Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(65)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Salutare! Azi voi intra mai putin, la fel si maine! Maine sotul face 31 de ani si azi ii pregatesc ceva aperitive si un tort! Maine daca nu ploua poate iesim la un gratar!
Vine mama azi si sta si luni sa mergem la ecografie (eu si sotul)! baietii se bucura cand o vad!
Andreea superba achizitia! Cred ca-si face treaba! Noi avem un balansoar din lemn clasic si ne e tare drag! Mai ales ca ni l-am luat in luna de miere,de la munte!
Stiu un model de balansoar de la "Elvira", dar nu se misca asa bine!
Fetelor din Bucuresti va "invidieaz" ca aveti Ikea! Au niste lucruri...
La Iasi astia se razboiesc de cativa ani sa deschida si nu reusesc!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ana esti foarte harnicuta! Multumim! Uite eu imi beau cafeaua cu voi! Ca socata sa fie mai sifonata baga cateva boabe de orez! Vreau si eu socata!!!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
ana_25 spune:
Nu am pus orez,dar am pus o mana de stafide si e super!(nu am stiut ca se pune orez)
Ana
21+
alynta27 spune:
Ana multumesc! Ce rol au stafidele?!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Eu m-am trezit de dimineata cu dorul de a-mi tine copilul in brate!
Veti vedea ce minunat va fi!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
ana_25 spune:
Asa am vazut ca o face mama,asa o fac si eu.Si sa stii ca am intrebat-o si eu de stafide si a zis ca ii da un gust mai bun si o face mai acidulata.Deci cate bordeie atatea obiceie!tu pui orez eu pun stafide si de fapt au cam acelasi rol.
O sa incerc si eu o data cu orez sa vad cum e.
Ana
21+
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici matinale!
Ana multumim tare pentru micul dejun! Foaaarte bun!
Alynta la multi ani sotului, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati toata viata de cele 3 minuni! Si ca sa si raspund la ce intrebai, daca ai fi in bucuresti si-ai naste la stat, ar trebui sa-ti cumperi si vaccinul si trusa de epidurala!
Nu mi-a zis nimeni si mie unde e targul ala pt bebei c-as da si eu o tura!
Cristina
21+
ghiocela13 spune:
Buna dimineata dragele mele,
Eu am adormit la 9 aseara. Pe la 4 m-am trezit si fetita se juca de mama focului. M-am distrat cu barbat-miu pe seama ei.
Acuma mi-am facut un suc dintr-o portocala, o lamaie, un gref, 2 kiwi, 1 morcov si putina telina. E rece si absoluuttt deliciooosss! Vi l-am recomandat si sapt trecuta si o sa continui sa vi-l recomand dimineata pt ca e buun, plin de vitamine, energizant si taie greata.
De-o vreme mi-am facut un tabiet in weekend: imi savurez incetisor sucul si va citesc pe voi!
ANA25,
sincere felicitari pt ca te-ai lasat de fumat. Si eu am fost fumatoare dar m-am lasat de 2-3 ani. Fumam de placere!!! E o mare realizare si pt tine si pt familia ta. Sper sa nu te mai prinda demonul fumatului. Eu si cand merg la biserica si dau acatist multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat si mi-a dat putere sa ma las, iar preotul cand citeste ridica ochii incetisor spre mine, se uita asa bland si bucuros si ma mai felicita si ma incurajaza si el inca o data!
De o luna s-a lasat si barbata-miu ( ceea ce n-as fi crezut niciodata!). Sunt fericita ca a disparut fumul din casa noastra!
Ghiocela
20+ 
georgescu oana spune:
Buna fetelor
eu am fost ieri la dr meu ptr ca mi se intarea burtica putin in fiecare zi si a vrut sa ma vada.
Rezultatul a fost ca am colul putintel desvhis parca 11 mm asa ca o saptamana iau 3 pastile de nospa pe zi si daca mai am contractii schimba tratamentul , ieri chiar la 3 padtile pe zi tot am mai avut de doua ori burtica tare pret de cateva minute.
Imi spunea drca a venit la el zilele trecute o graviduta la 20 si ceva de sapt si avea colul deschis... M-am cam speriat incerc sa fiu mai cuminte.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 20s +
Martie-Aprilie