in cateva ore (adica la ora 14 l/am facut si seara pe la 12 noaptea beam socata) e atat de buna si racoritoare... ma 'bate' gandul sa pun si putina menta sa vad cum este. Aaaa, si tine la rece ca sa nu mai fermenteze ca altfel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana eu stiu dar ce dar ce sa fac? Am cotrobait prin 2 piete mari de-ici din Drumul Taberei si nimic! Azi am program "gospodaresc" apoi poate babyexpo. Maine mai merg! M-am gandit si eu la ploi...

Cristina 21+

Chichiuta, sa/mi spui daca nu gasesti. Saptamana viitoare am drum prin Bucuresti si pot sa/ti aduc. Merge si cu el uscat asa ca pot sa/ti iau de aici si sa/l usuc ca sa tina. Sau... iti aduc direct 'socata cu sufletel de albinuta' e o reteta de/a mea secretasi e tare buna...

Mergi la inceput

Uff!Ce-am obosit!M-am pus la smotruit baia!Acum am facut o pauza de o socata recee!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am niste cas in frigider si dulce si framantat cu sare la borcan...si sotu tocmai mi-a zis ca-mi mai aduce 3 kg. Ce sa fac eu cu atata...m-am uitat pe net si am gasit niste placinte...cu marar, cas si cozi de ceapa verde...baaaiii, am innebunit. Ma duc sa fac ca salivez...

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna gravidutelor si negravidutelor!
Se vede ca e sambata ca nu sunteti foarte vorbarete.

Nu va mai ganditi la kg in plus le veti da jos repede sunt sigura de asta.Dar conteaza si alimentatia in periada sarcinii.Eu pana acum am 3kg puse si cred ca toate ispeburta cain rest nu se vede.Am eu forme rotunjoare tot timpul,asa mi felul.

Voi aveti deja colostru? La mine a inceput sa curga in urma cu 2 saptamani.M-am trezit intr-o noapte cu bluza uda si lipicioasa.Si mi se cojeste pielea pe sfarcuri dar nu stiu cu ce sa le dau sa nu mai arate asa urat.

23 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Buna gravidutelor si negravidutelor!
Se vede ca e sambata ca nu sunteti foarte vorbarete.

Nu va mai ganditi la kg in plus le veti da jos repede sunt sigura de asta.Dar conteaza si alimentatia in periada sarcinii.Eu pana acum am 3kg puse si cred ca toate ispeburta cain rest nu se vede.Am eu forme rotunjoare tot timpul,asa mi felul.

Voi aveti deja colostru? La mine a inceput sa curga in urma cu 2 saptamani.M-am trezit intr-o noapte cu bluza uda si lipicioasa.Si mi se cojeste pielea pe sfarcuri dar nu stiu cu ce sa le dau sa nu mai arate asa urat.

23 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Si eu am colostru, de multisor...o singura data a curs de la sine, tot dupa o noapte de foiala, insa daca incerc sa storc iese....am fost curioasa si am incercat.

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput