Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ana, multumesc de aprecieri...unul din aia gri imi place si mie, cred ca il voi opri. Am mai gasit doi amatori care vor, deci unul mie, mai trebuie sa mai gasesc un stapan...

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Eveline cat de scumpi sunt pisilinii!!!!!!!! Animalele mele preferate!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Se pare ca suntem numai cateva pe-ici! restul se plimba si se odihnesc!
Eu teoretic am zi de treburi prin casa, insa e atat de cald si mi-e atat de lene incat nu rezist si tot stau pe langa calculator.
Am gasit un carut frumusel, oare stie cineva cu ce se mananca?
http://www.puimic.ro/produse/carucioare/peg-perego-skate.htm

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Poate-ti bate la usa un mare si buzat cu o sticla de socata la subrat!

Ana21+

ii fur socata si fug!

Cristina 21+

(nici eu nu stiu cu ce se manca ala)

Ana21+

Mergi la inceput

Chichiuta...pun unul la pachet si ti-l trimit in vreo 3 saptamani....

Ca vorbeati de carucioare (de vreo 2 capitole incoace), a mai zis cineva, de cele de la Primii Pasi... eu dintr-asta am avut la Bia cand era mica, i l-am dat ulterior cumnatei si acu il iau inapoi...imaginati-va ca are 5 ani jumate si deja a servit 2 copilasi atomici...si e in stare buna, mai trebuie sa iau tot ce e pe el sa-i trag o spalare in masina de spalat. Nu mai stiu cat am dat atunci pe el dar stiu ca nu m-am incgrozit, chiar a fost un pret super ok si calitate a I-a. Al doilea carut ce l-am avut, cel sport a fost super super insa l-am dat altcuiva de la care nu-l mai pot cere... Era si "sanatos" si se si plia ca o umbrela de-l puneam pe umar si urcam la et IV unde stateam atunci,si cu copchil de 1 an in brate (era rupta Bia dupa plimbare nu era in stare sa urce singura 4 etaje...de fapt la varsta aia si odihnita faceam 1 ora daca insistam sa urce singura).

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mda!E cam complicata scula!Dupa parerea mea,e mai mult de fite.Am vazut si carucioare mai simplute care chiar erau faine,si pretul ok.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu sunt la lucru, ca am avut o prezentare, dar acum am scapat si fug acasa.
V-am pupat si un week-end insorit si relaxat va doresc!

Kiti, 20+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Crutul este asemanator cu asta http://www.primiipasi.ro/produs.php?pid=122... cred ca modelul care-l am eu nu se mai fabrica sau nu-l gasesc eu. Este gri cu galben al meu. De cand voi naste pana-n primavara mai mult voi sta in curte si in casa, si e foarte bun asa chiar daca e mai vechi. Am sa-mi iau altul nou in primavara, direct sport.

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Am pus in album si niste poze de cand era Bia mica sa vedeti caruciorul...e mai simplu asa. Daca gasiti dintr-asta vi-l recomand cu caldura. Ma duc sa caut poze cu celalalt...pe care nu-l mai am si care era tot exceptional ca si sport.

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Gata, am gasit o poza si cu ala...

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput