Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mersi ghiocela.Ce bine ca s-a lasat si sotul tau!Eu nu stiu ce sa-i mai zic sa-l conving!
chichiuta cu placere,sa cresti mare
oana nu te stresa!stai cumintica si o sa vezi ca o sa fie bine. Si eu am colul putin deschis,dar o sa ne ajute DD.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Vreau si eu socataaaaaaaa!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chichi stiu ca asa e de mult in alte parti! Din fericire eu am avut parte gratuit de ele in 2007 si 2009!
Ghiocela bravo! E o mare realizare! Noi nu suntem sau am fost fumatori (sotul a fumat in tinerete cand nu ne stiam), dar soacra mea fuma pachetul la zi! Stiu ce greu s-a lasat si ce "incomod" era pentru toata lumea ca ea de una trebuia sa iasa sa fumeze, plus mirosul...
Oana din pacate exista si gravidute cu probleme! Eu la faza asta sunt "pe invers"! Nu ma dilat pentru nastere de la sine! Trebuie sa mi se d-ea medicatie!

Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Nu mi-a zis nimeni si mie unde e targul ala pt bebei c-as da si eu o tura!

Buna dimineata! Baby Expo e weekendul asta, pana duminica, la Sala Polivalenta. Uite amanunte pe site-ul lor: http://www.babyexpo.ro/
Te-as sfatui sa nu lasi pe maine ca, de obicei, duminica se apuca si strang din lucruri.

Andreea, cu (AMR 14-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Andreea superba achizitia! Cred ca-si face treaba!

Sa stii ca da! In poze nu se vede dar are si o maneta laterala care il lasa pe spate.... e cool.

Mergi la inceput

Ana cresc cresc, nu-ti face probleme!
Si eu m-am lasat din septembrie! Ma plangeam in alte capitole ca m-am lasat, am luat 6 kg si apoi am ramas gravida. Deci am 6 kile in fata voastra! Cresc cum ziceam! Sotul s-a lasat si el de-o luna, sper sa-l tina dar a mai avut tentative esuate!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Andreea superba achizitia! Cred ca-si face treaba!

Sa stii ca da! In poze nu se vede dar are si o maneta laterala care il lasa pe spate.... e cool. La multi ani sotului!

Mergi la inceput

Chichi bravo! Sa-l tina pe sot decizia! Treci la incurajari sa nu renunte! E bine sa evite un timp anturajele de fumatori, cica face "pofta"!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Nu mi-a zis nimeni si mie unde e targul ala pt bebei c-as da si eu o tura!

Buna dimineata! Baby Expo e weekendul asta, pana duminica, la Sala Polivalenta. Uite amanunte pe site-ul lor: http://www.babyexpo.ro/
Te-as sfatui sa nu lasi pe maine ca, de obicei, duminica se apuca si strang din lucruri.

Aniast ! saru mult! Ma gandeam sa merg azi, macar sa ma familiarizez cu tot ce exista acolo si cam ce oferte se fac. Zicea cineva ca la unele produse sunt reduceri serioase!

Cristina 21+

Mergi la inceput

Chichi in 2007 am luat un trusou pentru nou-nascut la 55lei de la Baby Expo! In magazine unul identic era 90-100 lei! Unele chiar se merita! Dar sunt si multe produse de firma foarte scumpe!Oricum e bine sa mergi sa-ti faci o ideie, sa mai i-ei una alta! Noi le-am luat copiilor inainte de a-i naste cate o jucarie, un biberon, un rand de haine, o paturica! Plus ca aveam patutul- absolut necesar, carucuior, cadita! Sunt multe persoane superstitioase care nu i-au NIMIC inainte de a se naste copilul! E si bine si rau... Noi nu ne-am permis "luxul" asta pentru ca suntem singuri in Iasi, parintii sunt la 50 respectiv 100 km! Si nu a stat nimeni dupa noi! A trebuit sa ne organizam singuri! Asa ca am cumparat lucruri de inainte, le-am spalat, calcat! Era greu sa ma intorc de la maternitate si sa plec cu bebele in gat sa caut consumabile, haine etc....

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput